Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cidden senin böyle yada buna benzer bir konuşma yapmanı hiç gönlüm razı değil...konuşucam demeseydin bin tane taktik söylerdim sana...

kuzucum yaptım o taktikleri, tınn, adam tepkisiz. cevap vermiyo. mesela geçenlerde, bi gün gelicek seni çözücem dedim. o da, ben çok kompleks bi insan değilimdir ki, senden bi şey de saklamıyorum, neyi çözeceksin dedi. ben de bilmiyorum ama var bi şey sende, çözücem dedim. hee hayatım, daha önce evlendim, 3 de çocuğum var dedi. ben de "aa hayatta inanmam, 3 çocuk yapmak için o kadına en az 3 kere yaklaşmış olman gerekirdi, mümkünü yok" dedim güldü o da, cevap vermedi valla.

zaten fiziksel anlamda uzak olmasıyla ilgili değil, bu ilişkinin genel olarak benim beklentilerimi karşılamadığıyla ve mutlu olmadığımla ilgili konuşucam, merak etme canım benim

:))))))))))))))))))))))) allahını yapmışsın hemdee...bunaa cukkkk oturmuş derler...:) ayy ben bu yorumu ıkı kez begenmek ıstıyorum ama yaaaç..gece gece guldum vallaa!!

bebeğim french kiss ne kii?:26: bilmym da benn

olsun canim ogrenmenin ya$i yoktur, hemen aciklayivereyim ben sana
$imdi efenim french kissing olayinda opu$me sadece dudaklarin birlesmesinden ibaret degildir, tat alma organlarimiz da ha$in bir sekilde olaya dahil olurlar
cok mu seksu cevapladim soruyu yaww

Son düzenleme:

helal olsun kontess, ağzına sağlık

miskacım sanada kolay gelsin olaya tüm iyi niyetimle bakmaya çalışıyorum günlerdir hatta belki biz yanlış anlıyoruzdur dedim ama artık kıl oldum sevgiline

nam-ı diğer fransız öpücüğü:81:

sonuç ne oldu peki miskacım konuşmayı başardınızmı???

miska ınsallah senın ıcın en guzelı neyse o olsun,gelınce yaz ama

Fazla yorum yapmasamda konunun siki takipcilerindenim.Umarim olumlu bir gelisme vardir,bizi acilen haberdar et miskacim

miska sen en iyisi ceza olarak göster ama elletme

Fazla yorum yapmasamda konunun siki takipcilerindenim.Umarim olumlu bir gelisme vardir,bizi acilen haberdar et miskacim
Volvic ben bu saatten sonra olumlu birşey olacağını sanmıyorum.İki ihtimal var.Adam sağlamsa miskayı sevmiyor,ilgi duymuyor.Sağlam değilse zaten yapacak birşey yok
İki tarafıda çıkmaz yol.Bence en iyisi yeni bir başlangıç yapmak.

Çok mu karamsarım yaw

Canim haklisin,ama ücüncü bir ihtimalde var:adam miskayi deliler gibi seviyor ama yengesinin arkadasi olmasi itibariyle yanlis yapmaktan korkuyor,ben durumun bundan ibaret olmasini ümit ediyorum

bu arada, geçen sayfada bi arkadaş demiş, december hala taktik diyo diye. ama bi erkek bu kadar kadın beyniyle düşünemez demiş... e şimdi tamtersi adam erkek beyniyle düşünse bu kıza çoktan yumulurdu bence. ben hala taktik olduğunu düşünüyorum. adam anasının gözü çapkının teki gibi geliyo bana. hele ki son "sen naparsan yap değişmez, ben böyleyim" lafı bana fazlasıyla playboy tabiri gibi geldi. bakalım görcez ben de çok merak ediyorum hangimiz doğru tahminde bulunduk diye. çünkü baya bişi öğrenmiş olcam bu konuda.

deney şeysi gibi oldu, miskaya gönüllü kobaylığı için teşekkür ediyoruz bu arada şaka şaka :76:

Kimse kusura bakmasın ama normal ve seven bir erkeğin böyle davranması imkansız.Aşk beraberinde tutkuyuda getirir.Çekingen desek değil,dindar desek değil,seviyor desek laf sokmayı biliyor beyefendi.Söyle be adam neyin var senin bizde bilelim bak 60 sayfa yorum yaptık çatladık yaw

Öyle deme azda olsa karsisindakini düsündügü icin kendini geri ceken erkekler vardir ilerde ne olacagini az cok kestirebildikleri icin sadece sevgisinin azalmasi anlaminda söylemiyorum bunu kaza var ölüm var ne olacagimiz bellimi belki böylede düsünüyor olabilir.Böyle düsünmüyorsa savunulacak bir tarafi yok tabi,bekleyelim ve görelim miska haber verir bize muhakkak...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…