Sevgilim bana abaza dedi

hahahaha

Sen insanların iyi niyetinden faydalandin herkesi kandırdın bu çok ama çok kötü bir şey. .yazık sana daha 23 yaşında yanlış yoldasın

"sacma olması" derdimiz bu değil ki burda insanların duygularını kullanıyosun zamanını çalıyosun. dalga geçiyosun. burda senin uydurdugun konuya üzülende olur etkilenende ve senin yaptıgın keyfini cıkartıp belki kahkahalarla cevapları okumak.
nasıl bi vicdana sahipsin ?
ve nasıl bi ruh hastasısın tedavi olmaya bak .

iyide konular hep ayni
biri digerini aldatiyor yasi az çok
biraz polisiye falanmi takilsan ne dersin?
insanlari kandirmanin cezasi varmi yokmu onuda arastirirdin

hıı hıı. değilsindir. bizde yedik
çok inandırıcısın.

Yardıma ihtiyacın olduğunu düşünüp birçok konuna cevap vermişim. Sana harcadığım o vakitler zehir zıkkım olsun. Burada insanların duygularıyla oynayamazsın.

Yürü git be. Senin deneğin miyiz biz? Başlarım senin kitabına. Hem milleti trolle, hem de yaptım ama sorun bi neden yaptım de.
Bir de pişkin pişkin konu üretiyorum falan yazmış. Harlequin yazarları bile senden yaratıcı.
Bütün Dostoyevskiler de bize denk geliyor sını satayım.

Lütfen tedavi ol ! Bazı konuların sahte fakat bu evli bir erkekle birlikte olduğun gerçeğini değiştirmez.

Konularında kendini esas eş yerine koymuşsun. şu 39 üyelik ile açılan konulara git bak aradan 1 sene geçti unutmuşsundur. Bu arada adını(!) paylaşmadım ama sana süprizm az sonra geliyor az daha bekle...

bu kadar yalandan sonra,şimdi bu gerekçeye inanmamızı mı bekliyorsun?

Şener Şen gibi..yaptım evet ama sor bakalım niye yaptım...sahtekar seneryocu bozuntusu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…