Sevgilim bana abaza dedi

Konu sahibi 13 yaşında mı???
Edit:galiba yanlış anladımm

Herkese iyi aksamlar. Yazdiklarim cok uzun.
5 sene once esim ile evlendik. Birbirimizi cok seviyorduk ben onun ilk askiydim. Benim esimden once baska bir iliskim olmustu ama benim icin iyi biri olmadigi icin ailemin zoru ile ayrilmak zorunda kalmistim. Cok severek ayrildim ama simdiki esimi taniyinca unuttugumu dusunuyordum. O eski sevgilim ile facebookta hala arkadastik ve ara sira sohbet ederdik. Oda baskasiyla evkenmis, cocuk yapmis ve bosanmisti. Girdigi her isi batirip cikan bir adamdi.

bu nasıl bir hayal gücü bizim çıtır evlendi boışandı bir daha evlendi onuda Ekim gibi boşamış olmalı

Aha Kazen al gırdın. .gırdın..kalbini gırdın kaçtı seneryocu kişilik

kesin altında yatan bir sebep vardır bende merak ettim yaş takıntısı neden acaba

Gecen senenin ortalarinda sevgilimle tanistik. Kisa bir sure icinde sevgili olduk. Her sey cok iyi gidiyordu. Bana karsi cok iyi cok sevecendi. Hayatimda ilk defa bir erkege asik olmustum ve sevmistim. Ona cok guveniyordum. Bir zaman sonra ilgisi azalmaya basladi. Ailevi hayatinda sorunlarinin oldugunu zamanla duzelecegini soyledi bende sabirla bekledim tabii. Biz 6 aylik beraberken beni eski sevgilisi ile aldatti.

bakın bu hesabı ile yazdığı konu girişinde aslında sıkıntı belli.

Inci burda

Burda her üyelik için ayrı e posta alınmıyo ya nasıl bi işsizlik üşenir de alamaz insan üyelik böyle güzel hikayelerin yazıldığı çok site var git oralara yaz cidden acayip bi hayal gücün var

yok yaaaaaaaa budamii
kazen ugrasma bence b kk da konu kalmadi hepsini bu açmiss

Bir diğer önemli konusu
Esim beni 23lük eski 'sevgilisi' ile aldatiyor
yaşı gördüğünüz üzere 23.

Fakat konusundan anladığım kadarı ile kendinden 10 yaş büyük biri ile maalesef kendi deyimi ile metres hayatı yaşıyor. Kendini evli gibi gösterip 2. kadın rolünü esas eşe veren bir ruh hali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…