Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Sevgilim aslan burcu nasıl davranışa sasirdim

Bil gece. .. hayatıma giren 2. Aslan bu. O böyle değildi. Zaten toplanan 3 kişide neyse. Ben aynı gün doğumlular tesadüf mü yaa

Ben de aynen olayin burcla hic bir alakasi olmadigini dusunuyorum. Aslan burclarinda bir rahatlik ve kafasina gore umursamazlik oluyor tamam da bu bambaska bir sey bence de.
Sanki cocuk seni cepte goruyor ya da yedek kulubesinde bekletiyor gibi bir sey sezdim ben. Hic beklemedigi bir tepki goster ona. Mesela 4gun sonra aradiginda acma, sen de onun gibi umursama. O zaman bi hareketlilik olacaktir normal biriyse :) O zaman bi cirpinir kaybetmemek icin, yedek olsan bile. Sonra da sen de ona sana yasattigini yasatip, intikamini al ve terket :)

Bil gece. .. hayatıma giren 2. Aslan bu. O böyle değildi. Zaten toplanan 3 kişide neyse. Ben aynı gün doğumlular tesadüf mü yaa
tanidigim 4 aslan burcu var ve hepsi de anlattığım özelliklerde. Hatta 4unun de sac koparma hastaligi var. Simetri hastaligi var, duzen hastaligi var. Mesela kalemine birinin dokundugun hemen anlayabiliyorlar. Eğer kafasinda kurdugu seyler olmamissa cildiriyorlar bizi de cildirtiyorlar. Ayyy ben cok cektim yani. Hala da cekiyoruz çünkü 4u de akrabam.
valla benim bu dediklerim herhalde tesadüf olamaz bence..

Valla öyle huyluvar mmı bilmiyorum da cidden sıkıntılı bi tip.

Bak bu anlattıklarına katılabilirim. Adam gömleklerini ayrı donlarını ayrı yıkatıyor. Haftada 8 makina çamaşır yıkıyoruz. Simetri ve düzen fena zaten ama kendi yapıyor allahtan.

Bak bu anlattıklarına katılabilirim. Adam gömleklerini ayrı donlarını ayrı yıkatıyor. Haftada 8 makina çamaşır yıkıyoruz. Simetri ve düzen fena zaten ama kendi yapıyor allahtan.

Zaten kendileri yapacaklar. Onlarin en onemli ozelligi. Baskasini hayatta dokundurtmazlar.

Yeşil rüya. Eğer beni çantada keklik sanıyorsa avucunu yalan. Ben gerçekten tutkulu bir asigimdir. Aynini almazlar veremem tabiki. Zaten 4 gün aramayip baktı arayan yok o aradı. Kendi kaybeder. Dediğin gibi yol yakınken ya adam edecem ya da gidecem. Ama ben oyun oynamayı sevmem.

:)))
ama bu burçların kadını ya da erkeği fark ediyo diye biliyorum ben

:)))
ama bu burçların kadını ya da erkeği fark ediyo diye biliyorum ben
benim tanudiklarim kadin. Ama erkek tanidigim da var ve assagida sephoranin dedigi gibi asiri lüks Düşkünü harcamaya merakli. Bizimki ayda 5 6 bin alisverise luksune harciyor. Yemeyi seviyor.. kadini da erkegi de farklı cins yani..
Her şeyi idare edebiliyorum da şu para harcama ve lüks düşkünlüğü yola gelmiyor...
yukarida da dedim sephora. Valla erkegi asiri luks Düşkünü gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…