Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana denen şeyde şuydu ...bende diğerleri gibi yapayım habire arayım msj atayımda benden sıkıl... senin etrafında onca erkek varken benim böyle yapmam seni bana ilgili yapıyor ...cidden önceleri öyleydi ama sonradan dedimm ...karşındakine bak bayan...adam seni üzüyor...sende şu an üzülüyorsun kesinlikle bıraksan zaten değişen olmayacak nasıl olsa ha öyle ha böyle üzülcen...beyfendı kendi peşinde koşturuyordu sanki...miska seni üzmek istemiyorum...ama sonra öğrendim ki ...bu vahşi bir çok kızla birlikte sıra gelmiyormuş ... ama bende inadına hiç görüşmüyordum...çünkü kalbim hep senin gibi bir şey yanlış diyordu...kalp yanıltmıyor emin ol..

miska ben sevgilin hakkında kötü düşünemiyorum.bir ard niyeti olduğunu yada cinsel sorunları olduğunu düşünmüyorum..açıkcası benim eşimde aramayı seven biri değil.ne sevgiliyken çok arardı nede evliyken.bende çok kızardım sen beni hiç özlemiyorsun demekki aramıyosun diye.eşim günde 1 kere 10 dk. konuşalım isterken ben onunla 24 saat konuşacak güçteydim.deli olurdum.bana ben uzun uzun konuşmayı sevmem, uzun konuşunca kavga ediyoruz falan derdi beni sevmiyor derdim.şu an 14 senelik birlikteliğimiz var.11 yıllık evliyiz.hala telefonla konuşmayı sevmez.biran evvelkapatmak ister.son anda istediğim birşey varsa bile duymaz.sanırım sevgilinde aynı.çok yakın olup bazışeyleri bitirmek istemiyor.ben hala yengesinin arkadşı olduğun için seni incitmek istemiyor diyorum.inşallah yanılmıyorumdur ama içimdeki ses öyle diyor.sende bence bu adama alış.seni seviyor ve kırmaktan çokkorkuyor diyorum.

mehtap insallah dedigin gibidir, ben de alisir miyim, mutlu olabilir miyim anlamaya calisiyorum.. umarim bi an once kafamdaki sorular cevap bulur.

vayyy isteyince öpebiliyor demekki işin espirisi bir yanada tatlım çok garip bir adam bu

mehtap insallah dedigin gibidir, ben de alisir miyim, mutlu olabilir miyim anlamaya calisiyorum.. umarim bi an once kafamdaki sorular cevap bulur.

arkadaşım bence herşey yoluna girecek.inan insan zamanla herşeye alışıyor.en kısazamanda kafandaki sorulara cevap bulursun.sevgilin bu sayfayı okusa ne düşünürdü acaba.aslında ilerleme var.sen söyleyince öpmeye falan başlamış.belki sende ona karşı çok açıkdeğilsin.o da ondan çekiliyor.düşünsene sengilinde bir sitede senden dolayı sana yaklaşamadığını yazıyormuş.

allah yardımcın olsun canım

Allaaaah korusuunnn, yuzune bakamam, o da beni terketse hakki yani :26:

düşünsene adam bizim günlerdir merakla okuyup yazdığımız tüm yazıları okurmuş
cinsel problemi olsa bile sırf olmadığına ikna etmek için acayip gaza gelirdi herhalde

miskacım yanlış olmuş ben mehtapın yorumuna katılıyodum kusura bakma lütfen hani okusa nolur acaba diye :26:

kusuruma bakma lütfen şimdi farkettim
özür

wooooouuuwwww :82:

miska bi sevgilinin sevgilisini öpmesine bu kadar sevineceğimi hiç düşünmemiştim

Bazen, hayatında defalarca reddedilen erkeğin kadına ceza verdiğini düşünürüm.

miska merhaba. bu arada herkese merhaba. konu cözüme kavustumu pek arastiramadim ama.yinede bastaki sayfayi azbucuk okudum. forumda cok yeniyim., biraz zorlaniyorum.
miska bence o kadar korkulucak birsey yok. belki sevgilin. benim esim gibi esrarengiz olmayi seviyor. benim esimde evlenme teklif ettigi gune kadfare oyleydi. sonradan sordum. bunlari neden bana yasattin diye? ben herseyin seninle benim olduktan sonra yasamak istedigim icin boyle yaptim dedi. cevap veremedim. sadece kendine bence bunu sor. beni seviyormu? ben sordugumda ruhumdan evet cevabini aldigim icin bekledim ve su an 10 yildir o kisi ile beraberim. herseyi ulkemi, arkadaslarimi bir kenara biraktim ve ona kostum geldim.
acaba cinsel problemimi var felan diye dusunme. yada dusunmek yerine kendisine sor acikca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…