Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa valla ne yazacağımı şaşırdım kuşum..taa ne zamandır girmiyorum diye son bir saattir geçmişi okuyorum.. tam sana şey diycektim..sinemada öpüştüyseniz artık sorunu oldugundan o kadar da şüphe etmeyelim..sende biraz oluruna bırak ilişkinin...sonuçtaa sevdiğini belli etmiyor diyorsun ama seninle hep ilgileniyor..sen kendine onun seni sevdiğini kanıtlayacak deliller yakalasan rahat bırakacaksın aslında ama bir geliyor bir kaçıyor seninde asabın bozuluyor haliyle..oluruna gıdısine bırak sonucta evlenebilecek dürüst biri diyorsun diycektimkiii

asansör olayından sonra koptum..ama yinede adamın dopruyu söyleme ihtimalini de düşünmeden edemiyorum..olamazmı utanmıs cekınmiş olamazmı? bence olabilir..

ama anladımki bu cinsellik bi kenara..siz tarz olarak uyup uymadıgınıza bakmalısın artık..
o kendine hayat arkadaşı secmeye calısıyor..yanında gezdırebılecek,namuslu,sevimli asil bir bayan..
sen ise sevgi dolu sevkatli heycanlı tutlu dolu bir erkekle saadet...o biraz sen sen biraz o olabilirsenizz bu ilişkiden harikalar doğar diyorum ben!

cildirazaammmmm ay bu ne yaaa :26:
bu adami anlayan varsa beri gelsin kizlar...
nedir sorunu anlamadim gitti...
bir kiz ona yaklasiyor ama adam tam tersi kaciyor...deli mi ne?

cildirazaammmmm ay bu ne yaaa :26:
bu adami anlayan varsa beri gelsin kizlar...
nedir sorunu anlamadim gitti...
bir kiz ona yaklasiyor ama adam tam tersi kaciyor...deli mi ne?
Aslında geriye bir ihtimal kalıyor bu şuana kadar konuşulan bir ihtimal değil ama bazen erkekler ayrılmak için yıldırma taktiği yapar.Karşısındaki kadına karşı ilgiliymiş gibi davranır ama her dakika kırar,incitir mesafe koyar sebebi ilişki sonunda kendini haklı karşı tarafı haksız çıkarma çabasıdır...Ki oldukça iğrenç karektersizce bir yaklaşımdır ve en nefret ettiğim erkek tipidir.

Ayrıca soğan yeme meselesi bir bahane olamaz çünkü adamın hiç bahenesi bitmiyor.
Birde değer verdiği için dokunmuyordur diyen arkadaşlara seven adam böyle lakayıt olmaz.Dokunmaz ama sevgisinden aşkından eli ayağına dolaşır bu adam buzdolabı gibi

Üzgünüm ama ben bu adamın miskayı sevdiğini düşünmüyorum

ya canım bu ne ya en gıcıgı da senın msjına karsılık sadece ıyı geceler balım yazması ya anlamamazlıktan gelıyo galıba ay korktum valla galıba sorunu var uff ıyı sabrın var maasallah,bı cınsel sorunun mu var senın demedıgın kaldı ama daah bı sey yok ortada

Tiksindim ben bu adamdan hiç de evlenilcek biri değil. miska hala neden katlanıyorsun onu hala çözemedim. Ben olsam şimdiye kadar çoktan sende erkek misin be! diyip ayrılmıştım bile... Neyi bekliyorsun hala çözemedim ama umarım vardır bir bildiğin

evet dogru, ayrilmak isteme istegi de baska bir ihtimal...
ama ayrilmak istese niye miska ile bulusmak istesin ki? o zaman bulusmamak icin bahaneler arardi bence.

kesinlikle sogan bir bahane olamaz yani afedersiniz orda asansorde iliskiye girmicek alt tarafi bir opucuk, agzi kiz arkadasina bir opucuk ile koksa ne olur kokmasa ne olur
kaldi ki zaten sogan yenmisse miska da yemistir rahatsiz olmaz, adam kokuverse ne olucak di mi ama?

sevgisizlik konusunda da hakli olabilirsiniz...
seven insan sevdigine hep sarilir, onu oper oksar...yani sevmeyen ''normal'' erkekler bile bunu yapar orasi ayri

ben miska'ya ''bu adamin surekli yurt disinda ya da sehir disinda baska kizlarla iletisim halinde oldugunu ve o yuzden miska'ya yaklasma geregi bile duymadigini'' defalarca yazdim, kendisinden hic bir yanit gelmedi...
ben hala boyle dusunuyorum her ne kadar miska bu dusunceme hic kulak ya da yanit vermese bile

Uyuyan güzel bende aynı fikirdeyim seninle muhakkak yurtdışında bir partneri vardır.Birde sevmeyen erkek kaçmak ister bahane arar dedinya aslında bu adamda bunu yapıyor ama kendini suçlu göstermeden.Hep derler ya aldatan adam eve çiçekle döner karısına iyi davranırmış bununkide o hesap

evet aslinda soyledigin sey mantikli, o da olabilir
valla gay olabilir, sevmiyor olabilir, baskalariyla iliski yasiyor olabilir hersey olabilir ama bir seyler var yani...orasi kesin

miska bence kendini hic uzme birak gitsin sanki hint kumasi haspam...
kadin olsa bu kadar nazlanmazdi yani
acaba ickisine ilac katip kotu emellerine mi alet etsen, opsen sarilsan ona
boyel bir durumda ilacin etkisi bitip te kendine gelince kesin beni kirlettin diye sana kizardi

Son düzenleme:

