- 7 Mayıs 2012
- 7.268
- 8.329
- 398
- Konu Sahibi tiramisusevdalisi
-
Simdi hamileleri merakta bırakmak günahtır, anlatın artik.
yalnız konu bu gece bdv de trend topic oldu, zirveye yerleşti,diğer konu açanların vay haline,ben olsam bu gece konu açmazdım,gümbürtüye gider
az bile demişmerhaba hanimlar
ya benim bi sevgilim var ona hastayim deliriyorum resmen. adam acayip bisey hayallerimi susluyor bir an bile aklimdan cikmiyor 1 yildir birlikteyiz her saniye aklimda o var ona deli gibi tutkunum. onu her gordugumde ustune atliyorum öpmekten bogulacak çocuk ama hiç sesini çikarmazdi. bugün yine bulustuk bana isi ile ilgili önemli bir sey anlatiyor ama tabi benim aklim fikrim yine baska seyde aklimi tam ona veremedim ben yine tam ona sarilip öperken sinirlendi ve eliyle beni itip 'abaza misin kizim sen bi rahat dur' dedineden kizdin be deyince bisey anlatiyorum dinlemiyorsun bile dedi. bende küstüm birdaha öpmedim ama simdi trip attim diye benden ayrilir mi sizce? birdaha ona dokunamamak onu öpememek beni delirtiyor. bisey olmaz dimi?
Kazen hani anlatmiyo, ama miden yandı meraktan :)çok akıllıca böyle bir menü yapalım biz TT olarak ! Haftanın, günün ve ayın en çok okunan en çok yorum alan
süper
ben şimdi bu yorumunuzdan korkuyorum,iyi birşey mi dediniz kötü mü,tamam cevap vermek zorunda değilsinizçok akıllıca böyle bir menü yapalım biz TT olarak ! Haftanın, günün ve ayın en çok okunan en çok yorum alan
süper
Esim beni 23luk sevgilisiyle aldatiyor diye actigi baslikta kendini surtuk olarak tanimlamis galiba
misafir erekek üyeler okumussa konuyu böyle fantazisi olan bir kızıda rahat bırakmazlarerkekte değil yani. . pes. ne fantazileri varmış .
iyi bişi dedi ablası. Onure etti seniben şimdi bu yorumunuzdan korkuyorum,iyi birşey mi dediniz kötü mü,tamam cevap vermek zorunda değilsiniz
millet sırf toptik olmak için saçma senaryolar yazmazsa tabi..zaten daha yeni müdür olduk...çok akıllıca böyle bir menü yapalım biz TT olarak ! Haftanın, günün ve ayın en çok okunan en çok yorum alan
süper
Ne yazmış bu telefon benden habersiz ayol..müdür ne ya toptik ne???hay allahım yaaaaT
millet sırf toptik olmak için saçma senaryolar yazmazsa tabi..zaten daha yeni müdür olduk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?