- Konu Sahibi tiramisusevdalisi
-
hahahahaBen kimsenin metresi değilim yazdığım hepsi hikaye etrafimdaki gördüklerim ve çoğu da benim hayal gücüm gelecekte kitap yazacagim inandiricilik derecemi öğrenmek icin yaptim sadece bomba konular üretiyorum kafamda kitabim icin, kimsenin evliliğini bozmadim veya kimsenin sevgilisini kapmadim ve kimse de bana yapmadı hepsi hikâye. Senaristlere kizmiyorsunuz hatta oturup izliyorsunuz ben yapınca kabahat ..
Tamam kabul bazı konularim gerçekten sacmaymis öğrenmiş oldum
Sen insanların iyi niyetinden faydalandin herkesi kandırdın bu çok ama çok kötü bir şey. .yazık sana daha 23 yaşında yanlış yoldasınBen kimsenin metresi değilim yazdığım hepsi hikaye etrafimdaki gördüklerim ve çoğu da benim hayal gücüm gelecekte kitap yazacagim inandiricilik derecemi öğrenmek icin yaptim sadece bomba konular üretiyorum kafamda kitabim icin, kimsenin evliliğini bozmadim veya kimsenin sevgilisini kapmadim ve kimse de bana yapmadı hepsi hikâye. Senaristlere kizmiyorsunuz hatta oturup izliyorsunuz ben yapınca kabahat ..
"sacma olması" derdimiz bu değil ki burda insanların duygularını kullanıyosun zamanını çalıyosun. dalga geçiyosun. burda senin uydurdugun konuya üzülende olur etkilenende ve senin yaptıgın keyfini cıkartıp belki kahkahalarla cevapları okumak.Ben kimsenin metresi değilim yazdığım hepsi hikaye etrafimdaki gördüklerim ve çoğu da benim hayal gücüm gelecekte kitap yazacagim inandiricilik derecemi öğrenmek icin yaptim sadece bomba konular üretiyorum kafamda kitabim icin, kimsenin evliliğini bozmadim veya kimsenin sevgilisini kapmadim ve kimse de bana yapmadı hepsi hikâye. Senaristlere kizmiyorsunuz hatta oturup izliyorsunuz ben yapınca kabahat ..
iyide konular hep ayniBen kimsenin metresi değilim yazdığım hepsi hikaye etrafimdaki gördüklerim ve çoğu da benim hayal gücüm gelecekte kitap yazacagim inandiricilik derecemi öğrenmek icin yaptim sadece bomba konular üretiyorum kafamda kitabim icin, kimsenin evliliğini bozmadim veya kimsenin sevgilisini kapmadim ve kimse de bana yapmadı hepsi hikâye. Senaristlere kizmiyorsunuz hatta oturup izliyorsunuz ben yapınca kabahat ..
hıı hıı. değilsindir. bizde yedikBen kimsenin metresi değilim yazdığım hepsi hikaye etrafimdaki gördüklerim ve çoğu da benim hayal gücüm gelecekte kitap yazacagim inandiricilik derecemi öğrenmek icin yaptim sadece bomba konular üretiyorum kafamda kitabim icin, kimsenin evliliğini bozmadim veya kimsenin sevgilisini kapmadim ve kimse de bana yapmadı hepsi hikâye. Senaristlere kizmiyorsunuz hatta oturup izliyorsunuz ben yapınca kabahat ..
Yardıma ihtiyacın olduğunu düşünüp birçok konuna cevap vermişim. Sana harcadığım o vakitler zehir zıkkım olsun. Burada insanların duygularıyla oynayamazsın.Ben kimsenin metresi değilim yazdığım hepsi hikaye etrafimdaki gördüklerim ve çoğu da benim hayal gücüm gelecekte kitap yazacagim inandiricilik derecemi öğrenmek icin yaptim sadece bomba konular üretiyorum kafamda kitabim icin, kimsenin evliliğini bozmadim veya kimsenin sevgilisini kapmadim ve kimse de bana yapmadı hepsi hikâye. Senaristlere kizmiyorsunuz hatta oturup izliyorsunuz ben yapınca kabahat ..
Yürü git be. Senin deneğin miyiz biz? Başlarım senin kitabına. Hem milleti trolle, hem de yaptım ama sorun bi neden yaptım de.Ben kimsenin metresi değilim yazdığım hepsi hikaye etrafimdaki gördüklerim ve çoğu da benim hayal gücüm gelecekte kitap yazacagim inandiricilik derecemi öğrenmek icin yaptim sadece bomba konular üretiyorum kafamda kitabim icin, kimsenin evliliğini bozmadim veya kimsenin sevgilisini kapmadim ve kimse de bana yapmadı hepsi hikâye. Senaristlere kizmiyorsunuz hatta oturup izliyorsunuz ben yapınca kabahat ..
Ben kimsenin metresi değilim yazdığım hepsi hikaye etrafimdaki gördüklerim ve çoğu da benim hayal gücüm gelecekte kitap yazacagim inandiricilik derecemi öğrenmek icin yaptim sadece bomba konular üretiyorum kafamda kitabim icin, kimsenin evliliğini bozmadim veya kimsenin sevgilisini kapmadim ve kimse de bana yapmadı hepsi hikâye. Senaristlere kizmiyorsunuz hatta oturup izliyorsunuz ben yapınca kabahat ..
Ben kimsenin metresi değilim yazdığım hepsi hikaye etrafimdaki gördüklerim ve çoğu da benim hayal gücüm gelecekte kitap yazacagim inandiricilik derecemi öğrenmek icin yaptim sadece bomba konular üretiyorum kafamda kitabim icin, kimsenin evliliğini bozmadim veya kimsenin sevgilisini kapmadim ve kimse de bana yapmadı hepsi hikâye. Senaristlere kizmiyorsunuz hatta oturup izliyorsunuz ben yapınca kabahat ..
bir de her üyelik için konu bulmuş, taktir ettimBen bir şampuan konusu açacağım 3 haftadır üşeniyorum
ben yapınca kabahat oldu demiş bide. sanki burdası amatör senaristlerin inandırıcılığını test ettiği bi forummuş gibi.bu kadar yalandan sonra,şimdi bu gerekçeye inanmamızı mı bekliyorsun?
Şener Şen gibi..yaptım evet ama sor bakalım niye yaptım...sahtekar seneryocu bozuntusu!Yürü git be. Senin deneğin miyiz biz? Başlarım senin kitabına. Hem milleti trolle, hem de yaptım ama sorun bi neden yaptım de.
Bir de pişkin pişkin konu üretiyorum falan yazmış. Harlequin yazarları bile senden yaratıcı.
Bütün Dostoyevskiler de bize denk geliyor sını satayım.
Kadın mı, kimliği belli mi? Bana ergen kız çocuğu gibi geldi daha çokKadın beşyüz konu açmış ama gözümden kaçan yoksa birini bile okuyup yorum yapmamışım şu hariç. Gönül gözümle fake üyeyi hissediyorum zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?