Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok yok ablası, sağ olsun elimi tutuyo ama onu da birlikteliğimiz başladıktan 1,5 ay sonra falan tuttu

cuma ya da cumartesi gelicek.. şekerim ben hep bakımlı ve de kokoşum :103: o konuda gözün arkada kalmasın

açık açık tabi ki konuşamam, hem utandığım için hem de beni yanlış anlamasından korktuğum için. Ama bu kendini yetersiz hissettirme teorin de çok doğru, kesinlikle katılıyorum.

"elimden geldiğinde acaba adam soylemı boyle mı demek yerine çözüm üretmeye çalışıuyorum..Umarım sevgilin sadece nazik ve kibar bir beydirde biz yanlış anlıyoruzdur!" Bu kısmı için özellikle teşekkür ederim

oof of, umarım bizim korktuğumuz gibi değildir demekten başka hiç bişi yapamıyorum

ay çok kötü ihtimallermiş hepsi de yaaa bunlar olmasınnn bunlar olmasınnn :18::18:

yani ya çok utangaç (ilginç dozda),yada tercihleri başka (cinsel anlamda)..
siz emin olmadan evleneyim demeyin bence..
size yazık olmasın..

Bir ilişki yaşadığınıza emin misiniz? Bazen biz kadınlar duygusal olabiiliyoruz hayalperest olabiliyoruz. O insan sürekli yurt dışında ve arada görüşüp bir şey paylaşmıyorsunuz tensel anlamda. Eğer bir ilişki başlamış olsaydı bence öpücük olayı tabi ki yaşanırdı. Bence bu durumu gözden geçirin bir daha. Adam belli ki sonradan umut vermiş olmamak vs için başlamıyor.

benimde aklıma şu geldi
yurtdışında varsa diğer cinsel tercihini yaşıyor
Türkiye*de bayanla yaşamış gibi göstermeye çalışıyor

bütün ailesi biliyor, abileri ve ablalarını tanıyorum, bütün yakın arkadaşları ve iş ortamıyla tanıştım, son derece ciddi bir ilişki gibi başladı hem de. bu konuda sorun yok da... işte dediğiniz gibi cinsel anlamda bi problemi ya da farklı bi cinsel tercihi varsa yandım. nasıl anlaşılır ki bu? sonuçta dışardan bakınca bu konulardan şüphelenecek bir durum yok, gözlemleyerek çözemem. konuşulmaz da. beklemekten başka çarem yok

Hayır hayırr, ailesinin ve çevresinin bilmesi bir şeyi değiştirmez. Evlilik planları yapıyor musunuz?

Son düzenleme:
benimde aklıma şu geldi
yurtdışında varsa diğer cinsel tercihini yaşıyor
Türkiye*de bayanla yaşamış gibi göstermeye çalışıyor

Olabilir. aEtraf bilsin de ben bir şey yapmayayım tarzında davranması hoş şeyler düşündürmüyor.

kesin gay. seninle evlenip paravan yapcak gayliğine.

yok daha neler adamı bi asmadığınız kaldı yok öyle yok böyle kızım sen bu adamı seviyonmu adamın yaşı var senden önce kimseyle çıkmamışmı hem yakınınn tanıdığı nasıl öğrenemessin hayret valla adamı sakız ettin bide yüzüne bakıp bi güzel konuşursun pes belki evleneceksin ozaman ben senin için bunları bunları söyleddim bana o adam gay sen kaç ondan seni paravan olarak kullanıyo dediler diye söyleye bilecekmisin bence seven insan sevdiğini sakız etmez iyi düşün

ama ben kimsenin kimliğini ifşa etmiyorum, oturup bir arkadaşıma ya da onu tanıyan kimseye de bu konuyu açmıyorum. sanal ortamda, ne benim ne de onun tanımadığı insanlara fikir soruyorum, o da çok bunaldığım için, akıl danışma ihtiyacı hissettiğim için. yoksa kimseyi sakız ettiğim yok, haksızlık ediyorsunuz. evlenip pişman olmaktan korkuyorum, mutlu bir evliliği olan kadınlar pek anlamıyor sanırım bu durumu.. neyse teşekkür ederim yorumunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…