lüks değil kalite düşkünlüğü diyelim ona :)Her şeyi idare edebiliyorum da şu para harcama ve lüks düşkünlüğü yola gelmiyor...
Yok kalite ayı bişey lüks ayrı bişey... Bildiğin lüks düşkünü.lüks değil kalite düşkünlüğü diyelim ona :)
Geneli etrafı mutlu etmek adına oluyo malesef.[/QUOTEraa, post: 38334637, member: 144822"]Kovalarda çok harcar zaten. Ablam da kova ordan biliyorum.
tesaduf degil aynen oyleyiz canim
tanidigim 4 aslan burcu var ve hepsi de anlattığım özelliklerde. Hatta 4unun de sac koparma hastaligi var. Simetri hastaligi var, duzen hastaligi var. Mesela kalemine birinin dokundugun hemen anlayabiliyorlar. Eğer kafasinda kurdugu seyler olmamissa cildiriyorlar bizi de cildirtiyorlar. Ayyy ben cok cektim yani. Hala da cekiyoruz çünkü 4u de akrabam.
valla benim bu dediklerim herhalde tesadüf olamaz bence..
ikizlrr cok sevdigim ve anlastigim bir butctur. cok renkli ve eglenceli gelir.evlilik icin aslan ve ikizler mukemmel uyumBak bu anlattıklarına katılabilirim. Adam gömleklerini ayrı donlarını ayrı yıkatıyor. Haftada 8 makina çamaşır yıkıyoruz. Simetri ve düzen fena zaten ama kendi yapıyor allahtan.
kova ve aslan cok uyumsuz malesef ben kovalarla pek anlasamiyorum.biz aslanlar cok gururlu ve cok kirilganiz.belli etmeyiz ama kalbimiz cok kirilgan.kovaninda fevri patavatsiz tavri varya pek anlasamiyorumBen kovayim ama bende
Cok para harcarim
Valla mükemmel mi bilmem ama uyum olduğu kesin. Bir taraftan ikimiz de uç noktalarda yaşıyoruz, bir taraftan zıt karakterlerle birbirimizi dengeliyoruz sanırım.tesaduf degil aynen oyleyiz canim
ikizlrr cok sevdigim ve anlastigim bir butctur. cok renkli ve eglenceli gelir.evlilik icin aslan ve ikizler mukemmel uyum
Onunla konuş bence açık ol ..Arkadaslar bizimkisi daha yeni bi ilişki 2 ay kadar önce tesadüf eseri tanıştık. Ilk zamanlar beni edecek için pervane oldu güzel sözler iltifatlar. O doğuda görev yapıyor. izne geldi birkaç kez görüştük cok etkilendik birbirimizden. gitti fakat bu seferde az arayıp daha doğrusu canı isteyince arayıp konuşuyor diyelim. Mesela 4 gün aramayip dün birden arayıp normal konuşuyor deli ediyor insanı. Aslan Burcu hep mi böyle anlamıyorum. Lütfen yardım edin. Yahhoşlanır adamdan vazgecicem ya da bi yolunu bulup onu deli edicem.
HaklisinOnunla konuş bence açık ol ..
Amacı neymiş öğren .. Sen de cevaba göre yoluna bakarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?