Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi bayana yakıştıramadım.kusura bakmayın syn minik

algıya bağlı bu syn kontes. okuduğumda anladığım şu oldu benim ; sanırım sevgilisyle bugunde yakınlaşamadı. Burda bayan bayana konuşurken aşırı nazik olma gereğini duymamış arkadaşımız. yanlış anlaşılmayacağını düşünmüştür büyük ihtimal.
avukatlık gibi oldu gerçide kendiside bunu söyler herhalde diye düşündüm.

saygı duyarım.herkesin anladığı kendine

miskanın odun sevgilisi bizi bile ne hallere düşürdü...
bakın bi baaağyana yakışmıcak şeyler söylüyorum:)

Burası 240 bölümlük pembe diziye dönmüş yahu.Bu topik en az 3-5 can alır benden söylemesi:92:

olurmu tabiki şikayetçiyim öyle çirkin biriside değilim ama bir kez soğuduysa çok zorlanıcam

siteye girdiğim gibi bakayım dedim miskammm ne oldu tatlım konuşamadınmı halennn

geldimm prenseslerr
genelde siteye morali bozuk giriyorum, ben yokken yazdiklarinizi okurken keyfim yerine geliyor, cok guluyorum :)) Allah da sizi guldursun, hepiniz birbirinden tatli, birbirinden guzel insanlarsiniz, Allah bahtimiza da guzel yapsinn

olaylar soyle gelisti:

dun beni aldi, sinemaya dogru yollanirken (havada hafif bir gerginlik hakim) havadan sudan konusuyoruz. sonra ben sicakladim, ayy cok sicak arabanin ici, klimayi kapatir misin dedim. o da sasirdi, hayirdir hayatim, sen hep usurdun, nasil oldu da sicakladin dedi. sonra (guya havayi yumusatacak) ben seni citir diye almistim, menapoza mi girdin yoksa dedi. ben de, valla ayin 6`sinda regl olmam gerekiyodu, hala olmadim, belki de girmisimdir dedim. sonra da donup gozumu suratina diktim. o da niye oyle bakiyosun tatlim, elin ele degmesiyle bir sey olmuyo diye biliyorum ben, niye beni suclar gibi bakiyosun dedi gulerek. cevap vermedim. hmm demek senin 2 haftadir suren gerginliginin sebebi de bu dedi. ben de patladim. alakasi yok, olaylarin sebeplerini baskalarina ya da baska seylere yukleme, benim gergin olma sebebim sensin dedim. ne yaptim ki ben dedi saskinca. hic bi sey yapmiyosun, sorun da bu dedim. ne beni sevdigini hissediyorum, ne ozledigini, ne benimle vakit gecirmek istedigini dedim. o da lutfen yapma, ne isim var o zaman senin yaninda, gorev gibi yapacak halim yok, cocukca davraniyosun su anda, ben seni cok seviyor ve cok deger veriyorum, hayatimda da cok ozel bir yerin var dedi. ben de bunu bana da hissettirsen nasil olur dedim. o da, napayim ben sevmiyorum oyle uzun uzun telefonda konusmayi, ne bileyim mesaj atmayi falan dedi, ne yapayim yani rol mu yapayim sana dedi.

ben de, "peki ben sana mutsuz oldugum halde mutluymusum gibi rol mu yapayim?" dedim.

sustuk... bi muddet oyle gittik.

sonra elimi tuttu. cok ozur dilerim, seni kaybetmek istemiyorum, lutfen beni anla, ben de seni anlamaya calisacagim, bir sekilde orta yol buluruz dedi.

sinemada bizden baska kimse yoktu, yarim saat boyunca beni durmadan optu, soka girdim.

peki sonuc: bugun bu saat oldu, hala hic aramadi.

yani neymis.. olmayinca olmuyomus be kizlar...

Son düzenleme:
off ben çözemedım senın sevgılını acaba bu tartısmadan dolayı mı sureklı optu senı ama olumsuzda dusunmek ıstemıyorum

inanmıyorum ya yani öptü seni bol bol baya bildimiz öptü yani
eeeeee
ayyy ben bişe anlamdım yaaaaa

Aynı yatakta yattınız ve sizi dönüp opmedı bıle...Cok cok ilginc :S

yanı bu adam madem istediğinde seni güzel güzel öpüyo da sorun ne ozman
acaba bakıyoki sen iyiyce patlama noktasındasın göstermelik mi yapıyo diye düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…