Sevgilim ayrılmak istiyor

Dönse barışsanız da yine sıkıntı yaşayacaksınız çok bariz. Benim burda başka kkomılarım vardı sorduğumda hepsi ayrıl, at nişanı dedi ben düzelir falan sandım evliliğimin 6.Gününde boşanmak zorunda kaldım keşke burda söylenenleri dinleseydim. Ama işte insan bazı şeyleri tecrübe etmeden akıllanmıyor
Valla ben yaşıyorum da yine aklım başıma gelmiyor illaki ben de unuturum ama kolay değil onun gibi kestirip atmak

Peki bunun geri dönüşü yok mu dersiniz beni geri affedip döner mi tabi gerçekten sevdiyse
Canım benim hala donermi diyorsun bak bu kadar insan sana diyo ki dönmesin zaten dönmesin senin yapman gerekeni adam yapıp ayrılmaya çalışıyor ondan önce senin tekmeyi basman lazım napican evlenip annesine hizmetciligemi gidecen o kadar meraklıysan otur evinde anne babana hizmet et elin anasina köle olmana gerek yok..hiç bir zaman huzurun olmayacak ozelin olmayacak balayinada kaynanla gider koyun koyuna yatarsınız üçünüz..yok ya vallahi senin gibiler hakediyo boylelerini sen koş adamin peşinde sakın kaçırma böylesini oda zaten senin gibi safı bi daha bulamaz kizlarla gezer toza en son annesi artık evlen yaşlandım evin işlerini yapacak biri lazım dediğinde senin bi köşede onu beklediğini bildiği için son çare senle evlenir..

Of aman ana kuzusunun teki için mi bu tantana. Evlenip annesiyle oturmak için mi yalvarıyorsunuz bir de 🤦🏻🤦🏻

Canım benim hala donermi diyorsun bak bu kadar insan sana diyo ki dönmesin zaten dönmesin senin yapman gerekeni adam yapıp ayrılmaya çalışıyor ondan önce senin tekmeyi basman lazım napican evlenip annesine hizmetciligemi gidecen o kadar meraklıysan otur evinde anne babana hizmet et elin anasina köle olmana gerek yok..hiç bir zaman huzurun olmayacak ozelin olmayacak balayinada kaynanla gider koyun koyuna yatarsınız üçünüz..yok ya vallahi senin gibiler hakediyo boylelerini sen koş adamin peşinde sakın kaçırma böylesini oda zaten senin gibi safı bi daha bulamaz kizlarla gezer toza en son annesi artık evlen yaşlandım evin işlerini yapacak biri lazım dediğinde senin bi köşede onu beklediğini bildiği için son çare senle evlenir..
Haklısınız ama içimde bana yaşattığı şeylerin hıncını alma isteği de var unutamiyorum da ben nasıl yapicam ben zaten ne yapsam da boş tamam dönmeyecek peki nolcak burası küçük bı yer illa ki karşıma çıkmayacak mı nasıl unutayım nasıl sevgimi bitireyim

7 yıllık uniden beri devam eden ilişkimiz vardı bı kere kızgınlıkla mesajda anneni istemiyorum onunla yaşamak istemiyorum dedim diye defalarca pişman olup ozur dilememe rağmen benden ayrılmak istiyor seven insan ayrılır mı hiç mı oluru yok , zaten nişan ya da evlilik için sürekli atanmayı öne süren de biri şimdi de ayrılmak istiyor

Niye kızgınlıkla söylüyorsunuz ki? Bunu istememek çok normal birşey. Bundan dolayı ayrılıyorsa bırakın ayrılsın.

Haklısınız ama içimde bana yaşattığı şeylerin hıncını alma isteği de var unutamiyorum da ben nasıl yapicam ben zaten ne yapsam da boş tamam dönmeyecek peki nolcak burası küçük bı yer illa ki karşıma çıkmayacak mı nasıl unutayım nasıl sevgimi bitireyim

Ay amaan cidden büyütmeyin gözünüzde. Üniversite okumuşsunuz ne malum orada kalacağınız? Elin sümüklüsünün biryerlerini kaldırmayın yalvarıp.

7 yıllık uniden beri devam eden ilişkimiz vardı bı kere kızgınlıkla mesajda anneni istemiyorum onunla yaşamak istemiyorum dedim diye defalarca pişman olup ozur dilememe rağmen benden ayrılmak istiyor seven insan ayrılır mı hiç mı oluru yok , zaten nişan ya da evlilik için sürekli atanmayı öne süren de biri şimdi de ayrılmak istiyor
Sonradan annesiyle yaşamayı kabulmu ettin yani

