Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

o kadar süre sonra düşünüp bunu mu bulmuş bula bula?
senin alnında saf mı yazıyormuş?
hayatımda duyduğum en saçma bahane...
kaldı ki öyle bile olsa,yüz çevirdiğin an şakayla karışık iliştiriverirsin
'aşkım yedim soğanları,pis pisim ,utanırım ,öpmesenn :93:' denir
karşı taraf da 'olsun bebeğimm, ben seni her türlü seviyorumm' der yapışır dudiklere
ilişkinin samimiyeti,doğallığıdır bu sahne ki eğer evlilik düşünülüyorsa bi takım sınırlar aşılmış olmalıdır diye düşünüyorum...

diğer cümlenin türkçesi de (kusura bakma canım ama) 'k*çımın kenarı' gibi bi şey olmuş yani

miska senin maddi durumunla adamın maddi durumunu bi kıyasladın mı hiç şimdiye kadar?
sadece aklıma geleni soruyorum, kırılma nolur. bu artizliğin önünde başka bişi arıyorum da.

Miskacım yol yakınken bu adamı bırak ne hali varsa görsün. Sen cıvıl cıvıl bir kızsın gene çok sinirlendim sen bir ton laf ediyorsun adam balım diyip olayı kapatıyor bugün hiç aramıyor. Bu ilgisizliğe nereye kadar dayanacaksın. sen bir bayansın abartı bir şey istemiyorsun ama biraz ilgi, tutku olsun. Bu adam senin isteklerine cevap verecek bir adam değil.

Son düzenleme:
miska sana bir soru sormak istiyorum bu adamla çıkmaya başladığından beri mutlulukların mı fazla oldu yoksa mutsuzlukların mı? hayal kırıklıkların mı? buna göre değerlendir artık bu adamı

bence de dranas.. bu yürümeyecek.

miska sana bir soru sormak istiyorum bu adamla çıkmaya başladığından beri mutlulukların mı fazla oldu yoksa mutsuzlukların mı? hayal kırıklıkların mı? buna göre değerlendir artık bu adamı

sevgili olmasaydık da arkadaş olsaydık süper anlaşacaktık ama.. işte..

bu cevabın üstüne ben burda delirdim, seni düşünemiyorum bile.. kendisinden ödün verme niyetinde değil belli ki.. soğan mış da bilmem neymiş de.. eminim evlendikten sonra ömrü boyunca seni öpmeden önce gidip dişlerini fırçalıcak

ya canım açıkca sormak lazım galiba buna sende bi eksiklik mi var kardeşim diye töbe töbe sinirim bozuldu

bu saate kadar hic mi merak etmedi seni?
hadi sen son olanlardan dolayi tepkilisin, peki beyefendinin nesi var?

Miskaa def et uğraşma bu adamı daha önce de demiştim yüzümü bile göremez böyle bi tip bu ne ukalalıktır yaa, valla çocukluk filan olmaz hiçbir şey demeden dehle sen bunu dehlee!!!

Artik bu adamin sana dokunmamasindan,ilgisini göstermemesinden gectim...bence aranizda cok daha büyük bir sorun var:konusamamak.Sanki farkli dillerde konusuyormussunuz gibime geldi,adam söylediklerini hic takmiyor,üzülmeni umursamiyormus gibi bir durum var ortada.Tatli dili galiba sen yaninda oldugun sürece,oda kisa vaadede gönlünü almaktan öteye gecmiyor.Sana verdigi cevaplara biz bile burada sinir olduk,senin halini düsünmek istemiyorum.ALLAH yardimcin olsun.

Böyle erkekler ne kadar cok bılıyormusnuz kızlar..bır cok arkadsımdan aynı seylerı duyuyorum aramıyor sormuyor ılgılenmıyor...yanyanayken sankı gecıstırme sevmeler sözler...adamların umru değil...salla miska öteye salla sallaki bir daha duygularına dokunup hayallerını yıkmasın...değmez

bu adamı -ne yazık ki- ya olduğu gibi kabul edicen yada yol vericen.. o kadar tepkinin üstüne odun gibi hala iyi geceler diyip konuyu kapatıyor.. buna harcadığın saniyelere yazık be bacım... evlenmek için bir çok artı özelliğinin olmasına rağmen, senin önemsediğin şeyleri gözardı etmesi, bunu da gözüne soka soka belli etmesi... umursamazlığı... böyle biriyle bir hayat geçirmek çok zor olsa gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…