- 29 Mayıs 2021
- 14.317
- 93.170
- 548
- 36
- Konu Sahibi qwertyplus
-
Bende bilmiyorum ne yapıp bu kadar emeklerim deyip ahlanıp, vahlaniyorlar ama genelde devam etmemesi gereken ilişkileri ille de sürsün diye uğraşanların cümleleri oluyor bunlar.ay çok şükür Allah'ım benim gibi birisi daha
ilişki sırasında taş taşıyorlar sırtlarında herhalde diye düşünüyorum ben
Yaptığı yanına kâr kalmaz derken? Babanıza söylerseniz tehdit edip onu zorla sizinle evlendirir diye mi umut ediyosunuz? Nasıl yanına bırakmayacaklar?Sizce ben bu durumu aileme söylemeli mıyım yani annem de babam da haytimdaki insanı biliyorlardi ne kadar ciddi düşündüğümüzü de en azindan ben öyle biliyordum birlikte olduğumuzu söylemelimiyim yoksa bu ölene kadar bende mi kalmalı söylersem ilerde hayatıma Biri girerse ağızlarindan kaçırır pot kırarlarsa ne olacak onu da bilmiyorum ama belki bilirlerse onun bu yaptığı yanına kâr kalmaz
Yaptığı yanına kâr kalmaz derken? Babanıza söylerseniz tehdit edip onu zorla sizinle evlendirir diye mi umut ediyosunuz? Nasıl yanına bırakmayac
Sizce ben bu durumu aileme söylemeli mıyım yani annem de babam da haytimdaki insanı biliyorlardi ne kadar ciddi düşündüğümüzü de en azindan ben öyle biliyordum birlikte olduğumuzu söylemelimiyim yoksa bu ölene kadar bende mi kalmalı söylersem ilerde hayatıma Biri girerse ağızlarindan kaçırır pot kırarlarsa ne olacak onu da bilmiyorum ama belki bilirlerse onun bu yaptığı yanına kâr kalmaz
Yariyolda bırakmış işte her şey bildiğiniz gibi ekstra bişey yok kiSeks hayatiniz sadece sizi ve ilerde kismen hayatiniza girecek kisiyi. Tam olarak ama size ne yamis onu anlamadim?
Yariyolda bırakmış işte her şey bildiğiniz gibi ekstra bişey yok ki
Üzgün de olma pişman da olma. Anasıyla yaşamayı kabul edecek kız bulursa evlensin. Kimse bunu istemez. Tek sen değilsinAma çok üzgün olduğumu ve pişman olduğumu söyledim ve cidden ben kendime de çok kızdım böyle biri değilim ben aynısı benim annemin de başına gelebilir diye artık pişmanım bir daha öyle soylemicem dedim ona
Çok doğru laf konu sahibi hala gelsin kafasındaAmaaan hala bana dönsün geri bik bik diye kendinizi paralıyorsanız müstehak ya size.
Beter olsanız kesinlikle üzünülesi birisi degilsiniz.
Devam edin madem.
Annesiyle birlikte yaşama durumunuz mu vardı? Başka bir üye daha demiş anneni istemiyorumla,annenle yaşamak istemiyorum çok farklı şeyler.Annenle yaşamak istemiyorum demek istedim temelde
Bak canım sen kadınsın hep ince düşünürsün ama inan bazı erkekler öyle değil hayatını mahvetme bırak akışına zaman sana en iyisini yine gösterecek sadece Allah'a bırak işini Rabbim senin hakkında konuşulani görüyor duyuyor ilmek ilmek işliyor boşver. Hayırlı eş her zaman daha iyidir.SABRETTTT MEYVESİNİ YİYECEKSİNAma ben niye tüm bunlara rağmen seviyorum onun gibi olamıyorum bı kerede bitiremiyorum birazcık olsun üzülmüyor müdür
neden annesiyle yaşayasınız ki? Zaten doğru olanı söylemişsiniz. Ne diye özürler diliyorsunuz. Düzgün bi şekilde izah etmeniz yeterliydi.7 yıllık uniden beri devam eden ilişkimiz vardı bı kere kızgınlıkla mesajda anneni istemiyorum onunla yaşamak istemiyorum dedim diye defalarca pişman olup ozur dilememe rağmen benden ayrılmak istiyor seven insan ayrılır mı hiç mı oluru yok , zaten nişan ya da evlilik için sürekli atanmayı öne süren de biri şimdi de ayrılmak istiyor
Tabi gayet mantıklı gelir size,7 yılda işini kuramamis 7 yılda bı şeyin adını koyamadı bu saatten sonra mi koyardı adınıNişan için önce işini bulmak istemesi çok mantıklı.
