Tovbe,tovbe.. gidin kendinizi opturun zorla ne insanlar var yahuuu...Annenize anlatsaydiniz erkek arkadasim bana dokunmuyor diye
açıkcası bana normal gelmedi, sonuçta ortada bi aşk ve sevgi varsa kuvvetli dürtülerde vardır, üstüne atlayacak hali yok tamamda elini tutmaz, öpmez bence hiç normal değil,
bence mantıklı bi açıklaması vardır diye kılıf uydurmaya çalışma
evlilikte cinsellik çok önemli, sonra evlendikten sonra bu defada eşim bana hiç dokunmuyor diye başlık açmayasın
bende cinsel problemleri olabileceğini düşündüm ilk olarak, ikinci sırada ise belki ona çekici gelmiyosunuzdur zevk meselesi sonuçta (yanlış anlamayın beni mesela benim sevgilim esmer bir kadını o kadın isterse dünya güzeli olsun çekici bulmuyo adriana limayı bile :76: ) üçüncüsü ise belki çok erken olduğunu düşünüyodur erken olduğu için sizi daha çok tanımayı planlıyodur tanımadan ümit vermek falan istemiyodur. aklıma başka bi şey gelmiyo bunu ona sorsan ? beni yanlış anlama ama sana bişey sormak istiyorum ben zaten sen öpmek isteseydin de erken olduğunu düşündüğüm için bunu yapmazdım ama bunu senin hiç isteyip istemediğini merak ediyorum diye sorabilirsin :S cevabını anca ondan öğrenebilirsin
bende cinsel problemleri olabileceğini düşündüm ilk olarak, ikinci sırada ise belki ona çekici gelmiyosunuzdur zevk meselesi sonuçta (yanlış anlamayın beni mesela benim sevgilim esmer bir kadını o kadın isterse dünya güzeli olsun çekici bulmuyo adriana limayı bile :76: ) üçüncüsü ise belki çok erken olduğunu düşünüyodur erken olduğu için sizi daha çok tanımayı planlıyodur tanımadan ümit vermek falan istemiyodur. aklıma başka bi şey gelmiyo bunu ona sorsan ? beni yanlış anlama ama sana bişey sormak istiyorum ben zaten sen öpmek isteseydin de erken olduğunu düşündüğüm için bunu yapmazdım ama bunu senin hiç isteyip istemediğini merak ediyorum diye sorabilirsin :S cevabını anca ondan öğrenebilirsin
cınsel sorunu felan varsa bılmen daha ıyı yoksa evlenınce haayt cekılmez olur kendını kadınn gıbı hıssetmezsın kadınlar ıcın sorun gıbı gozukmuyo ama evlenınce farklı olur
yani bence de sorun olur, etraftan neler duyuyoruz. benim bi arkadaşım 4 yıl birlikte olduğu sevgilisyle evlendikten 10 ay sonra boşandı bu tarz bi problem yüzünden.Allah korusun.
Beni çekici bulmuyo olamaz, sık sık iltifat eder.
umarım tek sebebi erken olduğunu düşünmesidir... Ama ummakla da olmuyo ki işte.
yorumunuz için teşekkürler, muhtemelen tüm yazışmaları okumamışsınız.
okusaydınız söylediklerinize cevabı mutlaka bulurdunuz.
başka bir durumu olduğu için,bu şekilde olmak zorunda olmasın???
onlar da evlenip,bi şekilde kendilerini gizlerlermiş vs vs vs..
çok da emin değilim bu bilgiden gerçi..
ama normal değil,bu bu yani!
canım ben konunu yeni gördüm.
otelde o yaklasmayınca sen ayaklarım üşüyo numarasıyla falan neden yaklaşmadınn
eğer erken olduğunu dusundugu ıcınse cıdden bırakılmıyacak bı ınsan demektır cunku bu devırde oyle erkek zor,ama sende ogrenmemnın bı yanını bul yakın davran tabı senı şırnaşık bı seyde dusunmesın ama cıdden onemlı bı problem bazılarına kolay gelıyo ama yasamadıkları ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?