- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi tiramisusevdalisi
-
Bu konu benı aşar canımH E yetiş senlik konu var.
Bu arada bir takım çıkacak genç bir kıza bu yaptığınız yapılır mı diyecek ? Kusura bakmayın bu manyakla özür dilerim (hangi nickinden özür dileyim onu da bilemedim.) tam 1 senedir uğraşıyoruz.
Öyle değil mi hollandanın gülü ?
KEsinlikle okumalasınAyy okumuş arkadaşlardan kısa bir özet istiyorum ben Allah rızası içün
Kazen neden kahraman?
Konu sahibisine nolmuş?
60 bölümlük dizi gibi mübarek
Haha kahkaha attım sabah sabahYa abi cok afedersiniz konunun sonuna yetistim okurken ne farkettim? Ben ne zaman kazen ismini ve resmini gorsem vay be adam da yakisikli adammis diyodum icimden kiii su dk ne farkettim allahim o george clooney mis
Bişy sorcam o kadar uyeliği nadıl aklında tuytun
çok zeki olduğuna kanaat getrdim
Bence çocuğu göremediği zamanlarda kullanıyodurDildo al idare eder, ettiği yere kadar en azından
Ya abi cok afedersiniz konunun sonuna yetistim okurken ne farkettim? Ben ne zaman kazen ismini ve resmini gorsem vay be adam da yakisikli adammis diyodum icimden kiii su dk ne farkettim allahim o george clooney mis
İyi ki akşam erkenden uyumuşum,yoksa meraktan uykum kaçardı.Erinmedim okudum.Kazene hayran oldum.Demek ki neymiş kimse bizi tanımıyor diye her istediğimizi yazamayacakmışız,ortaya çıkma ihtimali varmış. Olur böyle fakeler,Kazen Onu sepetler.
Karşımdaki insan ben önem verdiğim bir şey anlatırken dinlemese
Ben de sinirlenirim
"Abaza mısın" sokak ağzı, düşük seviyeli bir cümle olmuş tabi.
Konu sahibinin 43 sahta hesabı ,konuları varmış.Kazen deşifre etti.fake mi :|
O konu bitti sekerim burda dallas tadında bir vaka konuşulduKarşımdaki insan ben önem verdiğim bir şey anlatırken dinlemese
Ben de sinirlenirim
"Abaza mısın" sokak ağzı, düşük seviyeli bir cümle olmuş tabi.
Benim garibime giden ne 50 üyeliği olması ne bunlarla farklı farklı konular açıp sonra da psikolojim bozuktu vb...açıklanma yapması.bunlari cok gördük burada. bütün sayfaları da okumadım o kadar sabrim ya da zamanım yok yorumlardan bunları çıkardım.
benim asıl sasirdigim sey kaç yıllık üyeyim genelde bdv ye yazarım ve bakarım bu üyenin hiç bir konusuna hiç bir üyeliğine denk gelmemiş olmam.galiba yaşlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?