Sevgilim bana abaza dedi

Kazen bu geçen sene olay yaratan üye breakingbadd ' mi yoksa ?

Edit : hee degilmis okudum simdi

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün gece en son Kazen üyenin derdini kendi açıklayacağını söylediği bölümde beklemedim uyudum.Iyiki öyle yapmışım..Dallas heyecanında ilerleyen konu züğürt ağa tadında son bulmus..Halbuki ne hayaller kurdurmuştu sevgili 43 nickli üye KK kulübü üyelerine

Son düzenleme:
T tiramisusevdalisi psikolojik sorunların oldugu belli. Büyük konuşmaktan kaçınırım ama 2. Kadın olmayı siz seçmişsiniz. 43 üyelikle burada türlü senaryolar yazarken evli barklı adamla yaşadığınız ilişkide kandırıldığınıza inanmamı beklemeyin benden. O adam ne kadar iğrençse siz de en az o kadarsınız. Evet her insan hata yapabilir, belki bende yapacağım. Emin olun o hatayı yaparken bilinçli olacağım. Evet duygular bizi kontrol edebilir ama ahlaki değerlerimiz, prensiplerimiz ayrıca aklımızda var. Siz bile isteye hata yapmışsınız. Aşk bu mantığıma söz geçiremedim vs bunlar palavra. Allah beyin vermiş kullan diye. Pişman olmanız iyi. Allah ıslah etsin sizi. Tedavi olun.

Karşımdaki insan ben önem verdiğim bir şey anlatırken dinlemese
Ben de sinirlenirim
"Abaza mısın" sokak ağzı, düşük seviyeli bir cümle olmuş tabi.

Karşımdaki insan ben önem verdiğim bir şey anlatırken dinlemese
Ben de sinirlenirim
"Abaza mısın" sokak ağzı, düşük seviyeli bir cümle olmuş tabi.
Bence konuyu oku Çünkü konu sahıbının 43 tane başka üyeliği varmış kazen ifşaa etti.
Konu sahıbıde gerçek hikayesını anlattı.

Yok yok yaşlanmıyorsunuz. O kadar konusu var ki birine denk gelmemeniz imkansız geçenlerde hakaret mi ettim ?? Üvey babasının kızının disleksi oldugunu yazdığı konuda sizde yazmıştınız hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…