Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım yaşınız gereği herşeyi gerektiği şekilde yaşaman çok normal sonuçta 15 yaşında lise öğrencisi değilsiniz
bence bunda bir gariplik var çözemedim tam olarak ama ilginç yani gerçekten birşey söyleyeceğim ama sakın yanlış anlama lütfen
eline falan dokunduğunda yanında yattığında enazından azda olsa tahrik olduğunu farkediyormusun yoksa gayet normal gibimi davranıyor bu şekilde kurulan evliliklerin hepsinde çok kısa bir zaman sonra veya daha ertesi gün ayrılıklar olabiliyor biliyorsundur sende
yani anlamışsındır ne demek istediğimi

ben sizi yanlış buldum lütfen kusuruma bakmayın bu tür tamamen uzak hiç öpüşme sevişme vs. olmayan evliliklerde genellikle en erken boşanmalar oluyor cinsel ilişkiye girmekten sözetmemiş arkadş zaten abartılmayack kadar demiş ama enazında bir tahrik olması gerekiyor ki tamam sorunsuz evlenebilirm biz birbirmize uyum sağlıyoruz denilsin Allah aşkına bende örf ve adetlerime dinime bağlıyım ama hangi kadın evliliğinde ömür boyu cinsellik olmasın isterki evliliğin amacı o zaten rahatça aynı evde yaşaybilmek çocuk sahibi olmak bir yuva kurmak cinsellik sıfırken kim bir yuva kurabilir bana söylermisiniz ayıp diye tavır yapmayın lütfen bunlar hayatın gerçekleri sonuçta kapalı hatta çarşaflı arkadşlarımızın bile evlenince bir cinselliği oluyor cinsellik olmayacaksa çocuk sahibi olunmayacaksa evliliğin ne anlamı var arkadaş olarak takılın yani

gunaydin kizlar. dun aksam size yazamadim cunku eve gec dondum, direkt uyudum. arkadaslarimiza yemege gitmistik.

dun cok guzel ve eglenceli bir aksam gecirdikten sonra, gec bir saatte kalktik. asansorde asagi inerken, yemin ediyorum iki komsu olsa o kadar mesafeli durmaz! ben de gittim sarildim, opmek istedim ve o ne yapti biliyo musunuz! kafasini cevirdi!! opmedi yaa boyle bi sey var mi! ben de actim agzimi yumdum gozumu. sen nasil bir adamsin yaa dedim, hic mi beni sevmiyosun, ozlemiyosun, nasil boyle yapabiliyosun!! sonra da konusmadim ama agliycam, o kadar kotu hissettim ki kendimi. neyse asansorden indikten sonra sarilmaya calisti, sarilmadim. bundan sonra olacaklardan sen sorumlusun dedim. bana neden boyle oldu miska dediginde sana bu gunu hatirlaticam dedim. neyse, bindim arabama. kapatmiyo kapimi. beni opmeden gidemezsin dedi. hayatta opmem dedim. o zaman gidemezsin, sabaha kadar burda bekleriz dedi. ben de aylarca da beklesen opmeyecegim, o yuzden kapimi kapat, usuyorum dedim. bi 10 dk kadar inat etti, bakti bende tik yok, kapatti kapimi mecburen, ben de bastim gittim.

sonra eve bi geldim, defalarca kere aramis, benim telefonun sesi kapaliymis, duymamisim. aradim geri, neden acmiyosun telefonu diye bi suru soylendi. duymamisim, hayirdir bi sey mi oldu dedim. radyoda cok guzel, cok romantik bi sarki caliyordu, sana onu dinletecektim dedi. ben de yanindayken romantizmi bozup sonra uzaktayken romantik ortam mi yapmaya calisiyosun dedim.

belki karsindaki insani yargilamadan, beni sevmiyosun, ozlemiyosun diye suclamadan once onu anlamaya calissan, saadetimiz icin daha iyi olur dedi. agzimin sogan koktugunu dusundugum icin sana yaklasmak istemedim, seni rahatsiz etmekten korktum dedi. neyse kapattiktan sonra da msj atti: "seni seviyorum" diye. ben de soyle yazdim:

"beni hircin buluyorsun biliyorum. ama aslinda sen benim kalbimi kiriyorsun. ben de kirildigimi saklamaya calistikca hircinlasiyorum. iliski yasayis tarzini da "cool" buldugunu biliyorum ama saadetimiz icin benim daha sicak bir insan oldugumu ve bundan hoslandigimi anlamani umuyorum" yazdim.

cevap: "iyi geceler balim.."

budur...

Bu adamla bir omur gecirmeniz zor gorunuyor bana ilk bastan bu yana tuhaf geliyor. Hep bir bahanesi var bu sefer de
Sogan Kokarsam demis
Sizin beklentilerinizi hicbir zaman karsilamayacak bu kisi

Miska sevgilinin ister cinsel porblemi olsun olmasın bu adam dengesiz
Böyle adamlarla ömür değil saat geçmez.Bir ömür kendini yıpratırsın.Karar senin ama sakın şunu unutma bu ilişki böyle devam ettikçe onun yaptıkları senin ruhunda yer edecek ,ilerde ayrılsan bile bu kez eski sorunlarını yeni hayatına giren insanada aksettirecek mutsuz olacaksın.
Bana sorarsan yol yakınken dön derim

