- 9 Ağustos 2023
- 3.421
- 7.688
- 78
- Konu Sahibi qwertyplus
-
Analar kırmızı çizgimizdir. Alıp koynuna yatırmayacaksın ki niye böyle yükseldin be kızım.7 yıllık uniden beri devam eden ilişkimiz vardı bı kere kızgınlıkla mesajda anneni istemiyorum onunla yaşamak istemiyorum dedim diye defalarca pişman olup ozur dilememe rağmen benden ayrılmak istiyor seven insan ayrılır mı hiç mı oluru yok , zaten nişan ya da evlilik için sürekli atanmayı öne süren de biri şimdi de ayrılmak istiyor
Ah son iki yılda ne yaşadigimi bilseniZ işte salaklık diyelim gerçekten insan salak olunca böyle oluyor o kadar inandırdı ki hep bahanelerle ,yok kardeşim evlensin evden gitsin Yok ev aldım borcu bitti bitecek sonra da böyle oldu işte
Ama napayım etrafim o kadar kaynanadan çeken insanlarla doluyduki , neyse zaten sorun bu değildi bahanesiydi onunAnalar kırmızı çizgimizdir. Alıp koynuna yatırmayacaksın ki niye böyle yükseldin be kızım.
Bundan sonra kimseyi almak istemiyorum hayatıma ömrümden ömür gitti tiksindim bütün erkeklerdenBoşver geçmişi. Bundan sonra sana değer veren düzgün biriyle ol. Allah korusun evlendikten sonra olsa daha zor.
Bundan sonra kimseyi almak istemiyorum hayatıma ömrümden ömür gitti tiksindim bütün erkeklerdenBundan sonra kimseyi almak istemiyorum hayatıma ömrümden ömür gitti tiksindim bütün erkeklerden
Boşver geçmişi. Bundan sonra sana değer veren düzgün biriyle ol. Allah korusun evlendikten sonra olsa daha zor.
Anasız birini bulun o vakit. Sizin için anasını atan yarın öbür gün başkası için de sizi atar.Ama napayım etrafim o kadar kaynanadan çeken insanlarla doluyduki , neyse zaten sorun bu değildi bahanesiydi onun
Bakın sadece etraftan görüp korkuya kapilmam normaldi 100 kadına sor 99 u sana zaten yaşamak istemediginin soyler ki ben pişman olduğumu söyledim özür diledim ama keşke yapmasaydim çünkü bunu bahane etti bu olay olunca biz barıştık annesiyle aramı düzelttim beyefendi başka bahane bulamadı defolmak icinAnasız birini bulun o vakit. Sizin için anasını atan yarın öbür gün başkası için de sizi atar.
Sen öyle yazmışsın ki herkes annesini sevmiyorum istemiyorum manasında anlamış . Annesiyle yaşamak istemiyorum yazsaydın herkes hak verirdi zatenBakın sadece etraftan görüp korkuya kapilmam normaldi 100 kadına sor 99 u sana zaten yaşamak istemediginin soyler ki ben pişman olduğumu söyledim özür diledim ama keşke yapmasaydim çünkü bunu bahane etti bu olay olunca biz barıştık annesiyle aramı düzelttim beyefendi başka bahane bulamadı defolmak icin
Seven erkek bı şekilde oldururdu yaBakın sadece etraftan görüp korkuya kapilmam normaldi 100 kadına sor 99 u sana zaten yaşamak istemediginin soyler ki ben pişman olduğumu söyledim özür diledim ama keşke yapmasaydim çünkü bunu bahane etti bu olay olunca biz barıştık annesiyle aramı düzelttim beyefendi başka bahane bulamadı defolmak icin
Annesiyle yaşamak istemedim dedim zaten sevmiyorum Demedim ayrıca bı anlık korkyyla olan seydi , ayrıca sevmek de zorunda değilimSen öyle yazmışsın ki herkes annesini sevmiyorum istemiyorum manasında anlamış . Annesiyle yaşamak istemiyorum yazsaydın herkes hak verirdi zaten
Sevmek zorunda da değilsin zaten . Ama annesini istemiyorum deyince sana annesiz birini bul demişler . Ikisi çok ayrı seyler . Dua et o ayrılmış bir beladan kurtulmussun biraz zaman geçsin anlayacaksınAnnesiyle yaşamak istemedim dedim zaten sevmiyorum Demedim ayrıca bı anlık korkyyla olan seydi , ayrıca sevmek de zorunda değilim
Defolsun gitsin anasının yanına.7 yıllık uniden beri devam eden ilişkimiz vardı bı kere kızgınlıkla mesajda anneni istemiyorum onunla yaşamak istemiyorum dedim diye defalarca pişman olup ozur dilememe rağmen benden ayrılmak istiyor seven insan ayrılır mı hiç mı oluru yok , zaten nişan ya da evlilik için sürekli atanmayı öne süren de biri şimdi de ayrılmak istiyor
Annesiyle yaşamak istemedim dedim zaten sevmiyorum Demedim ayrıca bı anlık korkyyla olan seydi , ayrıca sevmek de zorunda değilim
Gitti zaten ama hayatı biten ben oldumDefolsun gitsin anasının yanına.
Bundan sonra artık kimseyi istemiyorum çok yıprandım , artık kafam kaldıramazAnnesi ile yaşamak istememeniz normal olan ......zaten oyje olursa kavga gürültü biter sevginiz görürsünüz....gören cok .....niye özür dilediniz iki kişilik bir aile kurma isteği normali bu .....kayınvalide görümce kayınpeder baldız kayınço olnaz yuvada onun adı sülale yada kabile .....valla özür dilerim de bence hayırlısı olmuş şu an olmasada inşallah farkedersiniz bir gün.....birde düşünceleriniz için özür dilemek zorunda bırakıldığını hicbir iluski sağlam değildir bu rol yapmaktır karsidakide bunu sonuna kadar kullanır kendi. İstediği olsun diye....hiç eğip bukmeyin bundan sonra bir iluskiniz olursa istediğiniz istemediğiniz herşeyi dile getirin ....gerçek siz ...seven öyle sevsin
Emin ol ilerde analı ogullu hayatını kaydiracaklardi. Şimdiden biten sen ol bsover. Salla gitsin.Gitti zaten ama hayatı biten ben oldum
Öyle olmaz o işlerBundan sonra artık kimseyi istemiyorum çok yıprandım , artık kafam kaldıramaz
Ben ona güvenip inanıp bütün hayatımı eline verdim ki kaydı da artık ne kadar kayabilir ki bu saatten sonraEmin ol ilerde analı ogullu hayatını kaydiracaklardi. Şimdiden biten sen ol bsover. Salla gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?