yanı bu adam madem istediğinde seni güzel güzel öpüyo da sorun ne ozman
acaba bakıyoki sen iyiyce patlama noktasındasın göstermelik mi yapıyo diye düşünmeye başladım
Kızlar susayım susayım diyorum kahretsin susamıyorum yok sen öp yok sen sarıl..
Ne bu ya Allah erkeği erkek yaratmış kadını kadın.
Erkek erkekliğini bilece kadın kadınlığını erkekler bu kadar üstüne düşmeye gelmez.Üstüne düşen kadınlarada değer vermez.Sözüm asla miskaya değil ama illa üstüne git demenin bir alemi yok olmuyorsa olmuyordur
inanin icimden gelse ben hic de oturup hesap kitap yapmam, aman once o gelsin, o arasin, hic oyle dertlerim yoktur ama iliskiye ve karsimdaki adama guvendigim, iliskimi de o adami da cok sevdigim zamanlarda...
simdi ne icimden geliyor ne de iliskime guveniyorum..
kanimin son damlasina kadar savasiyomus gibi hissediyorum kendimi
tatlim savasiyorum demissin bu konuda bu kadar buyudugune gore sen bu iliskiden bisiler bekliosun o yuzden cozum bulup mutlu olmani saglamaliyiz yani asla uzulme ve toparla kendini istiosan bu adami savas istemiosan da zaten birak gitsin biri gider biri gelir elde neler var..
ezgim, iste buna bi karar verebilsem! "beklersen duzelecek, her sey yoluna girecek, cok duzgun ve guvenilir bir insan" diye fisildayan melekle, "bosuna bekliyosun miska, bu iliskiden bi cacik olmaz, sen de kendini uzdugunle kalacaksin, salak!!!" diye bagiran seytan arasinda kaldim
haklısın ezgi, sanırım kafamdaki düşüncelerin olgunlaşması gerekiyor, bir müddet daha şans vericem.
Bu arada eve geldim, maillerimi açtım, utandım resmen yaa, mail atmış, aynen buraya kopyalıyorum:
"tatlım günaydın,
umarım maillerini alıyorsundur... Ben telimi evde unutmuşum dayeni numaraların da hiç elle çevirmediğim için aklımda değil.. Yazsana bana ... öpüyorum bebeğim. "
Bu adam dengesiz!!!
bravo size ... yanındayken güzel güzel konuşuyor davranıyor ...öpüyor kokluyor ...sizi patlama noktasına getırınce yumuşatıyor...ama ayrılınca sanki hiç hayatınızda yokmuş gibi davranıyor...ben bu filmi daha önce izledim sanki...eminim diğer kısımlarda şöyledir..sizi değerli hissetırmıyor..yeterınce ilgilenmiyor..telefon ya evde kalıyor ya fatura ödenmediğinden kapanıyor...arada ortadan kayboluyor gibi oluyor....off off...ben bir şey demeyim ...
bu vak'ada adam bahanelerin arkasına saklanmadan, direkt olarak " ben böyleyim, telefonla konuşmayı, sürekli msjlaşmajı, mik mik aşk böceği gibi dolaşmayı sevmiyorum" diyor ve zavallı telefonla konuşmayı, sürekli msjlaşmayı, mik mik aşk böceği gibi dolaşmayı çok seven mişka, elleri boş ortada kalıveriyor
aynen ben de senin gibiyim. çok hoşlanırım böyle şeylerden. ama banada hep odunları denk gelir
sen bunu değiştiririm diye düşünüyosun belki.. ama değişmez bu tipler bence
romantik değil,ya bunu kabullenip kendi isteklerinden vazgeçceksin, ya da....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?