gunaydin kizlar. dun aksam size yazamadim cunku eve gec dondum, direkt uyudum. arkadaslarimiza yemege gitmistik.
dun cok guzel ve eglenceli bir aksam gecirdikten sonra, gec bir saatte kalktik. asansorde asagi inerken, yemin ediyorum iki komsu olsa o kadar mesafeli durmaz! ben de gittim sarildim, opmek istedim ve o ne yapti biliyo musunuz! kafasini cevirdi!! opmedi yaa boyle bi sey var mi! ben de actim agzimi yumdum gozumu. sen nasil bir adamsin yaa dedim, hic mi beni sevmiyosun, ozlemiyosun, nasil boyle yapabiliyosun!! sonra da konusmadim ama agliycam, o kadar kotu hissettim ki kendimi. neyse asansorden indikten sonra sarilmaya calisti, sarilmadim. bundan sonra olacaklardan sen sorumlusun dedim. bana neden boyle oldu miska dediginde sana bu gunu hatirlaticam dedim. neyse, bindim arabama. kapatmiyo kapimi. beni opmeden gidemezsin dedi. hayatta opmem dedim. o zaman gidemezsin, sabaha kadar burda bekleriz dedi. ben de aylarca da beklesen opmeyecegim, o yuzden kapimi kapat, usuyorum dedim. bi 10 dk kadar inat etti, bakti bende tik yok, kapatti kapimi mecburen, ben de bastim gittim.
sonra eve bi geldim, defalarca kere aramis, benim telefonun sesi kapaliymis, duymamisim. aradim geri, neden acmiyosun telefonu diye bi suru soylendi. duymamisim, hayirdir bi sey mi oldu dedim. radyoda cok guzel, cok romantik bi sarki caliyordu, sana onu dinletecektim dedi. ben de yanindayken romantizmi bozup sonra uzaktayken romantik ortam mi yapmaya calisiyosun dedim.
belki karsindaki insani yargilamadan, beni sevmiyosun, ozlemiyosun diye suclamadan once onu anlamaya calissan, saadetimiz icin daha iyi olur dedi. agzimin sogan koktugunu dusundugum icin sana yaklasmak istemedim, seni rahatsiz etmekten korktum dedi. neyse kapattiktan sonra da msj atti: "seni seviyorum" diye. ben de soyle yazdim:
"beni hircin buluyorsun biliyorum. ama aslinda sen benim kalbimi kiriyorsun. ben de kirildigimi saklamaya calistikca hircinlasiyorum. iliski yasayis tarzini da "cool" buldugunu biliyorum ama saadetimiz icin benim daha sicak bir insan oldugumu ve bundan hoslandigimi anlamani umuyorum" yazdim.
cevap: "iyi geceler balim.."
budur...
miska senin maddi durumunla adamın maddi durumunu bi kıyasladın mı hiç şimdiye kadar?
sadece aklıma geleni soruyorum, kırılma nolur. bu artizliğin önünde başka bişi arıyorum da.
Miskacım yol yakınken bu adamı bırak ne hali varsa görsün. Sen cıvıl cıvıl bir kızsın gene çok sinirlendim sen bir ton laf ediyorsun adam balım diyip olayı kapatıyor bugün hiç aramıyor. Bu ilgisizliğe nereye kadar dayanacaksın. sen bir bayansın abartı bir şey istemiyorsun ama biraz ilgi, tutku olsun. Bu adam senin isteklerine cevap verecek bir adam değil.
miska sana bir soru sormak istiyorum bu adamla çıkmaya başladığından beri mutlulukların mı fazla oldu yoksa mutsuzlukların mı? hayal kırıklıkların mı? buna göre değerlendir artık bu adamı
"beni hircin buluyorsun biliyorum. ama aslinda sen benim kalbimi kiriyorsun. ben de kirildigimi saklamaya calistikca hircinlasiyorum. iliski yasayis tarzini da "cool" buldugunu biliyorum ama saadetimiz icin benim daha sicak bir insan oldugumu ve bundan hoslandigimi anlamani umuyorum" yazdim.
cevap: "iyi geceler balim.."
budur...
Miskaa def et uğraşma bu adamı daha önce de demiştim yüzümü bile göremez böyle bi tip bu ne ukalalıktır yaa, valla çocukluk filan olmaz hiçbir şey demeden dehle sen bunu dehlee!!!
bu saate kadar hic mi merak etmedi seni?
hadi sen son olanlardan dolayi tepkilisin, peki beyefendinin nesi var?
sanırım bi temiz dayağa ihtiyacı var :)
ona, aklini basina al yoksa tüm kkyi üstüne salarim de...
ona, aklini basina al yoksa tüm kkyi üstüne salarim de...
eksik olmayın, bu sorunun bana kattığı tek şey siz güzel dostlar oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?