- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
- Konu Sahibi tiramisusevdalisi
-
Ooo siz burdamıydınız efendim, gözlerimiz sizi aradı :)Ben kimsenin metresi değilim yazdığım hepsi hikaye etrafimdaki gördüklerim ve çoğu da benim hayal gücüm gelecekte kitap yazacagim inandiricilik derecemi öğrenmek icin yaptim sadece bomba konular üretiyorum kafamda kitabim icin, kimsenin evliliğini bozmadim veya kimsenin sevgilisini kapmadim ve kimse de bana yapmadı hepsi hikâye. Senaristlere kizmiyorsunuz hatta oturup izliyorsunuz ben yapınca kabahat ..
Tamam kabul bazı konularim gerçekten sacmaymis öğrenmiş oldum
Yok Hollanda da yaşayan ve evli bir erkekle çirkin bir ilişkisi olan İdil adlı bir kadın şu ana kadar kazenin yazdıklarından toparladığımKadın mı, kimliği belli mi? Bana ergen kız çocuğu gibi geldi daha çok
bizide yönlendir nolur:)))Kadın beşyüz konu açmış ama gözümden kaçan yoksa birini bile okuyup yorum yapmamışım şu hariç. Gönül gözümle fake üyeyi hissediyorum zaar
Hayır bunu bize yapma patron iki sattir Bekliyoruz
valla kendimi keserim, bosuna mi bekledim 2 saat
Yaaa şaşı oldum bakmaktan. Sürpriz isterükkk
O sürprizi duymadan vallahi bırakmayız heyecan dorukta suan özür falan etkilemez bizi
Sana eşlik edicek +1 var burda :) bende yarın nasılsa cumartesi geç uyusam da olur diyordum malzeme çıktı :)O kadar meraklandım ki yeminle tüm üyeliklerinin konularını okuyup hayal dünyasını keşfe çıkacağım bu gece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?