Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Sevgilim aslan burcu nasıl davranışa sasirdim

Ben de boğa burcuyum, yaşadıklarını ufak çapta yaşıyorum, şu an korktum o.o benimki kırıp dökmez tek kırdığı benim ama işte onun dışında da öyle özel hissettiriyor ki.. Kalbimi kırdığında da özrü güzel oluyor hatasını bazen görebiliyor. Ama yorduğu çok doğru. Burda yazılanlarıda okuduktan sonra gerçek olduğunu anladım. Romantik sürprizler yapar benim odun olduğumu düşünür hatta ama hep o düşünülsün hep onun derdi konuşulsun ister. Bir de sizde de var mı bilmiyoeum ama işteki sıkıntılarını bana çok fazla yansıtıyor. Ben nişan hazırlıklarına stresleniyorum o işte stresleniyor. Ben nişanla ilgili biraz daha yanımda olmasını istediğimde bencillik yaptığımı düşünüyor. Stresli hali hiç çekilmiyor şu sıralar aramız limoni, bunları okuyunca da üzüldüm ne diyeyim. Sen ama pes etmiş gibisin bilmiyorum üzülüyoeum böyle insanları üzgün görünce kendim yaşamışım gibi. Umarım düzelir her şey senin için

Esim de babam da aslan ve ikisi de sevgisini asiri ve abartili bir sekilde gosteren ilgisiyle bogan adamlar.
annemle babam 37 senelik evliler babam hala annemin vazosundan cicegini eksik etmez, asla ismiyle hitap etmez askim sevgilim canim falan der nerde olursa olsun. Hep babam gibi es istedim aynisini da buldum :) seviyorum ben bu adamlari aslan gibiler cidden :)

Gururlu insan dimdik ayakta durur senin gibi. Baksana çivi civil döker hesabı umursamaz olmuşsun. Kimi zaman da onun gibi politik. Iyi yapmışsın valla. Çok hoşuma gitti tavrın.
Haklısın hakettiği ilgiyi veriyorum merak etme 2 gündür arayip yazıp duruyo. Sanki bizim burda onu cekistirdigimizi hissetti
Şaka bi yana yine bu sitede senin taktik benzeri bişey yazıyordu. Sanırım doğru yoldayım

Maşallah darısı başımıza hep kötü olacak değil ya güzel insanlarda çıkacak elbet. Ailen ve senin adına çok sevindim inan. Rabbim Her daim mutlu etsin...

Aslan ve boga
aslan ve boğa çok ters düşüyor diye biliyorum.
sanırım erkekler bizim kadar ince düşünemiyorum istisnalar var tabi ama. Ben rastlamadım Nx hikmetse. Aşk ve gurur bir arada zor barıniyor gibi. Çıkamadım işin ucinden

Gerçekten hepimize farklı hayat hikayeleri çıkıyor. Kimi mutlu çok çok mutlu. Kim ise begin ve karamsar. Ben kendimi bu yazım altında sorunsuz buldum. Allah kolaylik versin.

OTE="yakamozum35, post: 38375326, member: 427242"]Uyku hastası
kendi düşündüğü birşeyi karşısındaki de anlasın,duşunsun ister...ben böyle dusundum sen nasıl anlamadın der!
bir olay bir kavga yaşansa bile hiçbişey yok gibi yanına gelir,gurursuzdur yani...
elinden hiçbişey gelmez,beceriksizdir..
Birtek onun dediği doğrudur,o haklıdır,o mükemmeldir..Asla hatalıyım demez anca sizin sorunuzla der...
dürtülmeyi çok sever. Onu hayat boyu dürteceksiniz.
Akıl edemezler...
psikopattır! Küçücük şeylere sinirlendiği zaman evi başınıza yıkar,eşyaları kırar döker..
kendini dünyanın en mükemmeli sanar.

ben hiç memnun değilim hiç...Asla kafama göre insan değildir eşim.. İnanılmaz kavgalarımız olur,ben haklı bile olsam adam zeytinyağı gibi üste çıkar ve beni haksız konumuna sokar...

ben eşimin sayesinde 10 yıl daha yaşlandım.

keşke EVLENMEZ

valla benimkidx uykucu miskin usengec. Bunları kendisi söylüyor. Insnmazsiniz 20 gün izne geldi gidene kadar 4e kadar uyudu. Uyandı beni aradı. Ben uyandım mesajı yazdı. AArtık is çıkışı görüştük ooooooo bu yazılanlar benim gibi biriyle yapamaz. O zaman o yatar ben gezerek durumu olur.... ya cidden gözüm korktu

