valla canım bunun erkeni geçi olmaz, koskoca insanlarsınız yani bi elini bile tutmuyo dikkatini çekerim
burada beraber fazlaca yakınlaşmaktan söz etmiyoruz ondan söz etsek daha erken diyebilirdik, evlenmeden olmaz diyebilirdik vs... vs..
ama el ele tutuşmak bi öpücük yahu... ne erkeni...
ne zaman görüşeceksiniz? Buluşacagın zaman açık olmayan ama daha seksi yada şık olan bişey giy saçlarını da güzel güzel yaptır..abartılı olmayan sade ama şık bir makyaj yap..seni çekici bulmadığını sanmıyorum çünkü bir erkek aptal olanına bile katlanabilir ama kendisine çekici gelmeyen bir kadına doğası gereği hayatta katlanamaz bence..
Bu tip konular asla açık açık sorulmaz..hani konuşucam diyorsun yaa..bence sakın sakın bunları yapmadan konuşma..kendisini yetersiz olduğunu düşündüğünü sezerse şayet ilişkinizin büıyüsü bozulur..
elimden geldiğinde acaba adam soylemı boyle mı demek yerine çözüm üretmeye çalışıuyorum..Umarım sevgilin sadece nazik ve kibar bir beydirde biz yanlış anlıyoruzdur!
bencede anormal bir durum var cnm...otelde başbaşa kaldığınız zaman bile uykun varmı ozaman iyigeceler öpücüğümü isterim falan diyebilirdi...erkek adam sonuçta bir öpüp koklamak isterdi öyle değilmi?
''zaten sürekli yurt dışında, şehir dışında, haftada bi iki kere ancak görüşebiliyoruz''
bir yorumunuzdan alinti yaptim.
gorusmeleriniz bu kadar kisitli olmasina ragmen bulustugunuzda sizi opmemesi, hadi bulusmayi gectim ayni yatakta uyumaya ragmen sizi opmek gibi bir hareket gostermemesi bana iyi seyler dusundurmuyor.
aklima gelenler sunlar:
-surekli yurt disinda, sehir disinda diyorsunuz o zaman muhtemelen cinsel ihtiyaclarini baska bayanlarla gideriyor ve bu yuzden sizi opme ihtiyaci bile hissetmiyor
-hayatinda baska biri var
-aslinda sizi sevmiyor, birbirini seven iki insanin opusmek istemesi kadar normal ve sevgi dolu bir sey olamaz bana gore. bahsettigim french kiss olayi degil, masul kucucuk kisacik bir opucuk...
erkek arkadasiniz muahfazakar olsaydi sizinle ayni yatakta uyumayi kabul etmezdi, size saygisindan dolayi bunu istemezdi...
yani bu olayin muhafazakarlikla ilgisi yok bence...
hala öpüşmediniz mi
işte bi iki kere, ufacık onlar da. öpüşmeden bile sayılmaz.
ya şöyle bi öpcen vakumlar gibidudakları morarcak görcek öpüşmeyi
Bir ilişki yaşadığınıza emin misiniz? Bazen biz kadınlar duygusal olabiiliyoruz hayalperest olabiliyoruz. O insan sürekli yurt dışında ve arada görüşüp bir şey paylaşmıyorsunuz tensel anlamda. Eğer bir ilişki başlamış olsaydı bence öpücük olayı tabi ki yaşanırdı. Bence bu durumu gözden geçirin bir daha. Adam belli ki sonradan umut vermiş olmamak vs için başlamıyor.
Bir ilişki yaşadığınıza emin misiniz? Bazen biz kadınlar duygusal olabiiliyoruz hayalperest olabiliyoruz. O insan sürekli yurt dışında ve arada görüşüp bir şey paylaşmıyorsunuz tensel anlamda. Eğer bir ilişki başlamış olsaydı bence öpücük olayı tabi ki yaşanırdı. Bence bu durumu gözden geçirin bir daha. Adam belli ki sonradan umut vermiş olmamak vs için başlamıyor.
bütün ailesi biliyor, abileri ve ablalarını tanıyorum, bütün yakın arkadaşları ve iş ortamıyla tanıştım, son derece ciddi bir ilişki gibi başladı hem de. bu konuda sorun yok da... işte dediğiniz gibi cinsel anlamda bi problemi ya da farklı bi cinsel tercihi varsa yandım. nasıl anlaşılır ki bu? sonuçta dışardan bakınca bu konulardan şüphelenecek bir durum yok, gözlemleyerek çözemem. konuşulmaz da. beklemekten başka çarem yok
benimde aklıma şu geldi
yurtdışında varsa diğer cinsel tercihini yaşıyor
Türkiye*de bayanla yaşamış gibi göstermeye çalışıyor
yok daha neler adamı bi asmadığınız kaldı yok öyle yok böyle kızım sen bu adamı seviyonmu adamın yaşı var senden önce kimseyle çıkmamışmı hem yakınınn tanıdığı nasıl öğrenemessin hayret valla adamı sakız ettin bide yüzüne bakıp bi güzel konuşursun pes belki evleneceksin ozaman ben senin için bunları bunları söyleddim bana o adam gay sen kaç ondan seni paravan olarak kullanıyo dediler diye söyleye bilecekmisin bence seven insan sevdiğini sakız etmez iyi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?