- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
- Konu Sahibi tiramisusevdalisi
-
Bir diğer önemli konusu
Esim beni 23lük eski 'sevgilisi' ile aldatiyor
yaşı gördüğünüz üzere 23 fakat konusundan anladığım kadarı ile kendinden 10 yaş büyük biri ile maalesef kendi deyimi ile meres hayatı yaşıyor. Kendini evli gibi görüş 2. kadın rolünü esas eşe veren bir ruh hali.
Sonunda süpriz varsa bekliycem uykum geldi çok
Korktum ya..bu nasıl bir ruh hali..korku filmi senaryosu gibi..seneryocu kişilik seri bir katil çıkmasa bari..??!!Bir diğer önemli konusu
yaşı gördüğünüz üzere 23 fakat konusundan anladığım kadarı ile kendinden 10 yaş büyük biri ile maalesef kendi deyimi ile meres hayatı yaşıyor. Kendini evli gibi görüş 2. kadın rolünü esas eşe veren bir ruh hali.
bildigin diplomali psikopat vallaBir diğer önemli konusu
yaşı gördüğünüz üzere 23.
Fakat konusundan anladığım kadarı ile kendinden 10 yaş büyük biri ile maalesef kendi deyimi ile metres hayatı yaşıyor. Kendini evli gibi gösterip 2. kadın rolünü esas eşe veren bir ruh hali.
Hahahaha
Nasıl bir hastalıklı ruh hali bu yaBir diğer önemli konusu
yaşı gördüğünüz üzere 23.
Fakat konusundan anladığım kadarı ile kendinden 10 yaş büyük biri ile maalesef kendi deyimi ile metres hayatı yaşıyor. Kendini evli gibi gösterip 2. kadın rolünü esas eşe veren bir ruh hali.
Çok tanıdık geldi.Florx hatırladınız mı ?
Konusu şöyle başlıyordu ; Fake misin, ilk konu, vs vs tarzı yorumlara şimdiden cevap vereyim hayır fake değilim sırf sorumu sormak ve akıl almak için üye oldum. Teşekkürler.
artık açılan konular hep onun mu? diye sorarım kendime....gelde paranoyak olma artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?