Ayyy bana aslan erkeği demeyiiiiin. 1 yıldır ömrümü törpüledi ama hayatımın en güzel anlarını da yaşattı. Öküzler ama yaptılar mı da tam yapıyorlar. :)

sağol tşk.ederim.
Evet bende iş sıkıntılarını,sorunlarını çok dinlerim..zaten asker arkadaşım gibi kendisi anca işinden gücünden konu açar bahseder. Bide çok meraklıdır..ne olmuş nasıl olmuş sorar..sen desenki al bu sopayı dur orda öyle durur,demez ki ya ben bir kıpırdayayım hareket edeyim...anladın mı ? Düşünce yok gayret yok...
evden çıkma o hayatta demez hadi çıkalım...oyle evde durur..
dur çay içelim deme,hayatta demez hadi çay içelim...
ev kırık dökük içinde gördüğü halde oralı olmaz..rahatına düşkün,bencillik var...
Anası kendi demişti "benim oğlum işten eve,evden işe başka şey bilmez.." bide bunu dalga geçer gibi gülerek demişti...Aferin ne iyi etmişsin böyle ODUN gibi bir çocuk yetiştirmişsin...

valla kesinlikle UYKU var...nişanlıyken bile sesini duymazdım hep ben arardım nerde???? Uykuda,uyuyor....Evlendik hep öyleydi hep uyurdu..ben konuşurum bir bakarım ses yok yorum yok nerde bu adam ? Karşımda uyuyor..horluyor...Hayatta en sinir olduğum durumdur..ben ona anlatırım,o uyur... Bu bana hakaret resmen derdim ve kavga başlardı..bir değil iki değil hep böyle....
uykuyu çok severler..Benimle zaman geçireceğine uyumayı tercih eden bir koca...çoğu zaman soğudum,uzaklaştım ondan..tiksindim..
bana değer vermeyene bende değer vermem dedim..çok tartıştım ama yok o haklı..Bir aslan hayatta demez ben haksızım diye,hatalıyım diye..onlar dünyanın en doğru,hatasız insanları...biz de hata çok onlarda yok..kendini dev aynasında görürler..

ben nişanlı iken UKALACA bir iki tavrını görüp eleştirmiştim oysa..keşkede o zaman fırlatıp atsaydım yüzüğü ....hissettiklerimde yanılmadım tam bir egosu tavan biridir...

ben senin yerinde olsam, yazdıklarıma kulak verirdim..

Canim kusura bakma herkes aynı değiltabiki ben bende biraktiklarindayim. Buna kkişilik de eklenince olay değişiyor. Ben benimkini dert yanıyorum anliycan. Ben ne dersem o olacak dedi birgün.
Dediğim dedik bir burçtur.
Huyuna gitmek istiyorsan "tabi ki senin dediğin olacak evimin direği, gözümün nuru " dedikten sonra çaktırmadan istediğini işleyeceksin... Ancak öyle yola geliyorlar...[/QUOTE]

Biraz yakın davransa zaten dediğiniz gibi olurdu. Uyumluyumdur cok .sevince sevdanin en yucesini verebilirim. Hep uzak davraniyo bende acikcasi istemiyor diye geri duruyorum. Sonra birden ortaya cikip o soguk adam o degil baskasi gibi konusuyor. Cikmaza sokuyor[/QUOTE]

AYNEN ÖYLE...SOĞUK ve mesafeli dururlar...
bende bu huyunu sevmem..oyle bir soğuk durur ki sanki ben elim..
ben yanaşmasam o hiç yanaşmaz..
sanki ben yedi yabancıyım...
milletin içinde elimi bile tutmaz,yaklaşmaz "ayıp bakarlar şimdi" der mesela ben şok geçiririm...

gerisini sen düşün...

bak buda doğru..
Telefonu hayatta sevmez..Kesinlikle aramaz. Birkez arar 24 saat içinde.
telefonda konuşmayı bile sevmez. Benim zorumla arar beni. Mesaj bile atmaz. Hayatta sevmiyor. Ben aramayıncada ne oldu neden aramıyorsun? Yada niye aramadın? Der...

Bencil bir burç sahiden bak.. Her yönden her anlamda bencil...

Bak sana örnek vericem..Bugun dünyanın lafını,sözünü yedi benden çünkü haksız ve hatalıydı.. Ben o işteyken mesaj attım sakın beni kaldırma gelince,ses bile yapma fena olur dedim.. Adam işten geldi; sanki onca sözü,lafı ben ona etmemişim hiççççç,oralı bile değil.. Ben dedim ya sakın sees etme beni kaldırma uyuyacağım diye adam geldi yavaşça yatağa girdi uyudu!!!!! Demedi ki kalk konuşalım,seni ne yaptım da böyle sinirlendirdim..? Adamın işine geldi benim o mesajım uykunun dibine vurdu uyuyor şimdi..

hiççççç umurunda değil acaba bu kadın niye kızdı bana,ne derdi vardı diye birgun olsun dusunmedi..Beni hastalık hastası etti bu insan...gamsız,bencil,beceriksiz,sorumsuz,rahat....

