ayy ne meraklıyız amamıska gırmedı bugun galıba acaba çok fena şeyler mı oldu
Ne oldu, sevgulusu miska'yı öpmüş mü :)
nerdesin miskaaaaaaaaa:18::18::18::18:merakla bekliyoruz
3 aylık patlama yasanmıstır belki.. forma girsede bizim merakımızı giderse..
3 aylık patlama yasanmıstır belki.. forma girsede bizim merakımızı giderse..
nerdesin miskaaaaaaaaa:18::18::18::18:merakla bekliyoruz
kızlaarr geldimm :)))
siz sabırsız, ben sizden sabırsızdım eve gitsem de kızlara yazsam diye
Olayları anlatıyorum: Cumartesi günü buluştuk, buluşunca öptü (yine küçük)
Sonra bayağı yoğun bi gün oldu, Amerikalı arkadaşlarıyla buluşup İstanbul'u gezdirdik, gece de sabaha kadar gezindik farklı mekanlarda, bi yerde dansederken gelip -ilk defa!- gerçek bir öpüşme diyebileceğim şekilde öptü! Şoka girdim
Ama asıl olayı anlatmak istiyorum size: Bu sabah da erkenden kalkcaktık, işimiz vardı, zaten saat 4'ü geçmişti. Evi çok uzak onun, zaten bi kaç saat uyuyup kalkcaktık, ben de eve gitme bana gel, o kadar yolu gittiğine değmez dedim. Tamam dedi, geldi. Birlikte uyuduk, bu sırada çok tuhaf bi şey oldu. Öptü beni yine, sonra tansiyon yükseldi sanırım, bi anda aniden kendini çekti, kendi kendine "easy..easy.."dedi (İngilizce'de yavaşla, sakin ol manasında kullanılır). sonra da iyi geceler canım dedi uyudukGaliba bi sorun yok, ne dersiniz??
kızlaarr geldimm :)))
siz sabırsız, ben sizden sabırsızdım eve gitsem de kızlara yazsam diye
Olayları anlatıyorum: Cumartesi günü buluştuk, buluşunca öptü (yine küçük)
Sonra bayağı yoğun bi gün oldu, Amerikalı arkadaşlarıyla buluşup İstanbul'u gezdirdik, gece de sabaha kadar gezindik farklı mekanlarda, bi yerde dansederken gelip -ilk defa!- gerçek bir öpüşme diyebileceğim şekilde öptü! Şoka girdim
Ama asıl olayı anlatmak istiyorum size: Bu sabah da erkenden kalkcaktık, işimiz vardı, zaten saat 4'ü geçmişti. Evi çok uzak onun, zaten bi kaç saat uyuyup kalkcaktık, ben de eve gitme bana gel, o kadar yolu gittiğine değmez dedim. Tamam dedi, geldi. Birlikte uyuduk, bu sırada çok tuhaf bi şey oldu. Öptü beni yine, sonra tansiyon yükseldi sanırım, bi anda aniden kendini çekti, kendi kendine "easy..easy.."dedi (İngilizce'de yavaşla, sakin ol manasında kullanılır). sonra da iyi geceler canım dedi uyudukGaliba bi sorun yok, ne dersiniz??
miska nerelerdeydin bütün kk yolunu gözledik
haberlerin güzel olmasına sevindim demek ki kendine hakim olmaya çalışıyor.
Bir easy kelimesinin olayı çözeceğini nereden bilebilirdik, ey güzel Allah'ım sen nelere kaaadirsin! :)))
Neden tutuyor peki kendini, sen beraber olamacağınıza dair ipuçları mı verdin?
bebeğim ben bunu kocişime söyledim.belki kk etiğine aykırıdır bilemiyorum.öyleyse uyarsınlar.işte senin onunla aynı yatakta yattığını ama bir öpüşmenin bile olmadığını kocişimin tepkisi aynen şöyleydi:
benim aklım almıyor olamaz böyle bir şey,imkansız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?