Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
muhafazakar olan adam sevgilisiyle ayni otelde kalmazki
bencede biseyler var en azindan öpmesi gerekirdi

Tovbe,tovbe.. gidin kendinizi opturun zorla ne insanlar var yahuuu...Annenize anlatsaydiniz erkek arkadasim bana dokunmuyor diye

yardımcı olmayan gölge de etmesin, konuyla ilgili bi fikriniz varsa paylaşın, ahlak dersi isteyen olmadı. editörler konunun dağılmasıyla ilgili iki kere uyardılar, lütfen geçmiş sayfaları okuyun. iyi akşamlar.

ben de her açıdan temkinli olmak gerektiğini düşündüğüm için sizlere sordum, umarım mantıklı bir açıklaması vardır gerçekten de

bende cinsel problemleri olabileceğini düşündüm ilk olarak, ikinci sırada ise belki ona çekici gelmiyosunuzdur zevk meselesi sonuçta (yanlış anlamayın beni mesela benim sevgilim esmer bir kadını o kadın isterse dünya güzeli olsun çekici bulmuyo adriana limayı bile :76: ) üçüncüsü ise belki çok erken olduğunu düşünüyodur erken olduğu için sizi daha çok tanımayı planlıyodur tanımadan ümit vermek falan istemiyodur. aklıma başka bi şey gelmiyo bunu ona sorsan ? beni yanlış anlama ama sana bişey sormak istiyorum ben zaten sen öpmek isteseydin de erken olduğunu düşündüğüm için bunu yapmazdım ama bunu senin hiç isteyip istemediğini merak ediyorum diye sorabilirsin :S cevabını anca ondan öğrenebilirsin

evet biraz bu konulardan bahset bakalm neler dicek? bna da utangaç gbi geldi ya sn biras üstüne git sarıl öp bakalım karşılık verck mi?

ama arkadaş ona çekici gelmese ve ondan hoşlanmasa birlikte olmazdı ki...mesela seni özledim tarzında msj atmış...ama dediğiniz diğer ihtimaller olabilir tabi...belki erken olduğunu düşünüyordur...daha fazla tanımak istiyor olabilir....

Son düzenleme:
çok tutucu degıl dıyosun gunahtan felnda cekınmez bu konuda dıyosun ,yanı o zmanda ınsanın aklına baska seyler gelıyo,cınsel sorunu felan varsa bılmen daha ıyı yoksa evlenınce haayt cekılmez olur kendını kadınn gıbı hıssetmezsın kadınlar ıcın sorun gıbı gozukmuyo ama evlenınce farklı olur

cınsel sorunu felan varsa bılmen daha ıyı yoksa evlenınce haayt cekılmez olur kendını kadınn gıbı hıssetmezsın kadınlar ıcın sorun gıbı gozukmuyo ama evlenınce farklı olur

yani bence de sorun olur, etraftan neler duyuyoruz. benim bi arkadaşım 4 yıl birlikte olduğu sevgilisyle evlendikten 10 ay sonra boşandı bu tarz bi problem yüzünden. Allah korusun.

Beni çekici bulmuyo olamaz, sık sık iltifat eder.

umarım tek sebebi erken olduğunu düşünmesidir... Ama ummakla da olmuyo ki işte.

canım ben konunu yeni gördüm.
otelde o yaklasmayınca sen ayaklarım üşüyo numarasıyla falan neden yaklaşmadınn

eğer erken olduğunu dusundugu ıcınse cıdden bırakılmıyacak bı ınsan demektır cunku bu devırde oyle erkek zor,ama sende ogrenmemnın bı yanını bul yakın davran tabı senı şırnaşık bı seyde dusunmesın ama cıdden onemlı bı problem bazılarına kolay gelıyo ama yasamadıkları ıcın

valla canım bunun erkeni geçi olmaz, koskoca insanlarsınız yani bi elini bile tutmuyo dikkatini çekerim
burada beraber fazlaca yakınlaşmaktan söz etmiyoruz ondan söz etsek daha erken diyebilirdik, evlenmeden olmaz diyebilirdik vs... vs..
ama el ele tutuşmak bi öpücük yahu... ne erkeni...

ne zaman görüşeceksiniz? Buluşacagın zaman açık olmayan ama daha seksi yada şık olan bişey giy saçlarını da güzel güzel yaptır..abartılı olmayan sade ama şık bir makyaj yap..seni çekici bulmadığını sanmıyorum çünkü bir erkek aptal olanına bile katlanabilir ama kendisine çekici gelmeyen bir kadına doğası gereği hayatta katlanamaz bence..Ama tabii böyle giyinerek bunu açığa çıkartabilirsin vee konuştuğumuz gibi o malum konuyaa inceden inceye gir...bu konuyu açmanın başka daha güzel bir yolu olduğunu düşünemiyorum açıkçası..bu fırsatı çok geçmeden değerlendir bence..

