ee noldu gelmedı mı daha ,bak sen cınsellık bolumunde sorular bolumune gır 2. sayfada bı arkadas 1 sene boyunca evlılıgınde olanalrı anlatmıs cok kotu bı durum yanı sorunu varsa kız en sonunda bosanmıs hıc tam bırlesme olmamaıs adam ıstemıyomus felan fılan bende bu konunn bu kadar onemlı oldugunu bılmıyodum am kızın yasadıklarını okuyunca anladım cıdden evlenmeden once bu durumu ogrenmen lazım tabı ılerı boyutta degıl kesınlıkle
bu arada ben dalga geçmiştim, bence gay falan deil adam. :44:
artık öyle bi yozlaştık ki olması gerekeni anormal görmeye başlamışız. ne diyim, takılın bacılar.
gelısmelerden haberdar et bızı :26:
bende takip ediyorum valla nolcak diyee.. Umarim cok iyi niyetli oldugu icindir:))) Oyleyse boyle bi erkek buldugun icin seni tebrik edicem canim:) cok tatli benceazcik sarilsa iyi olur sanki ama
sağlık problemi olmadığı halde böyle davranıyorsa tebrik edilecek bir tip..Allah tamamna erdirsin umarım sorunu yoktur
haha herkes merakla adamda iş var mı yok mu diye merak ediyor
hımmm aynı odada kalıp sadece uyumanız (yani elbette ileri gidilmezdi belki ama öpebilirdi de) biraz abest...erkeğin doğasına aykırı :)
ben de merak ediyorum gelişmeleri aktar kesin
Ulen biz kadınlara da yaranılmaz heeaa...öpse bi dert öpmese bi dert... erkeklere acıyorum bazen
Nasıl gidiyor? Sen elektirik alıyor musun ondan? Bu durgunluk sende de oluyor mu?
bi öpüşün de hepimiz rahatlayalım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?