yaklaşık 3 aydır biriyle birlikteyim. en yakın arkadaşımın kocasının kardeşi. çok düzgün bir insan ve ben ona gerçekten değer veriyorum. evlenmeyi düşünebileceğim bi insan. ama bi sorun var ki işin içinden çıkamıyorum. el ele tutuşuyoruz ya da sarılıyoruz ama beni hiç öpmüyor! hatta haftasonu başka bi şehre gitmek durumunda kaldık, aynı yatakta uyuduk otelde, yüzünü bile dönmedi bana, uyudu öyle!!!
ya sebebi ne olabilir, çok fena taktım bu duruma... ileri gitmeye kalksın demiyorum ama ben 26 yaşındayım, o 31, normal mi hiç öpmemesi bile? lütfen yorummm
ÖNEMLİ NOT: Sadece sorunun sebebiyle ve/veya çözümüyle ilgili bir fikri olan ve bunu paylaşmak isteyenler yazsın! Ahlak dersi vermeye kalkan kimseden ne fikir ne de yorum istemiyorum, lütfen topiği terketsinler.
ne güzel işte ya, helal süt emmiş erkek ...
kızı görür görmez içine düşenlerden değil,belli ki efendi terbiyeli...
ama biz bayanlar bunda bile bir kusur arıyoruz :86:
ben yerinizde olsam kaçırmazdım arkadaşı
Bizde sorun olmasın diye ikimizde yiyoz
Off çok güldüm Allah iyiliğini versin minik.:128:
işte ben de bundan korkuyorum!! çünkü evlenmek isteyebilicem bi adam offf((
Cidden herkes bir tuhaf olmuş artık orta yolu bulabilen erkek çok az. kimi daha ilk tanıştığı insana yok cinsellik benim için önemli ben sevgilimle her şeyi yaşamak istiyorum der nerden aldığı belli olmayan bir cesaretle, kimi de sevgilisini öpmekten ona dokunmaktan aciz. Sonra burda bir sürü başlık okuyoruz eşleri kendilerine yaklaşmayan ilgiye, sevgiye hasret kalmış kadınlar... Herkes bir tuhaf. Allah normal insanlarla karşılaştırsın cidden. Miska bence bu adamdan hayır gelmez hep bi mazeret hep bir kendini hemen affettirme çabası hergün böyle bunu düşünerek yaşayamazsın gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?