Bu aradA YA SONRA diye bir film varmış beğenir mi bilmem ama güzel olduğunu söylüyorlar..Oraya gidebilirsiniz beraber omzuna yaslanırsın elini tutarsın..yanağına küçük bir öpücük kondurursun..sana olan yaklaşımından mutlaka çıkartırsın..Bu tip konular asla açık açık sorulmaz..hani konuşucam diyorsun yaa..bence sakın sakın bunları yapmadan konuşma..kendisini yetersiz olduğunu düşündüğünü sezerse şayet ilişkinizin büıyüsü bozulur..

elimden geldiğinde acaba adam soylemı boyle mı demek yerine çözüm üretmeye çalışıuyorum..Umarım sevgilin sadece nazik ve kibar bir beydirde biz yanlış anlıyoruzdur!

başka bir durumu olduğu için,bu şekilde olmak zorunda olmasın???
onlar da evlenip,bi şekilde kendilerini gizlerlermiş vs vs vs..
çok da emin değilim bu bilgiden gerçi..
ama normal değil,bu bu yani!

bencede anormal bir durum var cnm...otelde başbaşa kaldığınız zaman bile uykun varmı ozaman iyigeceler öpücüğümü isterim falan diyebilirdi...erkek adam sonuçta bir öpüp koklamak isterdi öyle değilmi?

''zaten sürekli yurt dışında, şehir dışında, haftada bi iki kere ancak görüşebiliyoruz ''

bir yorumunuzdan alinti yaptim.
gorusmeleriniz bu kadar kisitli olmasina ragmen bulustugunuzda sizi opmemesi, hadi bulusmayi gectim ayni yatakta uyumaya ragmen sizi opmek gibi bir hareket gostermemesi bana iyi seyler dusundurmuyor.
aklima gelenler sunlar:
-surekli yurt disinda, sehir disinda diyorsunuz o zaman muhtemelen cinsel ihtiyaclarini baska bayanlarla gideriyor ve bu yuzden sizi opme ihtiyaci bile hissetmiyor
-hayatinda baska biri var
-aslinda sizi sevmiyor, birbirini seven iki insanin opusmek istemesi kadar normal ve sevgi dolu bir sey olamaz bana gore. bahsettigim french kiss olayi degil , masul kucucuk kisacik bir opucuk...

erkek arkadasiniz muahfazakar olsaydi sizinle ayni yatakta uyumayi kabul etmezdi, size saygisindan dolayi bunu istemezdi...
yani bu olayin muhafazakarlikla ilgisi yok bence...

Son düzenleme:
başka bir durumu olduğu için,bu şekilde olmak zorunda olmasın???
onlar da evlenip,bi şekilde kendilerini gizlerlermiş vs vs vs..
çok da emin değilim bu bilgiden gerçi..
ama normal değil,bu bu yani!

Bu bilgi doğru ve aklıma Ayşe Arman'ın bir röportajını getirdi.

"Ayşe Arman evlendim hayatım kaydı" şeklinde aratırsanız ulaşabilirsiniz.

hemen en kötüsünü düşünmeyin canım belki adam gerçekten sizi incitmekten korkuyor, bence açık açık konuşun neden bana dokunmuyorsun diye yada ilk hareketi ondan bekleme bakalım sen öp tepkisi ne olacak...

canım ben konunu yeni gördüm.
otelde o yaklasmayınca sen ayaklarım üşüyo numarasıyla falan neden yaklaşmadınn

hehehe yok canım nasıl yaklaşayım
hem de sorun sadece o gece değil ki, genel anlamda bi uzaklığı var, ama sadece tensel bi uzaklık, yoksa son derece ilgili ve nazik... çözemedik...

çok haklısın, her söylediğine katılıyorum.
üzerine atlamış gibi olmak istemiyorum, kendiliğinden çözülüverse şu aklımdakiler ne kadar rahatlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…