Sevgilim bana abaza dedi

Konu sahibini değil de sizi ayakta alkışlamak gerek
İnşallah ders olur da bir daha aynı hataları tekrarlamaz...

Herşeyi anladık diyelimde, bunu açıklamk için niye 2 saat bekledin.
Çokmu kolay sanki açıklsmk yazmışında, senkiii o kadar senaryo yazıp milleti kandıran kadınsın bunu yazmkmı zor geldi.
Bu arada o adama kandığın için kendini kötü hissetmişin tmm doğrudurda burdaki insanları kandırınca kendini kötü hissetmedinmi T tiramisusevdalisi

tiramisu sana üzüldüm ama insan hata yapar hatta bazen bilerek tekrarlarda kimse büyük konuşmasın insanlar bu zamanda çok acımasız ve yalancı ders olsun sana inşAllah unutursun yaşadıklarını

Bu mümkün mü bilmiyorum ama eğer kazen bu hesabınızı banlamaz kalırsanız bence hep birlikte konuşup size yardımcı olalım,bu arada tedaviyede başlarsınız.

Benimkide size değil. Evet yalan konular açmış olabilirim internette her yazan gerçek değil ki o zaman hepsine helal etmeyin hatta dizi bile izlemeyin hepsi senaryo. Sanki kolay anlatılabilir şeyler bunlar...
Dizilerin ve filmlerin senaryo olduğunu bilerek izliyoruz ama burası gerçek hayatlardan çıkan hikayeler...sen yalan söyledin hala kendini savunmaya çalışma hatayi kabul etmek bir erdemdir unutma

Dizilerin ve filmlerin senaryo olduğunu bilerek izliyoruz ama burası gerçek hayatlardan çıkan hikayeler...sen yalan söyledin hala kendini savunmaya çalışma hatayi kabul etmek bir erdemdir unutma
Lutfetti bana hakkını helal etmedi üstüne birde ders vermeye çalışıyor valla medeni cesaretine hayran kaldım. Bu arada teşekkür ederim mayflower75

Maşallah hemende çözdün fake yi Kardeş bu fake işi profesyonel hale getrmiş bu kırkıncı konusuymuş.

He ya normalde okurum tüm yorumları öyle yazarım ama ilk defa okumadan yorum yapayım didim konu nirelere varmış kardeş yeni aydınlandım

peki bu arkadaş sitede yaşamaya devam mı edecek? hani sınırsız ban filan..?
huylu huyundan vazgeçmez de..

Kendi isterse gidebilir, gitmekte istedi ama ben kapatmayacağım hesabı. Dediğiniz gibi huylu huyundan vazgeçmez, yeni üyelik alır. Şimdi gerçeklerle yüzleşti yeni bir üyeliğe artık ihtiyacı yok.

Kendi hayati fake konulari kadar ilgi cekmedi. Demek ki ; o kadar kotu bir konu degilmis. Demek ki ; dogru da soylenebilirmis. Demek ki; hata yaptigi kabul edilirse , suan ki durumundan kurtulmak icin psikolojik destek alinabilirmis.

Bu da konuda son yorumum. Yardim almayi dusunmeyen birine zamanimi daha fazla harcamayi dusunmuyorum.

Kendi isterse gidebilir, gitmekte istedi ama ben kapatmayacağım hesabı. Dediğiniz gibi huylu huyundan vazgeçmez, yeni üyelik alır. Şimdi gerçeklerle yüzleşti yeni bir üyeliğe artık ihtiyacı yok.

Bir açıdan haklısınız Kazen, fakat diğer açılardan bu tarz üyelerin varlığı ve devamı bizlerde her yeni üyenin açtığı konuya karşı aşırı önyargılı yaklaşma, yer yer dalga geçme, saldırma vb. tarzda yaklaşımlar yaratacağını düşünüyorum.

bunları elimizden geldiğince yakalamaya çalışıyoruz. Bu arada mesaj sayısı az diye bence her konuya sahte demeyin. 13.000 mesajı olup ta gerçek kimliğini deşifre etmek istemeyen ama absürt derdi olanlarda bir hayli fazla. Bu sebeple lütfen mesaj sayısına takılmayıp konuyu bu konuda olduğu gibi bize rapor ederseniz kısa sürede müdahale edebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…