:) ay adam 1 tane kadinla bas edemiyo, birden fazlasina nasil yetsin :)))
gittigi ulkeler ayni degil tatlim, her defasinda farkli bir yerde, ve her zaman cok uzun kalmiyo, bir partner ayarlamaya yetecek vakti bile olmuyo, cok yogun geciyo, o yuzden bunun bir olasilik oldugunu dusunmedim.

dun hic arasmadik. sabah gordum ki facebook`ta iletisine "ne kadar uzun surdu bu jetlag bu sefer " yazmis. aklinca yer yapiyo, saatlerce uyudum diyecek daha sonrasinda.

neyi bekledigimi soranlara, arada cokk yakin arkadaslar oldugu icin ve ciddi bir iliski gibi basladigi icin, hemen ilk problemde kacip giden olmak istemedim. istedim ki once cozmeyi deneyim.. ama olmuyo galiba, yoruluyorum ama yorulduguma degdigine dair bir isik goremiyorum.

miska daha dogru duzgun sarilamadigin opemedigin adamin her dedigine inanmamani oneririm.
nereden biliyorsun o kadar yogun oldugunu ve her seferinde farkli bir yere gittigini?
adamin vucudunda cip mi var?
gittigi yerde uzun kalmasina gerek yok, zaten ben kisa sureli nedensiz iliskilerden bahsediyorum...
tek gecelik ya da yurt disinda ''iyi vakit gecirmek icin onceden tanisan insanlarin ara sira takilmasi'' denilen seyden...bunun icin 1 gece de yetebilir.
kizma sakin boyle konusuyorum diye...
ben evlenmis ask konusunda her seyi tecrube etmis biri olarak farkli fikirler vermeye calisiyorum

Son düzenleme:
miska bu adamın bi sorunu var ama ne onu çözemedik ama kesin olan bişey var o da hiç güvenilir bi imaj çizmediği

Allah yardımcın olsun ben artık bu adama akıl sır erdiremiyorum

ama artık bi karar vermen kazım ii düşün derim

bioscience'a katiliyorum miska. Okuduklarimdan anladigim kadariyla tarzlariniz, beklentileriniz cok farkli. Yani ne sende suc var ne de onda. Ortada suc yok. Sadece karakter olarak catisiyorsunuz, bu yuzden sen onun hareketlerine anlam veremiyorsun diye dusunuyorum.

Cinselllik konusunda ben de daha once acmistim bir konu, nisanlimla cinsellik hakkinda konusamiyoruz diye bir meseleyi dile getirmistim. Simdi, dugune aylar kala, yavas yavas konusmaya basladik nisanlimla, daha cok teknik konulardan aciliyor mesele doguma karsi korunmak, ilk gece kalacagimiz otel gibi.. ve anliyorum ki nisanlim aslinda cekingen olmasina ragmen dusunmus bu konulari, heycan var icinde ama bana yansitmamis icinde sakliyor. Hassasiyetleri cok fazla ve ben bunlara sadece saygi duyuyorum cunku ayni hassasiyetler bende de var. Ama senin durumunda sevgilinde bazi hassasiyetler (?) varken senin icin sakincasi olmayan, rahat oldugun bir mesele var ortada ve haliyle burada cakisiyorsunuz. orta yolu da pek yok gibi bunun...

aynen valla, erkek dediğin.... katılıyorum

bu arada bu konu tam 77 sayfa olmussss masallahhhh
şaşırdımmmm ınsallah arkadas hala mutsuz degıldır

Erkek bu illaki öper şimdiye kadar, kesin bi sorunu var, bulaşıcı bi hastalık falanmı varki, kaçıyor. Kendince çözümler arıyor belkide. İlk sayfayı ve birazda sonunu okuyarak yorum yaptım, konu hakkında detaylı bilgiye sahip değilim.

Hayırlısı olsun.

Off bu adamin derdi ne cözemedim...

Belki artik resti cekmelisin?

Yani gidip "Ben senin hareketlerinden, tavirlarindan, vs. dolayi cok mutsuz oluyorum, bu böyle yürümez. Ya bana neden böyle davrandigini, derdini söylersin, yada bu iliski biter cünkü ben artik cok yoruldum. Tüm cabalarim sonuc vermedi. Benim icin aci olsa bile, Gercek neyse söyle lütfen" gibi biseyler demelisin. Yani kararli bi tavir sergile ve cevabini al...

Derdini söylerse ne ala, en azindan bi cözüm arayabilirsniz .. yok eger bisey söylemezse, ozaman zaten hic degmezmis... Yani bakalim seni kaybetme ihtimalini göze alicak mi..

bunu en yakın arkadaşınla paylaş bence o da eşinin ağzını arasın kardeşinin nasıl biri olduğu hakkında! bence böyle yapabilirsin. eğer bir problemi varsa kardeşi bilir belki:44::44:

bu arada bu konu bana ders oldu. çok yakının olan insanların tanıştırdıklarıyla görüşme işi sakat biraz. yabancı olsa tamamen ağzına geleni söylersin ya da istediğini yaparsın kavga edersin ne bileyim. ama arada tanıdıklar olunca dişini sıkıyosun bazı şeylere, yanılıyomuyum miska? ayrılmak istesen ondan bekliyosun, benden olmasın arkadaşlarıma ayıp olmasın diye. şu sıra benim de arkadaşımın sevgilisi bana arkadaşlarından birini yapmaya çalışıyo da. adamı zaten beğenmiyorum ayrı mevzu, beğensem de bu sorunlar var zaten. miska yine sakin ya, başkası olsa bu kadar zıt karakterli bi adamı parçalamıştı. ben mesela, parçalarım. sonra adam gitsin arkadaşımın sevgilisine anlatsın, diz boyu rezillik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…