• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim annesine bakire olmadığımı söylemiş. !

pandayavrusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
35
61
38
Sevgilim ailelerin tanışması gerektiğini söyledi geçen hafta ve ben de çok sevindim. Dün bir mekanda yemek yerken anneme seninle ilgili her şeyi anlattım dedi, ben önce ne güzel dedim. Sonra bakire olmadığını da biliyor dedi ama sorun etmedi korkma dedi. sanki lütfetmişler gibi... kırıldım. başımdan aşağı kaynar sular indi. bu özelimiz olmalıydı. Ben de dayanamadım ve sen de sonuçta bakir değilsin, biz sevişiyoruz mu dedin kadına dedim. Ama benden önce de seks yaptığın insanlar olmuş buna rağmen sana aşığım dedi, sanki kendisi daha önce seks yapmamış gibi... Evet ondan önce hayatımda 3 kişi oldu seks yaptığım ama bu beni bağlar, bunun bahsini yapacaksa demek ki gocunuyor, hani sanki defolu mal da beyefendi kabul ediyor gibi... Ben eğitimli, ayakları üstünde duran bir kadınım ve bana sana aşık olduğum için geçmişini affediyorum gibi laf sokması ağrıma gitti. Ki kendisi geçmişte sanki onca kadınla olmamış gibi... Ben de ayrıldım. Senden iyi bir koca asla olmaz yüzünü nasıl görememişim annene git bunu söyle dedim. Sizce iyi yapmış mıyım kızlar ya. Seviyor olabilirim ama bu düpedüz hayvanlık geldi bana. Yüzünü gösterdi sanki. Bana diyor ki sakın üzülme dert etme bakire olmadığına kızmadı. ŞAKA GİBİ...Ne yapalım olsun demiş kadın. İNANAMIYORUM BU SAYGISIZLIĞA. oğluna olsun oğlum bakir değilsin takma demiyor ama eşitsizlik bu dünya...

Sevgilim ailelerin tanışması gerektiğini söyledi geçen hafta ve ben de çok sevindim. Dün bir mekanda yemek yerken anneme seninle ilgili her şeyi anlattım dedi, ben önce ne güzel dedim. Sonra bakire olmadığını da biliyor dedi ama sorun etmedi korkma dedi. sanki lütfetmişler gibi... kırıldım. başımdan aşağı kaynar sular indi. bu özelimiz olmalıydı. Ben de dayanamadım ve sen de sonuçta bakir değilsin, biz sevişiyoruz mu dedin kadına dedim. Ama benden önce de seks yaptığın insanlar olmuş buna rağmen sana aşığım dedi, sanki kendisi daha önce seks yapmamış gibi... Evet ondan önce hayatımda 3 kişi oldu seks yaptığım ama bu beni bağlar, bunun bahsini yapacaksa demek ki gocunuyor, hani sanki defolu mal da beyefendi kabul ediyor gibi... Ben eğitimli, ayakları üstünde duran bir kadınım ve bana sana aşık olduğum için geçmişini affediyorum gibi laf sokması ağrıma gitti. Ki kendisi geçmişte sanki onca kadınla olmamış gibi... Ben de ayrıldım. Senden iyi bir koca asla olmaz yüzünü nasıl görememişim annene git bunu söyle dedim. Sizce iyi yapmış mıyım kızlar ya. Seviyor olabilirim ama bu düpedüz hayvanlık geldi bana. Yüzünü gösterdi sanki. Bana diyor ki sakın üzülme dert etme bakire olmadığına kızmadı. ŞAKA GİBİ...Ne yapalım olsun demiş kadın. İNANAMIYORUM BU SAYGISIZLIĞA. oğluna olsun oğlum bakir değilsin takma demiyor ama eşitsizlik bu dünya...
Iyi yapmışsın vay paşam lütfetmiş anasida kabul etmişmiş...
Annesine herşeyini şimdi anlatan evlenince neler demez...

