Sevgilim bana abaza dedi

Teşekkürler. Kendimden gerçekten uzun sure tiksindim çok pişman oldum nasıl inandim ona diye kendimden nefret ettim

vay anam vay neler dönmüş ya..
T tiramisusevdalisi BDV'de resmen loca kapatmışsın hacı,resmen SENDEN ÖNCE-SENDEN SONRA diye ayrılacak bu bdv herkesin harcı değildir bu.bu yetenek heba olmasın gel ben seni bizim prodüksiyoncu arkadaşlarla tanıştırayım.yol+yemek+ssk
TV'de kısırlıktan bir dizi , film falan izlenmez oldu.İlaç gibi gelirsin valla.
bana dönüş yap koçum

Benimkide size değil. Evet yalan konular açmış olabilirim internette her yazan gerçek değil ki o zaman hepsine helal etmeyin hatta dizi bile izlemeyin hepsi senaryo. Sanki kolay anlatılabilir şeyler bunlar...
Artık yaptıklarının sorumluluğunu taşıyacak kadar büyümedin mi sence? Hata yaptım, bir daha yapmayacağım, özür dilerim.
Ama siz de ... diye devam ettiğinde tüy dikiyorsun.
Büyü, olgunlaş, hatanın sorumluluğunu al. Bu seni yetişkin yapar.
Dizi o güzelim, biliyoruz yani onun gerçek olmadığını. Senin açtığın konu gerçek mi değil mi nerden bilelim, müneccim boku mu yedik?

Zorunluluktan hatanı kabul ettiğin yazdığın yorumlarda da belli.İlk önce hatalı olduğunu kabul etmelisin ki doğruya ulaşabilesin.

Benimkide size değil. Evet yalan konular açmış olabilirim internette her yazan gerçek değil ki o zaman hepsine helal etmeyin hatta dizi bile izlemeyin hepsi senaryo. Sanki kolay anlatılabilir şeyler bunlar...

Psikolojik tedavi goruyor musun? ya da hic gordun mu? Bir psikologa gidip yuz yuze anlatirsan emin ol burada konu acmaktan cok daha fazla rahatlarsin.

Burada konu acmak seni kotu etkiliyor. Kabuk baglamamis yarana tuz basiyorsun.

Bana hic inandırıcı geLmedi.
Onca üyelik neden peki.valla baya issizmissin
Evet tek bir hesap açıp adam gibi anlatabilirdim ama işte bunu yapamadigim için gerçekleri kendime yediremedigim için kendimi haklı görmek istediğim için gibi bir şey. Gerçekten anlatsam Anlamazsin aynı psikolojide olman lazım ki Allah düşmanının başına vermesin o psikolojiyi

teşekkür ederim, yazdıklarından zaten bu çıkıyordu.

Sizler üyelikleri incelediniz mi ? açtığı konuları gördünüz mü ? bilmiyorum ama bu durum ciddi bir hasar yaratmış. Kendisini esas kadın yerine koyup hayali bir 2. kadın yaratıp gerçek kimliğe de onu koymuş.

İnsanlar neler yaşar, yaşam önüne neler getirir bilemeyiz. Farkındayım kızgınsınız fakat kimsede konuyu böyle anlatsaydın seni pamuklara sarardık ta demesin. Gelecek tepkileri az çok biliyorum. kalkın ayakta alkışlayın demiyorum yaptıklarını ama ciddi sorunları olmasa böyle saplantı yapmazdı.

Eğer bu yazdığın gerçekse, neden 1 kere bu konuyu açmadında abuk sabuk 39 farklı hesapla daha beterlerini açıp küfür yedin ki, gerek yokmuştu yani..
Neyse gerçeksende değilsende sende alter kişilik bozukluğu (çoklu kişilik bozukluğu) belirtileri var.. Ayrıca şizofreni yada benzeri hastalıklar sonradanda oluşabiliyormuş, mesela suçluluk, asosyallik, şiddet, aile baskısı vs.. Bir psikoloğa git..

Ben mi seni kandırdım? Yoksa sen mi beni kandırdın? Yoksa hep kendini mi kandırdın?

Evet haklısın bu sitede ki tek ve son fake sen değilsin ama bu dünyadaki tek 2,kadın da sen değilsin. .
Bütün bu hikayeni yalansız dolaysız yazsaydın ne olacaktı..evet yine tepki alacaktin ama bu gerçek sen olduğun için sana daha etkili olacaktı. .neyse yanlışını biliyorsun..
Ben en azından erkek bir fake olmadığına sevindim..
Umarım bundan sonra özel hayatında doğru kararlar verir artık kimseye kandırmayan dürüst bir kadın olarak yaşarsın. .sana tavsiyem psikolojik destek al. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…