Ayy benim de daha yeni aklima geldi simdi okudum... Ohhhhhhhh bee dedim icimden nasi mutlu oldum var yaya allahim bana da bitane bole nasip et nolurr!!! Daha yas kucuk ama ilerde bole nasip etsin amiiiiin... masallah masallah... Vay be demek bole erkeklerde varmis ha soklardayim arkadas.. Nasi bi deger vermektir bu ya cok sevdim ben bu adami cok yaa insallah evlenirsiniz
harika yorum superr
ee opusmusler ya:26: bisey mi kacirdim ben opustuk "easy easy" dediden sonra heyecanlandim gerisini okumadm
nam-ı diğer fransız öpücüğü:81:
yaklaşık 3 aydır biriyle birlikteyim. en yakın arkadaşımın kocasının kardeşi. çok düzgün bir insan ve ben ona gerçekten değer veriyorum. evlenmeyi düşünebileceğim bi insan. ama bi sorun var ki işin içinden çıkamıyorum. el ele tutuşuyoruz ya da sarılıyoruz ama beni hiç öpmüyor! hatta haftasonu başka bi şehre gitmek durumunda kaldık, aynı yatakta uyuduk otelde, yüzünü bile dönmedi bana, uyudu öyle!!!
ya sebebi ne olabilir, çok fena taktım bu duruma... ileri gitmeye kalksın demiyorum ama ben 26 yaşındayım, o 31, normal mi hiç öpmemesi bile? lütfen yorummm
ÖNEMLİ NOT: Sadece sorunun sebebiyle ve/veya çözümüyle ilgili bir fikri olan ve bunu paylaşmak isteyenler yazsın! Ahlak dersi vermeye kalkan kimseden ne fikir ne de yorum istemiyorum, lütfen topiği terketsinler.
bence senin vicdanın geniş o nun ki değil
ayrıca ben 6 yıllık evliyim bir kez olsun eşim başlamadı ilşkiye hep ilk adımı atan ben oldum(aşırı istekli olmasına rağmen)
onu öpen sarılan hep ben oldum bundan nefret ediyorum ama bir yede mecburum hiç bilmem eşimin gelip durduk yere bana dokunması öpmesi nasıl bir duygu hiç yaşamadım. bazıları böyle çıkıyor işte.
hımm o zamn mıskanın sevgılısı de belkı boyledır,ama nasıl hıc yanasmıyo ısteklı oldugu halde anlamadım bence sız bıraz ısrar etmeyın dayanamıcaktır
bence senin vicdanın geniş o nun ki değil
ayrıca ben 6 yıllık evliyim bir kez olsun eşim başlamadı ilşkiye hep ilk adımı atan ben oldum(aşırı istekli olmasına rağmen)
onu öpen sarılan hep ben oldum bundan nefret ediyorum ama bir yede mecburum hiç bilmem eşimin gelip durduk yere bana dokunması öpmesi nasıl bir duygu hiç yaşamadım. bazıları böyle çıkıyor işte.
oyle bı sorunum yok dese bile sen baya soğudun bu adamdan galıba canım ama once bı ogren sınemada o yokmus gıbı ızlersın sonra da sorar zaten sende acık acık sorkızlar geldim, ama bi haber veremiycem size çünkü henüz bir şey olmadı.
dün kendimi hiç iyi hissetmedim bi an, hiç onu görmeki vakit geçirmek istemedim. ben de aradım bugün görüşmeyelim, enerjim düşük benim, canım sıkkın dedim. noldu falan diye ısrar edecek oldu, yok bi şey diye geçiştirdim. arkadaşlarımla buluşcam dedim, tamam dedi. neyse akşam bi iki msj attı, nasıl oldun, eve döndün mü vs diye, hiç birine cevap da vermedim. bugün görüşcez akşama doğru ama sinema bileti almış, konuşmaya fırsatım olur mu bilmiyorum.
konuşmadan önce biraz böyle soğuk davrancam. nereye kadar görmezden gelecek ki, eninde sonunda soracak ne oluyor diye. sorsun yani, hiç bi şey olmamış-olmuyor gibi davranıyor sürekli...
ben iyice koptum galiba kızlar...
kızlar geldim, ama bi haber veremiycem size çünkü henüz bir şey olmadı.
dün kendimi hiç iyi hissetmedim bi an, hiç onu görmeki vakit geçirmek istemedim. ben de aradım bugün görüşmeyelim, enerjim düşük benim, canım sıkkın dedim. noldu falan diye ısrar edecek oldu, yok bi şey diye geçiştirdim. arkadaşlarımla buluşcam dedim, tamam dedi. neyse akşam bi iki msj attı, nasıl oldun, eve döndün mü vs diye, hiç birine cevap da vermedim. bugün görüşcez akşama doğru ama sinema bileti almış, konuşmaya fırsatım olur mu bilmiyorum.
konuşmadan önce biraz böyle soğuk davrancam. nereye kadar görmezden gelecek ki, eninde sonunda soracak ne oluyor diye. sorsun yani, hiç bi şey olmamış-olmuyor gibi davranıyor sürekli...
ben iyice koptum galiba kızlar...
alınmayın + büyük de konuşmuş olmayayım ama
asla öyle bir koca istemem:18:
aşırı istekliyse ilk adım atmamak çok saçma.
hiç öyle erkek görmedim,inşallah da görmem.
hani flörtken neyse de evlenilmiş, daha neyi bekliyor ki diye düşünürüm
ay çok sinir bozucu bi durum
Allah sabır versin size , gerçi şikayetçi görünmüyorsunuz ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?