- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi tiramisusevdalisi
-
Konu sahibi 13 yaşında mı???Bir kaç aydır iş yerimde yeni çalışmaya başlamış olan bir adam var benimle fazlasıyla ilgilenen. İlk başlarda fazla ilgilenmemiştim ama diğer iş arkadaşlarımızında dikkatini çekmiş ki sürekli herkes bana ondan ve onun ilgisinden bahsediyordu. Bir kaç hafta önce ilk defa adam akılı oturup sohbet ettim. Her şey iyi güzel ama yaşının henüz 23 olduğunu öğrenince şok oldum.
Bu nasıl bir yaş takıntısı ? Şimdide 10 yaş büyüyüverdi.
AhaBir kaç aydır iş yerimde yeni çalışmaya başlamış olan bir adam var benimle fazlasıyla ilgilenen. İlk başlarda fazla ilgilenmemiştim ama diğer iş arkadaşlarımızında dikkatini çekmiş ki sürekli herkes bana ondan ve onun ilgisinden bahsediyordu. Bir kaç hafta önce ilk defa adam akılı oturup sohbet ettim. Her şey iyi güzel ama yaşının henüz 23 olduğunu öğrenince şok oldum.
Bir kaç aydır iş yerimde yeni çalışmaya başlamış olan bir adam var benimle fazlasıyla ilgilenen. İlk başlarda fazla ilgilenmemiştim ama diğer iş arkadaşlarımızında dikkatini çekmiş ki sürekli herkes bana ondan ve onun ilgisinden bahsediyordu. Bir kaç hafta önce ilk defa adam akılı oturup sohbet ettim. Her şey iyi güzel ama yaşının henüz 23 olduğunu öğrenince şok oldum.
Inci burdaHerkese iyi aksamlar. Yazdiklarim cok uzun.
5 sene once esim ile evlendik. Birbirimizi cok seviyorduk ben onun ilk askiydim. Benim esimden once baska bir iliskim olmustu ama benim icin iyi biri olmadigi icin ailemin zoru ile ayrilmak zorunda kalmistim. Cok severek ayrildim ama simdiki esimi taniyinca unuttugumu dusunuyordum. O eski sevgilim ile facebookta hala arkadastik ve ara sira sohbet ederdik. Oda baskasiyla evkenmis, cocuk yapmis ve bosanmisti. Girdigi her isi batirip cikan bir adamdi.
bu nasıl bir hayal gücü bizim çıtır evlendi boışandı bir daha evlendi onuda Ekim gibi boşamış olmalı
Herkese iyi aksamlar. Yazdiklarim cok uzun.
5 sene once esim ile evlendik. Birbirimizi cok seviyorduk ben onun ilk askiydim. Benim esimden once baska bir iliskim olmustu ama benim icin iyi biri olmadigi icin ailemin zoru ile ayrilmak zorunda kalmistim. Cok severek ayrildim ama simdiki esimi taniyinca unuttugumu dusunuyordum. O eski sevgilim ile facebookta hala arkadastik ve ara sira sohbet ederdik. Oda baskasiyla evkenmis, cocuk yapmis ve bosanmisti. Girdigi her isi batirip cikan bir adamdi.
bu nasıl bir hayal gücü bizim çıtır evlendi boışandı bir daha evlendi onuda Ekim gibi boşamış olmalı
Bide yiyişen diyor konuda. Ay iğrenç bir dili var. Ayrıca da sapkın ve sapık. Mutfak fetişi mi desem yaş fetişi mi bilemedim.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sen-ev-sahipleri.876877/page-13#post-43554629
buraya kadar 11 üyelik varmış. sonra bayağı hızlı çalışmış
yok yaaaaaaaa budamiiBir kaç aydır iş yerimde yeni çalışmaya başlamış olan bir adam var benimle fazlasıyla ilgilenen. İlk başlarda fazla ilgilenmemiştim ama diğer iş arkadaşlarımızında dikkatini çekmiş ki sürekli herkes bana ondan ve onun ilgisinden bahsediyordu. Bir kaç hafta önce ilk defa adam akılı oturup sohbet ettim. Her şey iyi güzel ama yaşının henüz 23 olduğunu öğrenince şok oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?