Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ee noldu gelmedı mı daha ,bak sen cınsellık bolumunde sorular bolumune gır 2. sayfada bı arkadas 1 sene boyunca evlılıgınde olanalrı anlatmıs cok kotu bı durum yanı sorunu varsa kız en sonunda bosanmıs hıc tam bırlesme olmamaıs adam ıstemıyomus felan fılan bende bu konunn bu kadar onemlı oldugunu bılmıyodum am kızın yasadıklarını okuyunca anladım cıdden evlenmeden once bu durumu ogrenmen lazım tabı ılerı boyutta degıl kesınlıkle

cuma akşam gelcek, o gün görüşemesek de cumartesi görüşürüz kesin.
ay aman Allah korusun, böyle bir sebepten mutlu bi evliliğin bitmesi çok üzücü, kimsenin başına vermesin...
ileri gitmem zaten canım, öyle bi şeyin mümkünü yok ama işte sorun da burda başlıyo.. nasıl anlıycam bi şeylere yeltense, ben zaten hayır derim de, en azından içim rahat olur. umarım sadece çok iyi yürekli ve nazik bi insan olduğu içindir

dogru dıyosun anlasılması zor ancak erkek kendını bellı ederse,benım sevgılım saolsun baya acık bellı edıyo ama bazılarıda evlenmeden once cok ısteklı olup evlenınce kacıyolarmıs,en ıyısı zamana bırakmak yapacak bısey yok

bu arada ben dalga geçmiştim, bence gay falan deil adam. :44:
artık öyle bi yozlaştık ki olması gerekeni anormal görmeye başlamışız. ne diyim, takılın bacılar.

bende takip ediyorum valla nolcak diyee.. Umarim cok iyi niyetli oldugu icindir:))) Oyleyse boyle bi erkek buldugun icin seni tebrik edicem canim:) cok tatli bence azcik sarilsa iyi olur sanki ama

bende takip ediyorum valla nolcak diyee.. Umarim cok iyi niyetli oldugu icindir:))) Oyleyse boyle bi erkek buldugun icin seni tebrik edicem canim:) cok tatli bence azcik sarilsa iyi olur sanki ama

ya sorma, oturuyoruz arkadaşlarla, bütün çiftlerin çift olduğu belli, ya çocuk elini omzuna atmış kızın, ya kız çocuğa sokulmuş... biz put :97: ama tatlı yönleri de var, hepten hakkını yemeyim yazıktır

sağlık problemi olmadığı halde böyle davranıyorsa tebrik edilecek bir tip..Allah tamamna erdirsin umarım sorunu yoktur

zavallı sevgilim yaa kıyamam
ama ben onu sevdiğim içinn, evlenmek istediğim için böyle yapıyorum, beni affetsin

her gelişmeyi aktarırım merak etmeyin kızlar :112:

Miska olacakları ben de çok merak ediyorum. Mutlaka her ayrıntıyı yaz canım.

Ulen biz kadınlara da yaranılmaz heeaa... öpse bi dert öpmese bi dert... erkeklere acıyorum bazen

Ulen biz kadınlara da yaranılmaz heeaa... öpse bi dert öpmese bi dert... erkeklere acıyorum bazen

dengeyi bulsunlar şekerim.
hocaya demişler hocam yaza sıcak diyosun, kışa soğuk diyosun, sana da yaranılmıyo.. e bahara da bi şey dedik mi demiş, o hesap

Nasıl gidiyor? Sen elektirik alıyor musun ondan? Bu durgunluk sende de oluyor mu?

Bir gelişme yok mu? Ben hastanede çalışıyorum geçen seninkine benzer bir olay duydum adamda sertleşme sorunu varmış onun için sevgilisine yaklaşmaktan çekiniyorum demiş aklıma hemen sen geldin. Daha 25 yaşındaymış tedavi için ürolojiye gelmiş. Umarım senin sevgilinin böyle bir sorunu yoktur. Gelişmeleri mutlaka yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…