• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim artık öpmüyor

uzgunbikiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Sevgilimle 7 aydır beraberiz ilk 5 ay her şey mükemmeldi sürekli öperdi aktif olarak cinsel hayatımız da var sadece öpüşürdük bile saatlerce bazen ve beni sürekli dudağımdan öperdi sonradan son zamanlarda şunu farkettim ki sadece sevişeceğimiz zaman öpüşmeye başlıyor hatta sevişme bittikten sonra öpüşmüyor ağzını açmıyor günlük hayatta da artık sadece yanaklarımdan burnumdan alnımdan öpüyor ama dudaktan öpmüyor eskisi gibi ben öpüyorum bir tane kısacık çekiyor kendini söyledim ama diğer yerlerin daha tatlı falan dedi geçiştirdi iş cinselliğe binmeden öpüşmüyor artık ki ben ağız hijyeni mükemmel bir insanım o konuda hiç bir sıkıntı yok neden böyle oldu cinselliğimiz de sıradanlaştı biraz artık eskiden güzel sözler söyler uzunca vakit geçirirdik şimdi o da baya bir sıradan oldu çok üzülüyorum neden böyle oldu ben bide çok dert edip takan bir insanım akıl vericek biri var mı bana ):

seven, cinsel olarak yükselen bir adam neden sevgilisini öpmesin ki
bilemedim şimdi
aranızda senin göremediğin bir problem olabilir mi,veya aranız mı soğudu

Ortada suçlu yok,7 aylık ilişkide herşeyi çok çabuk tüketmiş olabilirsiniz.Bazen o tutku bittimi herşey sıradanlaşıyor.İlşki dinamiyle alakalı Bazı çiftler yıllarca bu tutkuyu sürdürür kimi çiftler bir sene dolmadan monotonlaşır...

İlişkinizin vadesi dolmuş Allah rahmet eylesin

+18 olacak ama ağzınızla ona istediği şeyleri yapıyorsanız bazı ruh hastası adamlar ondan tiksinip öpmek istemeyebiliyorlarmış. çok mantıksız farkındayım. böyle biriyle olmayı kimse istemez sanırım ama sizinkinin olayı bu mı bilmiyorum tabii.

Ortada suçlu yok,7 aylık ilişkide herşeyi çok çabuk tüketmiş olabilirsiniz.Bazen o tutku bittimi herşey sıradanlaşıyor.İlşki dinamiyle alakalı Bazı çiftler yıllarca bu tutkuyu sürdürür kimi çiftler bir sene dolmadan monotonlaşır...
Evet biz hee şeyi en hızlı şekilde yaşadık her şeyi yaptık

Öyle dediyse öyledir o dediyse öyledir öpen biz degiliz

Nasıl dengeleyebilirim eskisi gibi
Kendinizi özletseniz olur mu ?
Fazla yaklaşmazsanız uzun süre bence ondan sonra tekrar eskiye döner
Sık sık herşeyi yaşadıgınız için ya sıkılmış yada normal geliyor artık ona
Biraz mesafe kurun
Ben ilişkilerden anlamıyorum ama aklıma sadece bu geldi....

Back
X