Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence de evlilikte çok sinir bozucu bişi. istemezdim. suratına da söylerdim diye düşünüyorum.

aynen ben de söylerdim.
kimsenin içine kurt düşürmek istemem ama bu bir sorundur benim gözümde.
baştan çıkarılmış bir erkek her türlü ister zaten birlikteliği, bana öz bi istek olduğunu nereden bileceğim? isteyen ilk adımı atar arkadaş.bu kadar basit.

ya bi de bu zamanda erkeklik namına ne kaldı allasen? bakıyorum erkekler teklifi bile kızlardan bekliyo falan. gelinliği de onlar giysin oldu olacak.

Madem sevgilinin öle bi niyeti yoktu, o zaman ayrı odalarda kalmayı teklif etseymiş bari.. en azından bu kadar şüphe uyandırmazdı.

ya bi de bu zamanda erkeklik namına ne kaldı allasen? bakıyorum erkekler teklifi bile kızlardan bekliyo falan. gelinliği de onlar giysin oldu olacak.

Yok ya peşinden koştukları da var, sırrını çözemesek de. Peşinden koşulanlar lütfen söylesin nedir sırrı ahah.

Yok ya peşinden koştukları da var, sırrını çözemesek de. Peşinden koşulanlar lütfen söylesin nedir sırrı ahah.

hem peşinden koşunulan hem de ne bok yediği belli olmayan birine tutulmuş biri olarak buna vercek cevabım yok. hepsi dengesiz anacım. sevdiğim başka sevenim başka

hem peşinden koşunulan hem de ne bok yediği belli olmayan birine tutulmuş biri olarak buna vercek cevabım yok. hepsi dengesiz anacım. sevdiğim başka sevenim başka

Ha pardon, ben peşimden koşan sevdiğim değilse onu peşimden koşan olarak algılamıyorum da. Ama dengesiz oldukları konusunda haklısın. Ve gidip dengesizleri sevdiğimizi de eklemek isterim. Çok çekici oluyorlar değil mi?!!!

ben sevdiğim adamı peşimden koşturmaya kıyamam ki. yanımda olsun isterim arkamda değil.
herkesin tarzı farklı demekki.

dengesizleri sevmeyi özellikle seçmiyorum. zaten bu dengesiz de ilk önce benle ilgilendiği için ben de ondan hoşlanmıştım. sonra bişi oldu anlamadım. bissürü şey. herkes herşeye farklı anlamlar yüklüyo. amaann..

Peşinden koşturmanın tek yolu:

Tabiri caizse karşındakini köpek yerine koycaksın.. Takmıcan, sallamıcaksın.. O zaman bak nasıl koşuyo peşinden..Tecrübeyle sabittir:82:

Felsefe yapma bence, kaçma bu kadar kendinden yorulursun. Kendimden biliyorum. Başlarda azbuçuk ilgi bekleriz ya onu diyorum peşimde sürüklensin demiyorum herhalde!

Valla ben sıradan tiplerden çok sıkılıyorum ilgimi çekmiyorlar sıradışı olanlar da dengesiz veya sorunlu ya daa gizemli çıkıyor. Kimse gidip dengesiz seçeyim demez de kendine güvenen kadınlar farklılık arıyor ve belasını buluyor bence.

felsefe yapmadım aynı senin gibi yazıyorum ben de işte. :44:

ya o ilgi meselesi de bence karşılıklı bazı şeyler kendiliğinden olmalı. erkek erkekliğini kadın da kadınlığını bilecek. birisi diğerine öğretmek zorunda kalmıcak. erkek kadının ilgi beklediğini kadın gözüne sokmadan farkedecek ya da buna mahal dahi bırakmıcak. çok şey istiyorum dimi

Burda hassasiyet giriyor işin içine bence. Çok hassas bir yapın varsa doğallığı önemsiyorsun. Yok değilse zaten mesela verdiğin örnek şöyle de gelişebiliyor: "Aşkuum benimle ilgilenmedin taam 2 saat olduuueeüü" Bunu dedikten sonra ilgilense nolur ilgilenmese ne! Biraz vurdumduymaz oolmak lazım arsı yüzsüz olmak lazım.

Ya ben yaşadığım yerden mi kaynaklı bilmiyorum ama çok geleneksel bir yapıyla karşı karşıyayım. Adamlar aynı apartmanda ya da ailesiyle aynı evde yaşamayı bile düşünebiliyorlar. Birey olmuş erkek yok kardeeşim.

Cidden ömür çürütüyoruz yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…