Bebeğim bu çocuk daha sevgiliyken ortada fol yol yumurta yokken (7 yıl için çok absürt) annemle yaşa diye tutturmuş. İstemiyorum diyince bunu bahane edip ayrılmış. Bi de aldattım diye. Kızgınlıkla mı söyledi gerçekten aldatmış mı? 2 türlü de hoş değil demek ki aklından geçmiş yani. Demek ki zaten sana yeteri kadar bağlı değilmiş. Şu an sevdiğin için bırakmak için göremiyo olabilirsin ama emin ol bu sana kocaman bi kırmızı bayrak. Sevsen bile evlensen bile bi şekil hayatın anca eziyet olur. Kendine bunu yapma.
Ya kocaman bi yanlış anlaşılmaydı eşimle sevgiliyken birisi yalan yanlış aldattığımı söylemiş alakası bile yok kendimden çok emindim. Ailemle tanışmış aileler tanışıcaktı ve ulaşamıyofum hemen kestirip atmıştı. Bende böyle hissetmiştim ama tek istediğim beni dinlemesiydi sonra isterse gidebilirdi yine. Beni dinleyince de iftira olduğunu anladı barıştık şu an evliyiz çocuğumuz var. Ama barışmasaydı içim yansa da zorlamazdım. Çünkü bana güvenmeyen adamla işim olmazdı. Kendi gururunu eziyosun. Evlensen sürekli bu muhabbet önüne gelicek kendine bunu yapma. Çok değerlisin hayatının karsrmasıns izin verme.

O kadar düşünen bı erkek de belki herşeyi yapmıştır onun rahatlığı vardır ve belki de evlendikten sonra rahat kafa yapısından dolayı aldatma ihtimali de yüksek olmaz mı ki
Kardeş adam sana 7 yıl nasıl dayandı ya mübarek biriymiş kurtulmuş şu zihniyete bak kafayı yicem 😅🤣

O zaman psikolojik destek almalisiniz. sevmek kendini yok etmek degildir. Karsiliksiz herseyini vermek degildir. Sevmek beraber bir yolda yürüyüp, beraber birseyleri besleyip büyütmektir. Siz yalnis kisye verici olup dursaniz ortada yok olursunuz sadece. O kisi alir alir, ama size geri vermez. Seven insan öyle olmuyor. Siz sevgi vermeyi normallestirmissiniz, ama sevgi bekleyip kabul etmeyi degil. Bu bir sorun. Cözmeden baska bir iliski düsünmeyin zaten
Sizce ben bu durumu aileme söylemeli mıyım yani annem de babam da haytimdaki insanı biliyorlardi ne kadar ciddi düşündüğümüzü de en azindan ben öyle biliyordum birlikte olduğumuzu söylemelimiyim yoksa bu ölene kadar bende mi kalmalı söylersem ilerde hayatıma Biri girerse ağızlarindan kaçırır pot kırarlarsa ne olacak onu da bilmiyorum ama belki bilirlerse onun bu yaptığı yanına kâr kalmaz 😓

Sizce ben bu durumu aileme söylemeli mıyım yani annem de babam da haytimdaki insanı biliyorlardi ne kadar ciddi düşündüğümüzü de en azindan ben öyle biliyordum birlikte olduğumuzu söylemelimiyim yoksa bu ölene kadar bende mi kalmalı söylersem ilerde hayatıma Biri girerse ağızlarindan kaçırır pot kırarlarsa ne olacak onu da bilmiyorum ama belki bilirlerse onun bu yaptığı yanına kâr kalmaz 😓
Yok bu kadarı da pes ciddi ciddi troll ya şaka gibi 🤣 kahkaha atarak okuyorum yorumlarını

Gidip bı arkadaşına da danismis psikologa gitmiş hepsi demis simdden diyorsa anneni istemiyorum diye evlenincedw der ayrı demişler onu da bahane ediyor ,ben o kadar sevdigim için orta yolunu bulmaya çalışırken ona göre ona takintili biriyim onun gibi yüreksiz değilim ya takıntılı oldum bana psikologa git psikolojin bozulmus diyor ,sen bozdun bozuksa da dedim kendi kendime bu hale gelmedim ki,o 5 6 ay içinde yaşadı kafası nda bitirdi bana da gelip.kolauca ayrılmayı teklif edebildi , sevmeseydim umrumda olmaz çabalamazdim ama sevdiğim için uğraşıyorum bunda anormal olan ne

Onun bu dediklerine inanacak kadar saf misiniz? Adam ayrılmak istiyor, psikolog falan hikâye. Allah bilir psikoloğun yolunu bile bilmiyordur.

Su lafları edenlerin hiç mutlu olduğunu görmedim.

12 yıllık evliyim, evliliğime emeğim gibi bir bakışım yok. Neymiş bn emek arkadaş, anlamıyorum cidden.
ay çok şükür Allah'ım benim gibi birisi daha

ilişki sırasında taş taşıyorlar sırtlarında herhalde diye düşünüyorum ben

Öyle yaaa bu erkekler niye böyle inanılmaz ahımı aldı yanına kalmaz dimi Allah bı yerden sorar ona
Biz bi de şey de olduk yani ben napicam bundan sonra hangisine yanayım ben
eskiden böyle şeyler diyen kızlar ortaokulu belki okur sonra evde pembe dizi izleyip koca beklerken dikiş nakış dantel filan yapardı

ne acıdır ki şimdi üniversite mezunu kızlarımız yine aynı, üstelik bunların elinden dikiş nakış filan da gelmiyor.

Back
X