Benim sevgilimde aslan burcu ve sevgilimin burcuna asla laf söyletmemArkadaslar bizimkisi daha yeni bi ilişki 2 ay kadar önce tesadüf eseri tanıştık. Ilk zamanlar beni edecek için pervane oldu güzel sözler iltifatlar. O doğuda görev yapıyor. izne geldi birkaç kez görüştük cok etkilendik birbirimizden. gitti fakat bu seferde az arayıp daha doğrusu canı isteyince arayıp konuşuyor diyelim. Mesela 4 gün aramayip dün birden arayıp normal konuşuyor deli ediyor insanı. Aslan Burcu hep mi böyle anlamıyorum. Lütfen yardım edin. Yahhoşlanır adamdan vazgecicem ya da bi yolunu bulup onu deli edicem.
Benim bey de aslan ama şeker gibi adam be. Gerçi benim baskın ve dengesiz ikizler olmamın da etkisi olabiling.
Arama konusunda biraz sıkıntılılar. Ben de ilk bir kaç ay zorlandım bu konuda.
Ay ay son gorstgm ve cok hoslandigim kişi aslandi çok zor canim coookkksungete06 .!.:Arkadaslar bizimkisi daha yeni bi ilişki 2 ay kadar önce tesadüf eseri tanıştık. Ilk zamanlar beni edecek için pervane oldu güzel sözler iltifatlar. O doğuda görev yapıyor. izne geldi birkaç kez görüştük cok etkilendik birbirimizden. gitti fakat bu seferde az arayıp daha doğrusu canı isteyince arayıp konuşuyor diyelim. Mesela 4 gün aramayip dün birden arayıp normal konuşuyor deli ediyor insanı. Aslan Burcu hep mi böyle anlamıyorum. Lütfen yardım edin. Yahhoşlanır adamdan vazgecicem ya da bi yolunu bulup onu deli edicem.
Çook nadir, kükreyecekse de bana kükremez genelde. Miyavlıyor benimki.Değil mi, değil mi... benimki de aslan. Bazen kükreyesi gelse de minnoştur genelde
Alışmadım adamı yola getirdimSephoraaa nasıl alıştın bu duruma. Ya çirkin eline Yüzüne bakilmayan bakımsız olsam neyse. Isı gücü olan biriyim de. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Alışmadım adamı yola getirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?