Canim haklisin,ama ücüncü bir ihtimalde var:adam miskayi deliler gibi seviyor ama yengesinin arkadasi olmasi itibariyle yanlis yapmaktan korkuyor,ben durumun bundan ibaret olmasini ümit ediyorum
Öyle deme azda olsa karsisindakini düsündügü icin kendini geri ceken erkekler vardir ilerde ne olacagini az cok kestirebildikleri icin sadece sevgisinin azalmasi anlaminda söylemiyorum bunu kaza var ölüm var ne olacagimiz bellimi belki böylede düsünüyor olabilir.Böyle düsünmüyorsa savunulacak bir tarafi yok tabi,bekleyelim ve görelim miska haber verir bize muhakkak...
cinsel ilişki konusunda şu dediğin olur da sarılmakta filan olmaz be canım
Ama konu birlikte olmaları değil ki.Sadece duygusal anlamda yakınlaşmak ve tensel yakınlık bunlar için kaçılır mı?Hayır kaçılır da kadın kaçar naz yapar erkek kovalar ne bu böyle..Öyle deme azda olsa karsisindakini düsündügü icin kendini geri ceken erkekler vardir ilerde ne olacagini az cok kestirebildikleri icin sadece sevgisinin azalmasi anlaminda söylemiyorum bunu kaza var ölüm var ne olacagimiz bellimi belki böylede düsünüyor olabilir.Böyle düsünmüyorsa savunulacak bir tarafi yok tabi,bekleyelim ve görelim miska haber verir bize muhakkak...
volvic adam ahlak abidesi olsa iki kez kızla aynı odada uyumazdı:82:
Bazilari icin cinsel iliski son noktadir bazilari icin sarilmak sonun baslangici
Adam ahlak abidesi cikarsa hatirlatirim ama bu söylediklerinizi kizlar
volvic adam ahlak abidesi olsa iki kez kızla aynı odada uyumazdı:82:
Bazilari icin cinsel iliski son noktadir bazilari icin sarilmak sonun baslangici
Adam ahlak abidesi cikarsa hatirlatirim ama bu söylediklerinizi kizlar
keşke öyle olsa diyeceğim ama o kadar tutuk erkek istenir mi ondan da emin olamadım şimdi.
miskaa nirdesin kız:90:
Ben bana aşık olduğunu her hücresinde hissetmeyen bana da hissettirmeyen erkeği istemem.Bana dokumasına izin vermem ama ilgisini görmek isterim.Birazcık eziyet edip aşkından emin olmayı isterim.
O kovalasın ben kaçayım en son nikah masasında kolumdan yakalasın sobe desin bende evet diyeyim
Ben bana aşık olduğunu her hücresinde hissetmeyen bana da hissettirmeyen erkeği istemem.Bana dokumasına izin vermem ama ilgisini görmek isterim.Birazcık eziyet edip aşkından emin olmayı isterim.
O kovalasın ben kaçayım en son nikah masasında kolumdan yakalasın sobe desin bende evet diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?