Ben Aslan bir erkekle evlenecek olan bayana şaşarım! Bu kadar örnek verdim kendimden..Ha bu arada kılıbıktır da!

4 gün aramamasının aslanlıkla kaplanlıkla ilgisi yok bence. Öküzlükle ve ilgisizlikle ilgisi var :)

Gerçekten hoşlanan insan hergün sesini duymak ister. Ki sizin 2 ay olmuş. Bu saate kadar aşık olmadıysanız dahada olunmaz bence. Eşim evlenme teklif etmişti bana tanıştıktan 2 ay sonra :)
İnsan zamanla birbirini sever tanır alışır ama aşk çabucak oluverir bir iki haftada oldu oldu. Olmadı salla gitsin!

Hastalık gibi çok ciddi bir mazereti yoksa aramamasının affı yok. Ki onda bile ölmüyorsa arar insan ya. Sevgili bu, alelade bir arkadaşmı...
Ben biraz rahatım bu konularda. Uzatmanın anlamı yok derim hep. Boşuna vakit kaybı. İnsan mutlu olmak için sevgili olur. Bana sinir stres yaşatıyorsa ne işe yarar. Ayrıl gitsin.

Off cidden böyleler ama ya Ama sanırım sen hepimizden daha sıkıntılısın bu durumda. Benimkinin huyuna gittiğimde her şeyi yapar. Romantik sürprizler, hadi dışarı çıkalımlar. Ama toplum içerisinde sevgi gösterilerinden hoşlanmaz. O yüzden evlilik teklifine şaşırmıştım onca insanın içinde.
Hep kötü huylarını yazdık baya yerdik onları ama hiç mi iyi yönleri yok? Var tabi ama tahminimce bu konuda sinirlerini boşaltan çoğu insan sevgilisiyle yeni tartıştı burada attı sinirini. Hala kızgın olsam da yine çok seviyorum. Biliyorum o da seviyor ama tartıştığında buz gibi davranıyor, aynı şekilde karşılık aldığında da arızaya bağlıyor ben el miyim niye böyle duvar örüyorsun diye. Oysaki duvar ören kendisi Ay dengesiz oldum çıktım vallahi onu idare edicem diye.

Ama senin derdin daha büyük gibi, hiç mutlu etmiyor mu peki bilmiyorum bu kadar pişmansın ama ? Kaç yıllık evlisiniz ?

Dediğim dedik bir burçtur.
Huyuna gitmek istiyorsan "tabi ki senin dediğin olacak evimin direği, gözümün nuru " dedikten sonra çaktırmadan istediğini işleyeceksin... Ancak öyle yola geliyorlar...

Biraz yakın davransa zaten dediğiniz gibi olurdu. Uyumluyumdur cok .sevince sevdanin en yucesini verebilirim. Hep uzak davraniyo bende acikcasi istemiyor diye geri duruyorum. Sonra birden ortaya cikip o soguk adam o degil baskasi gibi konusuyor. Cikmaza sokuyor[/QUOTE]

AYNEN ÖYLE...SOĞUK ve mesafeli dururlar...
bende bu huyunu sevmem..oyle bir soğuk durur ki sanki ben elim..
ben yanaşmasam o hiç yanaşmaz..
sanki ben yedi yabancıyım...
milletin içinde elimi bile tutmaz,yaklaşmaz "ayıp bakarlar şimdi" der mesela ben şok geçiririm...

gerisini sen düşün...[/QUOTE]

Düşünmüyorum yaşadım bunları. ve nerdeyse 2 buçuk ay oldu... bide ilerisi için beklentiye girmek hata olur sanki.
bide üşengeç anlatamam adeta üşenmese aşkı yaşayacak. mesela en komiği sigara bırakma olayı:) üşenmesem sigarayı bırakıcam o zaman kilo alırım dedi..... komik dimi... bundan çıkarılacak pay üşenmediğim zamanlar herşey güzel olacak

canım sende dertliymişsin :) sadece yanyanayken sıcak sımsıcak... kendisiyle pek iletişim kuramadığım için daha fazla artısını bilemiyorum. derdim de bu zaten...!

aaaa benimkide işten eve evden işe gidermiş. eyvah eyvah tutulacak başka adam bulamadım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…