Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merak edenler kervanına katılmış bulunuyorum bende inşallah iyiliğinden bi şey yapmıyodur

bende merak ediyorum
ama öyle bi öpüşmeyle olmaz anladın sen miska

ne kadar meraklıyzı ama merak edıyoruz arkadasımızın durumunu,meraklılar kervanı arttı:86:

ya şurda kız kıza konuşuyoruz..evet bi öpücükle anlaşılmaz ama etkili bi öpücükte bi bayan anlayabiliyor karşındaki erkekte "kıpırdama" olup olmadığını yani en azından ben anlıyorum

aynen bencede etkili bir öpücükle anlaşılabilir karşındakinde kıpırdama olup olmadığı:78:

eğer seni o otel odasında öpseydi devamıda gelirdi kesin erkekler böle durumlarda kendilerini zor tutabilirler sen masum bi öpücükle kalır sanıyosun heralde.otelde başbaşa ölee uuuvvvv...

iyiki dönüp yatmış yoksa burda başka bi başlık açabilirdin

bence de bi öpüşün de içimize su serpilsin :18:
erkek fıtratına tamamen aykırı bi durum. yanında gül gibi hatun yatsın, sen bi tarafını dön uyu
Hz.yusuf ile züleyha nın kıssasını hatırlayın. o ki peygamber , ama nefsine uyacağını (Allahın koruması olmasaydı) söylüyor.
hemde koskoca adam, sevgilisini öpmekten mi çekinecek Allah aşkına.
burnuma pis kokular geldi benim
inş yanılıyorumdur.

ay hahha kizlar guldurdunuz beni :)))

evvet, bak bu etkili opucuk ve kipirdanma hipoteziniz dogru, burdan bi fikir edinebilirim. Ya da en azindan denese, bi girisimde bulunsa o bile kuskularimi silecek. Simdi cinsel bi problemi oldugu icin yaklasmaya korkuyomus gibi geliyo bana ama bi yaklassa, o zaman diyecegim ki yok canim benim kuruntummus..

kizlar bugun geliyo. ama bugun gorusur muyuz bilmiyorum, cok yorgun olabilir. bugun olmasa da yarin gorusucez!! rin rin rin rin, beklenen annn

ben de bu konuyu çok merak ediyorm

ama öpüşmekle olmaz ki evlendikten sonra çocuğumuz olsun istermisin? gibi sorular sorup hayal kurun birlikte
böyle daha kolay anlaşılır bence yoksa bir ömür bekleriz burda sonucu :97:

Bu direkt evlenme teklifi anlamına gelir ki adam kaçabilir?

sevgili miska.. daha gelmedı mı yurt dısından..merakla beklıyoruz hepımız..

biraz düşününce aklıma geldide bizde eşimle sevgiliyken 3 ay sonra gelmişti ilk öpücük

ama sanırım benden kaynaklandı elimi tutması için bile 2 ay süründürünce oda haliyle öpmekten çekinmiştir ne tepki vereceğim belli olmaz diye

birde biz aynı iş yerinde çalışıyorduk ve hergün iş çıkışı biyerlere giderdik cafe ye sinemaya yemeğe vb ama yaklaşık iki ay kadar yanyana gezdik arkadaş gibi bir ay kadarda elele gezdik ama sadece yanaktan öperdi :78: oda ilk görüşünce merabalaşırken ve eve gönderirken vedalaşırken üç ayımız dolduğunda gelmişti ilk öpücük neye uğradığımı şaşırmıştım hiç beklemediğim bir anda oldu ve bende senin gibi acaba bir sorun mu var diye düşünüyordum çok şükür anlamıştım bir sorun olmadığını :78:

belki kendini frenleyememekten korkuyordur:)
bir de kaç yaşına gelmiş adam saldırır gibi olmasındansa senden bi sinyal bekliyor olabilir hani istemeden yeltenmeyeyim diye.
e ne bileyim sen sarıl yanağından fln öp zaten meyili varsa farkedersin:)
baktın çok inat ediyor sen öp hehehe:)
dur napıyorsun deyip çekilmez heralde :)
hı bir de gerçekten muhafazakar olma ihtimali var biraz düşüncelerini öğrenmeye çalış evlilik öncesi ilişki vs hakkında ünlüler hakkında fln konu aç bakalım neler diyecek
angelina bradi söle çocuk yaptılar evlenmeden fln bakalım ne düşünüyor:)

haha bugün ben bile siteye girerken ilk, hımmm noldu acaba öpüştü mü bunlar dedim başka işim gücüm yokmuş gibi aklıma gelen şeye bak töbeee töbeee

ayy ne meraklıyız amamıska gırmedı bugun galıba acaba çok fena şeyler mı oldu

nerdesin miskaaaaaaaaa:18::18::18::18:merakla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…