- Konu Sahibi tiramisusevdalisi
-
boşunamı bekledik ..Eee konusahibi engellenmişşş((((
merhaba hanimlar
ya benim bi sevgilim var ona hastayim deliriyorum resmen. adam acayip bisey hayallerimi susluyor bir an bile aklimdan cikmiyor 1 yildir birlikteyiz her saniye aklimda o var ona deli gibi tutkunum. onu her gordugumde ustune atliyorum öpmekten bogulacak çocuk ama hiç sesini çikarmazdi. bugün yine bulustuk bana isi ile ilgili önemli bir sey anlatiyor ama tabi benim aklim fikrim yine baska seyde aklimi tam ona veremedim ben yine tam ona sarilip öperken sinirlendi ve eliyle beni itip 'abaza misin kizim sen bi rahat dur' dedineden kizdin be deyince bisey anlatiyorum dinlemiyorsun bile dedi. bende küstüm birdaha öpmedim ama simdi trip attim diye benden ayrilir mi sizce? birdaha ona dokunamamak onu öpememek beni delirtiyor. bisey olmaz dimi?
şimdi yine normal gorunuo..boşunamı bekledik ..
demek ki yazmak istemedi.ban yedi
yok yok enggeliydi,Valla az once engelli gorunuodu.. Heycandan yanlşmı gordum acep
=)) bence öyle olduValla az once engelli gorunuodu.. Heycandan yanlşmı gordum acep
Hahahaha aynen..madur olduk diyecektim müdür yazmış telefon..ever onda bile akıl kalmadıysa demekBende ne müdürü diye bakıyorum nickinin etrafına yönetici tarzı bişey mi oldun diyeay bu saatten sonra telefonlarda bile akıl kalmadı. Gidecem dedim gidemedim de bekliyorum hala
Bi 50 sayfa kadar okuman lazimYeni üye yeni eğlence :) gerceksen eğer kusura bakma ama abazasin. Evet sırf öptün adamın namusunu kirlettin diye ayrılır senden şimdi.
ohh bee. Ben deli değilimmmyok yok enggeliydi,
yine açılmış.
konu biryere gitmez di mi,ben de dayanamayacağım,yatacağım merak ta ederim şimdi,üffff
değilsin canım,gitti geldiohh bee. Ben deli değilimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?