cidden senin böyle yada buna benzer bir konuşma yapmanı hiç gönlüm razı değil...konuşucam demeseydin bin tane taktik söylerdim sana...
bu adam benim bile sinirlerimi bozuyo deli mi ne
yarın ayarı ver bakalm ne dicek
seni french kiss ile sustururmuş bi de ay ne utanırız dediklerimizden:)
bebeğim french kiss ne kii?:26: bilmym da benn
arkadaşımız sarılmaktan duygusal yakınlıktan söz ediyor
bunun kocalıkla sevgililikle alakası yok
sevgili olan insanlar gayet de elele,sarılarak gezebilir,öpüşebilir
bunlar doğal şeyler günümüzde
lise döneminde yaşanan şeyler hatta
ki burda söz konusu olan insanlar +25 yaş...
ayrıca konuyu okuyarak yorum yazılsa daha az kırıcı olunulur diye düşünüyorum
arkadaşımız sarıldığında irkilen bir erkeği anlatmış bu konuda ve yardım istiyor akıl danışıyor
kaba dilimden ötürü üzgünüm ama 3 aydır çıkıyoruz hala üstüme atlamadı vb laflar dememiş,mevzu o değil
kimsenin avukatı değilim yanlış anlaşılmasın ama olması gereken şeyler sapıklıkmış gibi yargılanınca rahatsız oldum.
her fikrin yer aldığı bir toplumda yaşıyoruz.
biz nasıl ki sevgiliyken samimi takılmayan kişilere laf etmiyorsak,herkesin kültürü farklı diyorsak
sizler de onaylamadığınız diğer kesime saygılı bi şekilde yaklaşmalısınız.
olsun canim ogrenmenin ya$i yoktur, hemen aciklayivereyim ben sana
$imdi efenim french kissing olayinda opu$me sadece dudaklarin birlesmesinden ibaret degildir, tat alma organlarimiz da ha$in bir sekilde olaya dahil olurlar
cok mu seksu cevapladim soruyu yaww
sonuç ne oldu peki miskacım konuşmayı başardınızmı???
yok canım senın gulmene malzeme cıkmasın dıye
Volvic ben bu saatten sonra olumlu birşey olacağını sanmıyorum.İki ihtimal var.Adam sağlamsa miskayı sevmiyor,ilgi duymuyor.Sağlam değilse zaten yapacak birşey yokFazla yorum yapmasamda konunun siki takipcilerindenim.Umarim olumlu bir gelisme vardir,bizi acilen haberdar et miskacim
Volvic ben bu saatten sonra olumlu birşey olacağını sanmıyorum.İki ihtimal var.Adam sağlamsa miskayı sevmiyor,ilgi duymuyor.Sağlam değilse zaten yapacak birşey yok
İki tarafıda çıkmaz yol.Bence en iyisi yeni bir başlangıç yapmak.
Çok mu karamsarım yaw
Kimse kusura bakmasın ama normal ve seven bir erkeğin böyle davranması imkansız.Aşk beraberinde tutkuyuda getirir.Çekingen desek değil,dindar desek değil,seviyor desek laf sokmayı biliyor beyefendi.Söyle be adam neyin var senin bizde bilelim bak 60 sayfa yorum yaptık çatladık yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?