Gene gaz veren tiplerle dolmuş ortalik. Adamin davranisi yanlis bu konuda hemfikiriz de annesine de laf edenler var. Kadin olabilir drmis. Ne desin yani boyle bisey deyince oğlu na ne dese havada kalacak yada sizi yaralayacak. Bu iyi yapmissin diyenleri merak ediyorum herkes mi böyle güçlü kuvvetli ayaklari üzerinde duran karsi cinse bagliligi olmayan esleri sevgilileri burda elestirdikleri dunyadan olmayip mükemmel olanlar mi?

Yürü be!
Konu başlığını okuyunca bu yüzden ağlayacak bir kadın okumaya hazırlamıştım kendimi. Ama bravo. Ayrılmışsın. Süper de yapmışsın.
Önce abartıyor muyum diye acaba kendimi yedim attığı mesajlardan ama sonra şimdi sağlıklı düşününce ağlamak değmez ki diyorum.

ohaaaaa.
ya bi erkeğin sevgilisi olan hatta evlenmeyi istediği kadınla cinsel durumunu annesi bile olsa başkasıyla paylaşması ne iğrençtir.
annenin suçu yok, kadın ne desin. gayette medeni davranmış. adam öküz.
bu annenle paylaşacak kadar önemliydi madem gidip bakire biriyle evlenmeye kalksaydı.
ay sinirim zıpladı.
bana mazlumu getirin tokatlıcam..

Şimdi sorun etmez yarin yüzüne vurur annesine söylemesi ne alaka anneyi ne ilğilendirir insanın özeli olmalı çok iyi yapmıssın böyle bi adamı sevme birgün üzülürsün ikinci gün unutursun

Agzina yuregine saglik arkadasim. Bakiresin ya da.degilsin.sen guvenip.ona.icini acmissin ki soyleme.mecburiyetin bile yok. Ama o gitmis.bunu annesine anlatmis..bugun sorun etmez ama ilerde en ufak seyde yuzune vururlar koz olarak kullanirlardi.. hersey erkege serbest bizlere yasak ayip gunah zaten. Hic acaba keske deme sen ondan kurtuldun kendini odullendir bence. Ve karsindakinden iyice emin olmadan iyice tanidim demeden bu tip ozel.seylerini anlatma. Erkeklere hersey anlatilmamali ilerde cidden basa kalkiyorlar

Annesine anlatma sebebini çözemedim.
İlk gecenizde kapınızın önünde mi beklemeyi düşünüyordu acaba?
Annesinin suçu yok denmiş de benim oğlum böyle bisey söylemiş olsa beni ilgilendirmez diyip anlatmasını asla istemem ki üstüne bir de yorum yapmış.
Yani erkek arkadaşınız için problem yoksa anneyle neden paylaşıyor bu durumu?
Ya annesi sordu ya annenin böyle bir beklentisi vardı ya da sizi bununla alakali ezmeye çalıştı ama ters tepti.
Neresinden tutarsan tut saçma ve anlamsız.
Toparlamaya çalıştıkça daha da batacak.
Zihniyet kirli azcık yüz verseydiniz kac kisiyle oldun? diye sorardı.
İkna edebilirse sizi ne ala.
Ama karşısında ezilmediğiniz icin takdir ettim sizi.

Çok isabetli bi karar vermişsin hayatım bu adamdan asla bir cacık olmazmış.. böyle bir şey anneye,arkadaşa ya da bir başkasına söylenir mi bu ikinizin arasında özel olan bi şey aranızda kalmalıydı..!!!

Sinirlenip bekar yazdım çünkü yeni üye oldum ve eşimden ayrılacağım için anımsamak bile istemedim onu aldatıldım ve çünkü aile evindeyim. İstersen nüfus cüzdanımın fotosunu atabilir, evli olduğumu kanıtlayabilirim. Böyle bir yalana girmem. Ama sen uzaktan bakıyorsun haklı olarak sordun durum budur ama teşekkür ederim.

Panda yavrusu sen evli değilmiydin???

Back
X