Bu nasıl bir erkek ya sinir oldum. Adam resmen seni peşinden koşturuyor. Sonra bir şekilde seni ikna ediyor. Bu adam nasıl düzelecek? Benim kafam durdu artık. Ben erkek arkadaşımı öpmeye çalışsam adam mutluluktan uçar. Senin yaşadıklarını yaşasam heralde bir süre görüşmezdim. Seni sevdiği belli ama dengesiz işte

merhaba miska,

daha önce hiç yorum yapmadım ama konunun takipçisiyim. erkek arkadaşının cinsel problemleri olduğunu sanmıyorum. ama neden böyle yapıyo, onu da anlamış değilim. birşeyler tükenmesin diye düşünse bile bu kadar mesafeli davranamaz bir erkek. aynı yataktasınız- sırtını dönüp yatıyo, öpmeye çalışıyosun- kafasını çeviriyo. (hele ki bu son yaptıklarını okuyunca yok artık dedim) sen sorununu anlatmışsın mesajında gelen cevap ne kadar sevgi kelimesi içerse de sinir bozacak cinsten.
sen elinden geleni yapıyosun, çok sabretmişsin bence. yerinde olsam daha fazla sabredemez, ayrılırdım.böyle bir erkekle zaman geçmez . benim fikrim tabi bu.
umarım hayırlısı olur hakkında.

ben aşkımı öpçem ve o kafasını çevirecek

bende sonunu hayırlı görmüyorum miskaama yine hakkında hayırlısını diliyorum her zamanki gibi

Son düzenleme:
yazın beyfendiyle buluşucam özlemişim.
yok buluşmam buluşmam. niye efenim ? aşkım dışarda calıstım terliyim (koku konusunda cok hassastır) böle gelmek istemiyorum yanına.
olsun dedim gel. geldi mırın kırın etsede.(en azından mazeretini söylemişti)
sonra sıkı sıkı sarıldım.
hmm ter değil aşk kokuyosun dedim.
ondan beri sorun yaşamıyoruz.
öpmeye çalıştığın anda hayatım sogan kokuyor,rahatsız oluyorum dese haklı olurdu. ama sonradan söylediği için mazeret bence.
biraz oluruna bırak,telefonlarına çıkma,görüşme. düşünmek zorunda kalsın.
şimdi senin isyanlarını duysada, biliyor ki sana ulaşabilecek.
düzelmediği takdirde ulaşamayacağını anlasın.

ben soğan sevmiyorum ve asla yemiyorum aynı şekilde sarımsak da

aşkıma yersen öpmem seni diyorum yanına yanaşmam o da yemiyo

Off çok güldüm Allah iyiliğini versin minik.:128:

ee napıyım adam yanımda olunca öpmeden,sarılmadan yapamıyorum.
o cier ben kedi

ve insan aşık olduğu kişiye dokunmadan nasıl yaşar bilmiyorum

daha önce ki ilişkilerimde umursamazdım, 2 arkadaş gibi gezerdik, demek ki duygularım güçsüzmüş. Şimdi adamı nerde sıkıştırabilirim derdindeyim

az önce aradım ciğerim nerdesin dedim
hööö didi
ben kedi sen ciğer didim

Alakasız olacak ama bir şey farkettim : Bu adam çok tatlıdilli.
Evet bu olumlu bir özellik ama...Aması var.
Bu kadar tatlı dile bu kadar mesafe çelişkili değil mi ?

Sevinsek mi üzülsek mi bilemedik

Normalde erkekler çok fırsatçı. Her an saldıray pozisyonundalar. Dünyada böyle nefsine hakim erkek kaldı mı yaa.

O yatakta en azından sarılır uyur insan. Sarılır yaaa yani koyun koyuna uyu..

Eğer sarılmıyorsa senden çekinmiş olabilir. Yanlış anlaşılmasın diye sabırlı davranmıştır.

Yoksa cinsel sorunu olan biri sevgili edinmez terapi görür

sen onca laf ediyorsun, aciklama yapip özür dileyecegine "iyi geceler ballim" diyip gecistiriyor...
cünkü haklisin, cünkü söylediklerinin altinda eziliyor...
kesinlikle tavirini koy...
asiri dengesizlikleri var erkek arkadasinin...
bir erkegin bu kadar soguk davranmasinin mantikli tek aciklamasi seni yeterince sevmiyor demek ki...
bana hergün seni seviyorum demesi gerekmiyor sevdigim adamin, sarilip öpse yeter cünkü bana dokunmasi iki kelimeden daha samimi geliyor..

Cidden herkes bir tuhaf olmuş artık orta yolu bulabilen erkek çok az. kimi daha ilk tanıştığı insana yok cinsellik benim için önemli ben sevgilimle her şeyi yaşamak istiyorum der nerden aldığı belli olmayan bir cesaretle, kimi de sevgilisini öpmekten ona dokunmaktan aciz. Sonra burda bir sürü başlık okuyoruz eşleri kendilerine yaklaşmayan ilgiye, sevgiye hasret kalmış kadınlar... Herkes bir tuhaf. Allah normal insanlarla karşılaştırsın cidden. Miska bence bu adamdan hayır gelmez hep bi mazeret hep bir kendini hemen affettirme çabası hergün böyle bunu düşünerek yaşayamazsın gibi geliyor bana.

katılıyorum hayatım.

haklısınız kızlar, bu böyle nereye kadar gidecek ki.. elbet bitecek, ben sadece cab çekiştiriyorum içimde.

bugün hiç aramadık birbirimizi mesela.. ve zerre özlem, sesini duyma isteği hissetmiyorum, sadece öfke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…