Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Sevgilim aslan burcu nasıl davranışa sasirdim

V
[QUben E="rdlpstck, post: 38334588, member: 241747"]:)))
ama bu burçların kadını ya da erkeği fark ediyo diye biliyorum ben[/QUOT

raa, post: 38334637, member: 144822"]Kovalarda çok harcar zaten. Ablam da kova ordan biliyorum.[/QUOTE]
Geneli etrafı mutlu etmek adına oluyo malesef.

tesaduf degil aynen oyleyiz canim

Bak bu anlattıklarına katılabilirim. Adam gömleklerini ayrı donlarını ayrı yıkatıyor. Haftada 8 makina çamaşır yıkıyoruz. Simetri ve düzen fena zaten ama kendi yapıyor allahtan.
ikizlrr cok sevdigim ve anlastigim bir butctur. cok renkli ve eglenceli gelir.evlilik icin aslan ve ikizler mukemmel uyum

Ben kovayim ama bende

Cok para harcarim
kova ve aslan cok uyumsuz malesef ben kovalarla pek anlasamiyorum.biz aslanlar cok gururlu ve cok kirilganiz.belli etmeyiz ama kalbimiz cok kirilgan.kovaninda fevri patavatsiz tavri varya pek anlasamiyorum

tesaduf degil aynen oyleyiz canim

ikizlrr cok sevdigim ve anlastigim bir butctur. cok renkli ve eglenceli gelir.evlilik icin aslan ve ikizler mukemmel uyum
Valla mükemmel mi bilmem ama uyum olduğu kesin. Bir taraftan ikimiz de uç noktalarda yaşıyoruz, bir taraftan zıt karakterlerle birbirimizi dengeliyoruz sanırım.

Sevgilim aslan burcu

Bir insanin egosu ancak bu kadar tavan olabilir, simartilmayi pohpohlanmayi bir insan bu kadar sevebilir, evden cikmadan bir saat sacini yapar.. Kendine guveni tamdir ooo laf soyletmezz
Dedigi dediktir, hep o haklidir.. Baskin karakterdir cogu zaman.. Ve evet son bir saattir beni de aramiyor.
Ama seviyorum kardesiiiiim

bende aslanım nişanlımda aslan okadar zorki ben hiç taviz veremiyorum ama hep o alttan alıyo bence köprüyü geçinceye kadar sonra çekeceğim var gibi geliyo:) harbi çekilmez bi burcuz çoğu zaman ama seni aramama sebebi burcuyla alakalı değil biz birbirimizden haber almadan duramayız çevremdeki tüm aslanlarda öyle senin ki düşündürücü dikkatli ol canım

Canım E="elalale, post: 38334963, member: 439763"]kova ve aslan cok uyumsuz malesef ben kovalarla pek anlasamiyorum.biz aslanlar cok gururlu ve cok kirilganiz.belli etmeyiz ama kalbimiz cok kirilgan.kovaninda fevri patavatsiz tavri varya pek anlasamiyorum[/QUOTE]
Canim bilmediğim bişey var ben sessiz sakin kırılgan İncitmeyen biriyim .asla patavatsizlik yapmam.ben nasıl kovayim anlamıyorum. Etrafimdaki kovalar gibi değilim. Olmak isterdim ama yapamıyorum.

bende sevgilimde aslanız.bi dönem bana istediklerini yapmadığım için baya çektirdi.sürekli dener beni.zordur gerçekten.onunla inatlaşmaz istediklerine tamam dersem aslında onun değil benim istediğim olucak biliyorum ama yinede bazen salaklık yapıp inatlaşıyorum.bende aslan burcuyum neticede. :) tatlı dilli olduktan sonra herşeyine tamam dedikten bi de pohpohladıktan sonra aslında aslan burçlarını parmağında oynatabilirsin.yufka yüreklilerdir birde.

Sende kova gibi ol yani biraz dengesiz ol, bide sakın çantada keklik olma zaafın varsa ona çok belli etme hemen soğur senden yoksa. Tabi bunları tanıdığım aslanlardan yola çıkarak söylüyorum zoru severler çok üstüne düşme . Bi de şöyle bişey var flört dönemimizde eşim de doğu görevindeydi stresli bir işi vardı zaten, orada bu stres katlandı ben o zamanlar anlamıyordum ama. Senin sevgilin gibi dengisiz davranıyordu çok arayıp sormuyordu. Stresle de alakalı olabileceğini düşünüyorum bu davranışların.Eşim aslan burcu değil bu arada.

Ben de aslanım .Yelelerimi bir savurdum mu herkes kaçacak delik arar .Bizi kızdırmayacaksınız aptal aptal konuşmayacaksınız .Yüce gönüllüyüz affederiz ama yeter ki saçmalamayın .

Onunla konuş bence açık ol ..
Amacı neymiş öğren .. Sen de cevaba göre yoluna bakarsın.

Nişanlım Aslan ben Yengecim, çok zıtız birbirimize, o düşünmeden konuşur, kırdım mı kırmadım mı? Bir tartışmada sorun da sırf altta kalmayıp sizi alt etek için hiç aklınıza gelmeyecek mevzuları önünüz sürebilir. Düz mantıktır, çok konuşurlar, ilk etapta dışarıya çok sessiz görünürler ama dışı seni içi beni yakar durumu, eleştirmeyi sever, herkesin illa olumsuz bir yanını bulurlar, ısrarcıdır aynı zaman da. Çevremdeki herkes nişanlımın adını duyunca '' aman abi, aman abi '' demeye başladılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…