- Konu Sahibi tiramisusevdalisi
-
1.sayfadan direkt gelenlerYeni üye yeni eğlence :) gerceksen eğer kusura bakma ama abazasin. Evet sırf öptün adamın namusunu kirlettin diye ayrılır senden şimdi.
bnce konuya yapılabilecek en mantıklı yorumları yapıyoruz, niye ban yiyelimBu konu yüzünden ban yemeyelim bugunluk bu konuya özel izin olsun
Yok üyelik açık şu an, ben senin mesaj sonrası işlem yapmadım.KİB yapmışsınızMune 'de uçurmuştu... Umarım gitmemiştir.
KİB yapmışsınızMune 'de uçurmuştu... Umarım gitmemiştir.
eğer yazdıklarınız doğruysa ben yine de size kızmıyorum,hatalar insanoğlu içindir ama karımı boşayacağım derken nasıl inandınız,herşeyi geçtim hiç mi Türk Filmi izlemediniz?Dilerim hatanızı tekrarlamazsınız...Evet 2014de hayatımın en büyük hatasını yapıp evli bir erkekle 7-8 ay gibi bir sure birlikte oldum. İlk başlarda evli olduğunu söylememişti daha sonra söyledi ama ben ona bağlanınca yaptığımın aslında içten içe yanlış olduğunu bilsemde onu bırakmadım. O kadar pismanim ki üzerinden uzun zaman geçmiş olmasına rağmen hala her gece yattigimda vicdanım beni sıkıştırıyor. Bana evliliğinde mutlu olmadığını karısından zaten ben olmasamda bosanacagini söylüyordu bende mal gibi inanıyordum. Buraya actigim konular o yüzden. Kimseyle konusamazdim bu konuları etrafimda o yüzden sürekli burada farklı konular açtım sırf insanların aslında bana olan tepkisini ölçmek için. Ben bana mutlu olmadığını söylediği için hep kendime benim suçum yok zaten ayrilacaklarmis diyerek avutuyordum ama kimseyle konuşamamak beni çıldırtıyorsun. O yüzden sürekli farklı rollere burundum, zaman tarih yer falan değiştirdim. Bazı konuları sırf hikâye üretmek için açtım kabul, ama o metreslik konuları sırf bu yuzdendi. Yaptığımın büyük bir hata olduğunu biliyorum zaten ayrıldım ondan birdaha karşıma çıkmayacak. Burada konu açıp kendini rahatlatiyordum.
Ama artık bu siteyede girmeyecegim. Herkesten özür diliyorum. Mutlaka bana hakaret edeen hatta ozurunu kabul etmiyoruz sana ayirdigim vakite yazıklar olsun diyenler olacaktır. Canınız sağolsun. Kimse sizi zorla tutup cevap yazdirtmadi sonuçta. Sitede ki ilk, son veya tek fake ben degilim. Yinede herkese teşekkürler ve tekrar özür dilerim.
Oldu muKazen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?