- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
- Konu Sahibi tiramisusevdalisi
-
ben kabul etmiyorum, hayatta olmazTamam herkesten özür diliyorum birdaha bu siteye gelmeyeceğim asla konu acmayacagim
Ben kabul etmiyorum. .gerçek açıklansın!!Tamam herkesten özür diliyorum birdaha bu siteye gelmeyeceğim asla konu acmayacagim
Hayir Yaaa ben kabul etmiyorumTamam herkesten özür diliyorum birdaha bu siteye gelmeyeceğim asla konu acmayacagim
Tamam herkesten özür diliyorum birdaha bu siteye gelmeyeceğim asla konu acmayacagim
bende kabul etmiyorum bananeeTamam herkesten özür diliyorum birdaha bu siteye gelmeyeceğim asla konu acmayacagim
Hahhhahahahahah AYNEN JOHNY WAYNENTamam herkesten özür diliyorum birdaha bu siteye gelmeyeceğim asla konu acmayacagim
Yemezler suanda bile uyelik aliyosundur sen baska ip den dur geri adim atma kac kisi surpriz bekliyoruz surda. O kadar konunu okumuz yorum yapmisiz cok gorme bize bunuTamam herkesten özür diliyorum birdaha bu siteye gelmeyeceğim asla konu acmayacagim
al çabuk geri o özrünüTamam herkesten özür diliyorum birdaha bu siteye gelmeyeceğim asla konu acmayacagim
Olmaz asla, adamın gömleklerini ütülemedim be, oturdum süprüzü bekliyomTamam herkesten özür diliyorum birdaha bu siteye gelmeyeceğim asla konu acmayacagim
Tamam herkesten özür diliyorum birdaha bu siteye gelmeyeceğim asla konu acmayacagim
Olmaz asla, adamın gömleklerini ütülemedim be, oturdum süprüzü bekliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?