Ayrıca biri bana annemi istemediğini söylese bende ayrılırım.
Çocuk gayet mantıklı gibi geldi bana.
Bı anlık kavgada mesajla olan bişeydi annesi bahanesi oldu ilk zamanlar aşmıştık barıştık sonraları tekrar aklına gelmiş yalandan bahane etti belki de baskasina kaydı aklıArada nişan yok söz yok evlilik yok. Yani kısacası size dayatılan bir şey yok. Hemen anneni istemiyorum triplerine girmişsiniz. Ayrılmakla çok mantıklı bir hareket yapmış.
Ben zaten artık o laftan dolayı olduğuna inanmıyorum bahanesiydi onun.cunku barışmistik sonradan aklına tekrar geldi kardeşinin düğününe gidince kesin birini buldu Belki de dediği gibi aldattı da Allah belasını versinneden annesiyle yaşayasınız ki? Zaten doğru olanı söylemişsiniz. Ne diye özürler diliyorsunuz. Düzgün bi şekilde izah etmeniz yeterliydi.
herkesin evi, kapısı ayrı olmalı evlilik gibi bi durumda.
Atanmak bir bahane değil ihtiyaç günümüz şartlarında.
Ve bence bana bahane gibi geldi, inanın ne insanlar var değil birlikte yasamak istemiyorum neler neler söylüyorlar ama gene beraberler…
erkek arkadasınız ya cok anneci ya da iliskiyi bitirmek için bir sebep arıyordu buldu.
Bana ikincisi gibi geldi. Bırakın sessiz kalın, asla özür dilemeyin, gidecek mi gitsin. En doğrusu buymus demek ki 7 senelik emeği ve onca güzel anı bir laf için silecekse silsin, evlilikte daha beterini yapar emin olun. Başta neyse evlilikte asla düzelmiyor aksine daha kötüsü oluyor.
Tabi gayet mantıklı gelir size,7 yılda işini kuramamis 7 yılda bı şeyin adını koyamadı bu saatten sonra mi koyardı adını
Ah son iki yılda ne yaşadigimi bilseniZ işte salaklık diyelim gerçekten insan salak olunca böyle oluyor o kadar inandırdı ki hep bahanelerle ,yok kardeşim evlensin evden gitsin Yok ev aldım borcu bitti bitecek sonra da böyle oldu işteE ozaman neden 7 sene bekledin?
O ayrılmasa hala devam edecektin.
Şimdi ayrılınca böyle yapıyorsun
Bı de öyle manipülatif ve narsist ki anlatamam ben artık dönüp kendime kızar noktasına geldim suç bende diye ben atanamadim ondan olmuyor diyeAh son iki yılda ne yaşadigimi bilseniZ işte salaklık diyelim gerçekten insan salak olunca böyle oluyor o kadar inandırdı ki hep bahanelerle ,yok kardeşim evlensin evden gitsin Yok ev aldım borcu bitti bitecek sonra da böyle oldu işte
Kendisi demekki atanma ihtimalim vardı diye beni kullandı sonra baktı ben önem vermiyorum onun kadar ...Bı de öyle manipülatif ve narsist ki anlatamam ben artık dönüp kendime kızar noktasına geldim suç bende diye ben atanamadim ondan olmuyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?