caniko şimdi şöyle ben de buna benzer bir ilişki yaşadım.
adam uzaktaydı ilişkimiz başladı . her şey mükemmeldi adam bir anda nedensizce soğudu. bana zaman ver iyi değilim, hiçbir şey istemiyorum vs vs dedi. ben de zaman verdim, arada yazardı ama senin dediğin muhabbet bile edemiyorduk. sonra bitti, bitmek zorunda kaldı.
inceleyelim:
1- her şey mükemmel falan değilmiş. bu sadece bizim hissettiğimiz.
2- bana zaman ver, iyi değilim muhabbeti de yalan. bu ben sana soğuk yapıcam ama senle ilgili değil sorunlar var anlamına geliyor. ama aslında senle ilgili ve sana itiraf edemediğinden rol kesiyor.
3-arada yazıyor hem vicdanını rahatlatıyor, hem de ulaşılmaz olmadığın için bak istediğimde ulaşırım da ilişkiye ne gerek var diyor.
ben bunları tamamen bitirip, gözlerim açılınca gördüm. senin gibi düzelicek ya sorunlar var diye geziyordum. ama ben böyle leyla gibi gezerken 1 haftada 3 kilo falan vermiştim. mutsuzdum, sürekli ağlaktım. tat alamıyordum içtiğim sudan bile. neden biliyor musun? bitmeyen şeyler, askıda kalan şeyler insanı tüketir. sonra dedim ki yeter sana verdiğim süre doldu, cevabını bile duymak istemiyorum çünkü seven adamın tavrı böyle olmaz. seni hayatımdan çıkarıyor. allaha emanet dedim. ve o gün ilk kez oturup adam akıllı bir şey yedim. şunu söyleyeyim son olarak yaşayabileceğin en köü ruh hali şuanki ruh halin. ayrıldığında, o gücü içinde hissedeceksin. ama onun kuklası olmak gururunu da zarar verdiği için insan psikolojisini her yönden altüst ediyor.