Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım daha miska ortada yok kı bı sey yazmadı

harika yorum superr

Ya ilgisizlikle alakasi yok! Ilgi ya da sevgi bununla olculmez.. Onceden olculmezmis ya da umuyorum olculmuyodu esas anormal olan her sevgilisiyle bisiler yasamak zorunda olan insanlarda degil mi??? ben mi yanlis dusunuyorum.. Bence adam saygili, dusunceli, kibar gibi gozukuyo bana... Ve de adam kendini zor tutuyo.. istemiyo degil ki... Benden kocaman bi HELAL OLSUN

ee opusmusler ya:26: bisey mi kacirdim ben opustuk "easy easy" dediden sonra heyecanlandim gerisini okumadm

nam-ı diğer fransız öpücüğü:81:

bu muhabbet gecince genelde insanlar ''fransizlar boyle mi opusuyor?'' diye sorarlar ama o soru gelmedi bizim kizlardan :87:

miska neler oldu neler konustunuz gel anlat hadi, herkes merakla seni bekliyor

:18:kötü şeyler düşünmeye başladım miska bizi aydınlat lütfen :18:

Kötü haber tez ulasirmis,bence hersey yolunda ilerliyor
Hepimiz miskazede olduk ciktik ne bu böyle yahu

bence senin vicdanın geniş o nun ki değil

ayrıca ben 6 yıllık evliyim bir kez olsun eşim başlamadı ilşkiye hep ilk adımı atan ben oldum(aşırı istekli olmasına rağmen)
onu öpen sarılan hep ben oldum bundan nefret ediyorum ama bir yede mecburum hiç bilmem eşimin gelip durduk yere bana dokunması öpmesi nasıl bir duygu hiç yaşamadım. bazıları böyle çıkıyor işte.

hımm o zamn mıskanın sevgılısı de belkı boyledır,ama nasıl hıc yanasmıyo ısteklı oldugu halde anlamadım bence sız bıraz ısrar etmeyın dayanamıcaktır

hımm o zamn mıskanın sevgılısı de belkı boyledır,ama nasıl hıc yanasmıyo ısteklı oldugu halde anlamadım bence sız bıraz ısrar etmeyın dayanamıcaktır

mikrosoft bencede eşine yaklaşma o bir gün dayanamaz ve sokulur sana çok yüz verme bi süreliğine

alınmayın + büyük de konuşmuş olmayayım ama
asla öyle bir koca istemem:18:
aşırı istekliyse ilk adım atmamak çok saçma.
hiç öyle erkek görmedim,inşallah da görmem.
hani flörtken neyse de evlenilmiş, daha neyi bekliyor ki diye düşünürüm
ay çok sinir bozucu bi durum
Allah sabır versin size , gerçi şikayetçi görünmüyorsunuz ama olsun

Son düzenleme:
Konu sahibi arkadaşım, biz ne dertlerle uğraşıyoruz. Hayatındaki tek dert bu olsun inşallah. Dertlik bir yanıda yok gerçi.

kızlar geldim, ama bi haber veremiycem size çünkü henüz bir şey olmadı.

dün kendimi hiç iyi hissetmedim bi an, hiç onu görmeki vakit geçirmek istemedim. ben de aradım bugün görüşmeyelim, enerjim düşük benim, canım sıkkın dedim. noldu falan diye ısrar edecek oldu, yok bi şey diye geçiştirdim. arkadaşlarımla buluşcam dedim, tamam dedi. neyse akşam bi iki msj attı, nasıl oldun, eve döndün mü vs diye, hiç birine cevap da vermedim. bugün görüşcez akşama doğru ama sinema bileti almış, konuşmaya fırsatım olur mu bilmiyorum.

konuşmadan önce biraz böyle soğuk davrancam. nereye kadar görmezden gelecek ki, eninde sonunda soracak ne oluyor diye. sorsun yani, hiç bi şey olmamış-olmuyor gibi davranıyor sürekli...

ben iyice koptum galiba kızlar...

oyle bı sorunum yok dese bile sen baya soğudun bu adamdan galıba canım ama once bı ogren sınemada o yokmus gıbı ızlersın sonra da sorar zaten sende acık acık sor

hangi sinema olduğunu söylesen gelirdik, canlı gözleme şansımız olurdu kıs :)))

ben enerjim düşük arkadaşlarımla buluşacam desem aşkım bana demedğini bırakmaz :18:
tatlım hakkında hayırlısını diliyorum
başka bişey diyemiyorum

bence de evlilikte çok sinir bozucu bişi. istemezdim. suratına da söylerdim diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…