- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi tiramisusevdalisi
-
Zaten çoğunu aklında tutamadığı için bu kadar konu açmışTutamadım ki. Benim ezberim sıfır.
teşekkür ederim, yazdıklarından zaten bu çıkıyordu.
Sizler üyelikleri incelediniz mi ? açtığı konuları gördünüz mü ? bilmiyorum ama bu durum ciddi bir hasar yaratmış. Kendisini esas kadın yerine koyup hayali bir 2. kadın yaratıp gerçek kimliğe de onu koymuş.
İnsanlar neler yaşar, yaşam önüne neler getirir bilemeyiz. Farkındayım kızgınsınız fakat kimsede konuyu böyle anlatsaydın seni pamuklara sarardık ta demesin. Gelecek tepkileri az çok biliyorum. kalkın ayakta alkışlayın demiyorum yaptıklarını ama ciddi sorunları olmasa böyle saplantı yapmazdı.
bu arada hesaplar %80 oranında aynı anda kullanılmamış.
Evet tek bir hesap açıp adam gibi anlatabilirdim ama işte bunu yapamadigim için gerçekleri kendime yediremedigim için kendimi haklı görmek istediğim için gibi bir şey. Gerçekten anlatsam Anlamazsin aynı psikolojide olman lazım ki Allah düşmanının başına vermesin o psikolojiyi
Dizilerin ve filmlerin senaryo olduğunu bilerek izliyoruz ama burası gerçek hayatlardan çıkan hikayeler...sen yalan söyledin hala kendini savunmaya çalışma hatayi kabul etmek bir erdemdir unutmaBenimkide size değil. Evet yalan konular açmış olabilirim internette her yazan gerçek değil ki o zaman hepsine helal etmeyin hatta dizi bile izlemeyin hepsi senaryo. Sanki kolay anlatılabilir şeyler bunlar...
Lutfetti bana hakkını helal etmedi üstüne birde ders vermeye çalışıyor valla medeni cesaretine hayran kaldım. Bu arada teşekkür ederim mayflower75Dizilerin ve filmlerin senaryo olduğunu bilerek izliyoruz ama burası gerçek hayatlardan çıkan hikayeler...sen yalan söyledin hala kendini savunmaya çalışma hatayi kabul etmek bir erdemdir unutma
Buram buram fake kokuyor ıyy
Ayrıca konun aşırı itici seninle çıkılır mı be
Maşallah hemende çözdün fake yiKardeş bu fake işi profesyonel hale getrmiş bu kırkıncı konusuymuş.
peki bu arkadaş sitede yaşamaya devam mı edecek? hani sınırsız ban filan..?
huylu huyundan vazgeçmez de..
Rica ederim..boşver onun normal bir karakter olmadığını artık biliyoruz takmaya degmez)Lutfetti bana hakkını helal etmedi üstüne birde ders vermeye çalışıyor valla medeni cesaretine hayran kaldım. Bu arada teşekkür ederim mayflower75
Kendi isterse gidebilir, gitmekte istedi ama ben kapatmayacağım hesabı. Dediğiniz gibi huylu huyundan vazgeçmez, yeni üyelik alır. Şimdi gerçeklerle yüzleşti yeni bir üyeliğe artık ihtiyacı yok.
Bir açıdan haklısınız Kazen, fakat diğer açılardan bu tarz üyelerin varlığı ve devamı bizlerde her yeni üyenin açtığı konuya karşı aşırı önyargılı yaklaşma, yer yer dalga geçme, saldırma vb. tarzda yaklaşımlar yaratacağını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?