Sevgilim bana abaza dedi

yuhh ya..
bi hastalığı varmı öğrensek keşke. amaç nedir yani yaaa yazık...

Yuh ya 39 konu hepsi ayrı isim hasta arkadas şimdiden geçmiş olsun..umarım iyleşir

Bundan sonraki bir çok konuya acaba yine sen misin diye yaklaşacağız konu sahibi, bize bunu niye yaptın

bu olmasa bile henüz anlaşılmamış bi ton üye vardır.
uzun olan konuları okurdum bi azimle herhalde bu kadarda sallanmaz diye ama yanlış mantık yürütmüşüm

Erkek mi kadın mı??

Kazen siteyi arkadaş için mi kurmuştun sen? Bu ne yahu, resmen tapusunu üstüne almış sitenin. İnsan üşenir yahu şu kadar üyelik almaya.
Ben mi çok tembelim anlamadım ki.
Bir üyeliğim var onun şifresini unutup duruyorum, millet iyi organize oluyor. İşte bunlar hep işsizlik.

Hay maşallahhhhhh ne azimmiş arkadaş.
Ya bu işlerden hiç anlamayarak soruyorum IP'den engelleniyor mu siteye giriş falan?

13 sayfa çok deilki :)
atraksiyonlu konu deidgin 1 saatde yapar o sayfayi :))))

bir nicki de "isimbulamadımmm".. canım o kadar üyelik alırsan tabi bulamazsın, sayende nick kıtlığı baş gösterecek

ben bi üyelik için ne nick kullansam diye düşündüm durdum bulamadım bişey kızdaki yaratıcılık kimsede yok
başka bi ugraş bulsa bence iyi yerlere gelmişti boşa buralarda zaman kaybetmiş

ben bi üyelik için ne nick kullansam diye düşündüm durdum bulamadım bişey kızdaki yaratıcılık kimsede yok
başka bi ugraş bulsa bence iyi yerlere gelmişti boşa buralarda zaman kaybetmiş

bir de her üyelik için konu bulmuş, taktir ettim Ben bir şampuan konusu açacağım 3 haftadır üşeniyorum

Ben kimsenin metresi değilim yazdığım hepsi hikaye etrafimdaki gördüklerim ve çoğu da benim hayal gücüm gelecekte kitap yazacagim inandiricilik derecemi öğrenmek icin yaptim sadece bomba konular üretiyorum kafamda kitabim icin, kimsenin evliliğini bozmadim veya kimsenin sevgilisini kapmadim ve kimse de bana yapmadı hepsi hikâye. Senaristlere kizmiyorsunuz hatta oturup izliyorsunuz ben yapınca kabahat ..

Tamam kabul bazı konularim gerçekten sacmaymis öğrenmiş oldum

13 sayfa çok deilki :)
atraksiyonlu konu deidgin 1 saatde yapar o sayfayi :))))
atraksiyona ne gerek var. sonuçta uydurma bi konu
uzun oldugunda yalan degildir okadarda ugraşmaz fakecanlar diye düşündüğümden okurdum artık yapmıcam kandırılmak istemiyorum

ha bazı nickleri hatırlıyorum.ama konularına pek yorum yapmamıştım.açtığı konular,ilgi alanıma girmiyor zira .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…