Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim haklisin,ama ücüncü bir ihtimalde var:adam miskayi deliler gibi seviyor ama yengesinin arkadasi olmasi itibariyle yanlis yapmaktan korkuyor,ben durumun bundan ibaret olmasini ümit ediyorum

kesinlikle katılmıyorum.
sırt dönüp yatmak,kız sarılınca irkilmek doğal şeyler değil.
hata yapmaktan korkma belirtisi olamaz bunlar.
keşke olsa ama sanmıyorum
'öpmeye kalktığımda kız çekilir mi ,basar tokatı gider mi,yanlış mı yapmış olurum' gibisinden düşünen insan adım atamaz eyv ama atılan adımı da reddetmez.

cinsel ilişki konusunda şu dediğin olur da sarılmakta filan olmaz be canım

Acaba senden çekiniyor olabilirmi,ters tepki vermenden endişe ediyor olabilir,bence sana değer verdiğini gösterir bu durum.

cinsel ilişki konusunda şu dediğin olur da sarılmakta filan olmaz be canım

Bazilari icin cinsel iliski son noktadir bazilari icin sarilmak sonun baslangici
Adam ahlak abidesi cikarsa hatirlatirim ama bu söylediklerinizi kizlar

Son düzenleme:
Ama konu birlikte olmaları değil ki.Sadece duygusal anlamda yakınlaşmak ve tensel yakınlık bunlar için kaçılır mı?Hayır kaçılır da kadın kaçar naz yapar erkek kovalar ne bu böyle..
Birlikte olmaları bile söz konusu olsa bu ikisinin seçimi bir erkek yarın ne olacak diye aşkını yaşamaktan kaçmaz kaldı ki yarın 3. dünya savaşı çıkmıyor niye yarının ne olacağını düşünüp kızdan kaçsın ki

Bazilari icin cinsel iliski son noktadir bazilari icin sarilmak sonun baslangici
volvic adam ahlak abidesi olsa iki kez kızla aynı odada uyumazdı:82:

volvic adam ahlak abidesi olsa iki kez kızla aynı odada uyumazdı:82:

öyle demeyin,ayni odada kaldim ama dokumadim diyebilmek adami irade sahibi kilacagi icin kendile gurur duyuyor bile olabilir
bende gerildim artik yav miska gelsede su olayi bir acikliga kavustursa,memleket meselesine döndü konu

aynı yatakta uyuduk otelde, yüzünü bile dönmedi bana, uyudu öyle!!!
bu durum cinsel bir problemi varmış gibi geldi bana.

keşke öyle olsa diyeceğim ama o kadar tutuk erkek istenir mi ondan da emin olamadım şimdi.
miskaa nirdesin kız:90:

bence bi tuhaflık var ben çekindiğini yada değer verdiği için ileri gitmediği vs bu fikirlere katılmıyorum kesinlikle aynı yatakta kalabiliyo fakat öpmüyo dokunmuyo bence cinsel bi sorun var

aynı yatakta uyuyorsunuz ve sana dokunmadan dönüp kıçını uyuyor mu? hayatta inanmam, vay be, iktidarsız olabilir mi?

valla ben erkek olucam hatunla yalnız kalıcam oooooo tamam illa sapıklık yapacak değilde ne bileyim insan bi öper koklar sarılır hiç değilse yani.buna hiç bi erkeğin dayanabilceğini sanmıyorum

Ben bana aşık olduğunu her hücresinde hissetmeyen bana da hissettirmeyen erkeği istemem.Bana dokumasına izin vermem ama ilgisini görmek isterim.Birazcık eziyet edip aşkından emin olmayı isterim.
O kovalasın ben kaçayım en son nikah masasında kolumdan yakalasın sobe desin bende evet diyeyim

süper yorum,icim ciz etti

harika yorum superr

miska nerdesin ya sevgılının yanında mısın yoksa her şey yoluna mı gırdı müjdeyi bize de ver

Ayy benim de daha yeni aklima geldi simdi okudum... Ohhhhhhhh bee dedim icimden nasi mutlu oldum var ya ya allahim bana da bitane bole nasip et nolurr!!! Daha yas kucuk ama ilerde bole nasip etsin amiiiiin... masallah masallah... Vay be demek bole erkeklerde varmis ha soklardayim arkadas.. Nasi bi deger vermektir bu ya cok sevdim ben bu adami cok yaa insallah evlenirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…