Sevgilim bana cok farklı davranıyor ne yapmaliyim ?

Çocuk kendisinden adam olmayacağını açık açık söylemiş bir nevi devam eden sensin başını taşa vurma hakkın yok bence.

Belli ki bu kız her şeyi kabul eder deyip saldı çayıra kendini.

bana birak beni dogru zamanla bizim icin en dogru karari alirim dedi ...
Bunun tercümesi: başkası var sen orda dur bununla pürüz çıkarsa sana dönerim can sıkıntısından.
Hayır böyle birşeyi neden çekiyorsun ilişki yok ki ortada?

Çocuk kendisinden adam olmayacağını açık açık söylemiş bir nevi devam eden sensin başını taşa vurma hakkın yok bence.

Belli ki bu kız her şeyi kabul eder deyip saldı çayıra kendini.

Ayrilmalimiyim ?
nedenini bilmiyorum ama gercekten yapamiorum cunku bana okadar sacma gelio ki bole olmak durup dururken ..
peki neden benimle kalmaya devam etsin beni istemiosa ?

ayrica tesekkur ederim mesajin icin

bu konuyu actim bi kac kez hani ne yapmaliyim bole kalamayiz filan diye en son bana hissizlestigini ve ne istedigini bilmedigini soyledi bana birak beni dogru zamanla bizim icin en dogru karari alirim dedi ...

bu ne yahu? kararı alırmış. sen ilişkide iskele babası mısın? senin düşüncenin bi önemi yok mu? oldu canım sen kenarda bekle adam gezsin eğlensin muhtemelen günü günn etsin. sorna da gelip ben en doğru kararı alırım.
şu aşamada en doğru karar adama tekmeyi vurman.

Sizin ondan ayrılmanızı bekiyor gibi geldi. Direkt kendi niye bitiremiyor bilmiyorum, belki vicdan yapıyor olabilir.
Siz ayrılsanız rahatlayacak gibi.

Sizin ondan ayrılmanızı bekiyor gibi geldi. Direkt kendi niye bitiremiyor bilmiyorum, belki vicdan yapıyor olabilir.
Siz ayrılsanız rahatlayacak gibi.

Bende öyle dusundumde gercekten 2 aydir ne yiyebliorm nede bise hic biseyden zevk alamiorm evden cikmiorum kimseyi gormiorum... ama birden bire boyle herseyi maf etmek cok kotu bise cevap alamamak... ve surekli dio ki isler de yogun cok yogunum yorgunum stressliyim filan

Y harfini yazarken kullanın şu kelimelerde bir zahmet.
Gına geldi artık ''yazmio,etmio,sevmio''

Konuya gelecek olursak da ayrıl

Ayrılık sinyali yakmış eli kulağındadır.
Bitirmiş bişeyleri ama sana söyleyemiyor. İlk adımı sen at.

kafasina bitirmis sanki. zamana yayiyor. kendi hayatiniza bakin

butun olasiliklari olusturdum kafamda ama anlam veremiorum bitirdiyse ayrilsin bunu birine cektirmeye hakki yok bide oyle bisey ki gidemiosun dedim icinde beni bitirmissin sanki bana bunu sen diyosun diye cevap verdi...

Haklisin da hic bisey diyemiorum gercekten okadar sasiriorum ki iliskimize suan bole olunur mu sebebsiz yere

Bana kalırsa özellikle bu çocuk sizi artık cepte görüyor.. Ben bizim için en iyisini bilirim falan demişte o onun tek ilişkisi değil,onun olduğu kadar sizin. Bence evliyken böyle bir sorun yaşamadığınıza dua edin ve hemen canınızı kurtarıp ayrılın ondan.

Başka kişilerle de görüşüyor bence, adını koymadan, flörtöz bir halde özgürlüğünün keyfindedir.
Sizinle resmi devam etmesi vicdanına, zihnine yük oluyordur. Çünkü sorumluluk alması gerek, sadık olacak, başkalarına mesafe koyacak.
Kolaya kaçıyor.
Sizi düşünmüyor, düşünmeyi öteliyor. Düşünmediği için ve siz de onu kendi isteğinizle beklediğiniz için ceptesiniz. Bu arada o siz yokmuşsunuz gibi kafa rahatlığıyla hareket ediyor. Bence böyle.
Umarım daha fazla üzülmenize neden olacak şeyler olmaz. Dua edin.. Çok zor bir süreç.

Ne demek bana bırak doğrı zamanda bizim için en doğru kararı alırım? İlişkide kararlar ortak alınır. Öyle tek başına hareket edilmez. Hissizleştiysen bititirsin ama bana sanki kalsın bir köşede belki lazım olur modundaymış gibi geldi kusura bakmayın ama. Ayrıca o hayatına bakıyorsa sizde bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…