gunaydin kizlar. dun aksam size yazamadim cunku eve gec dondum, direkt uyudum. arkadaslarimiza yemege gitmistik.
dun cok guzel ve eglenceli bir aksam gecirdikten sonra, gec bir saatte kalktik. asansorde asagi inerken, yemin ediyorum iki komsu olsa o kadar mesafeli durmaz! ben de gittim sarildim, opmek istedim ve o ne yapti biliyo musunuz! kafasini cevirdi!! opmedi yaa boyle bi sey var mi! ben de actim agzimi yumdum gozumu. sen nasil bir adamsin yaa dedim, hic mi beni sevmiyosun, ozlemiyosun, nasil boyle yapabiliyosun!! sonra da konusmadim ama agliycam, o kadar kotu hissettim ki kendimi. neyse asansorden indikten sonra sarilmaya calisti, sarilmadim. bundan sonra olacaklardan sen sorumlusun dedim. bana neden boyle oldu miska dediginde sana bu gunu hatirlaticam dedim. neyse, bindim arabama. kapatmiyo kapimi. beni opmeden gidemezsin dedi. hayatta opmem dedim. o zaman gidemezsin, sabaha kadar burda bekleriz dedi. ben de aylarca da beklesen opmeyecegim, o yuzden kapimi kapat, usuyorum dedim. bi 10 dk kadar inat etti, bakti bende tik yok, kapatti kapimi mecburen, ben de bastim gittim.
sonra eve bi geldim, defalarca kere aramis, benim telefonun sesi kapaliymis, duymamisim. aradim geri, neden acmiyosun telefonu diye bi suru soylendi. duymamisim, hayirdir bi sey mi oldu dedim. radyoda cok guzel, cok romantik bi sarki caliyordu, sana onu dinletecektim dedi. ben de yanindayken romantizmi bozup sonra uzaktayken romantik ortam mi yapmaya calisiyosun dedim.
belki karsindaki insani yargilamadan, beni sevmiyosun, ozlemiyosun diye suclamadan once onu anlamaya calissan, saadetimiz icin daha iyi olur dedi. agzimin sogan koktugunu dusundugum icin sana yaklasmak istemedim, seni rahatsiz etmekten korktum dedi. neyse kapattiktan sonra da msj atti: "seni seviyorum" diye. ben de soyle yazdim:
"beni hircin buluyorsun biliyorum. ama aslinda sen benim kalbimi kiriyorsun. ben de kirildigimi saklamaya calistikca hircinlasiyorum. iliski yasayis tarzini da "cool" buldugunu biliyorum ama saadetimiz icin benim daha sicak bir insan oldugumu ve bundan hoslandigimi anlamani umuyorum" yazdim.
cevap: "iyi geceler balim.."
budur...
Aslında geriye bir ihtimal kalıyor bu şuana kadar konuşulan bir ihtimal değil ama bazen erkekler ayrılmak için yıldırma taktiği yapar.Karşısındaki kadına karşı ilgiliymiş gibi davranır ama her dakika kırar,incitir mesafe koyar sebebi ilişki sonunda kendini haklı karşı tarafı haksız çıkarma çabasıdır...Ki oldukça iğrenç karektersizce bir yaklaşımdır ve en nefret ettiğim erkek tipidir.cildirazaammmmm ay bu ne yaaa:26:
bu adami anlayan varsa beri gelsin kizlar...
nedir sorunu anlamadim gitti...
bir kiz ona yaklasiyor ama adam tam tersi kaciyor...deli mi ne?
Aslında geriye bir ihtimal kalıyor bu şuana kadar konuşulan bir ihtimal değil ama bazen erkekler ayrılmak için yıldırma taktiği yapar.Karşısındaki kadına karşı ilgiliymiş gibi davranır ama her dakika kırar,incitir mesafe koyar sebebi ilişki sonunda kendini haklı karşı tarafı haksız çıkarma çabasıdır...Ki oldukça iğrenç karektersizce bir yaklaşımdır ve en nefret ettiğim erkek tipidir.
Ayrıca soğan yeme meselesi bir bahane olamaz çünkü adamın hiç bahenesi bitmiyor.
Birde değer verdiği için dokunmuyordur diyen arkadaşlara seven adam böyle lakayıt olmaz.Dokunmaz ama sevgisinden aşkından eli ayağına dolaşır bu adam buzdolabı gibi
Üzgünüm ama ben bu adamın miskayı sevdiğini düşünmüyorum
Uyuyan güzel bende aynı fikirdeyim seninle muhakkak yurtdışında bir partneri vardır.Birde sevmeyen erkek kaçmak ister bahane arar dedinya aslında bu adamda bunu yapıyor ama kendini suçlu göstermeden.Hep derler ya aldatan adam eve çiçekle döner karısına iyi davranırmış bununkide o hesap
ben miska'ya ''bu adamin surekli yurt disinda ya da sehir disinda baska kizlarla iletisim halinde oldugunu ve o yuzden miska'ya yaklasma geregi bile duymadigini'' defalarca yazdim, kendisinden hic bir yanit gelmedi...
ben hala boyle dusunuyorum her ne kadar miska bu dusunceme hic kulak ya da yanit vermese bile
:) ay adam 1 tane kadinla bas edemiyo, birden fazlasina nasil yetsin :)))
gittigi ulkeler ayni degil tatlim, her defasinda farkli bir yerde, ve her zaman cok uzun kalmiyo, bir partner ayarlamaya yetecek vakti bile olmuyo, cok yogun geciyo, o yuzden bunun bir olasilik oldugunu dusunmedim.
dun hic arasmadik. sabah gordum ki facebook`ta iletisine "ne kadar uzun surdu bu jetlag bu sefer" yazmis. aklinca yer yapiyo, saatlerce uyudum diyecek daha sonrasinda.
neyi bekledigimi soranlara, arada cokk yakin arkadaslar oldugu icin ve ciddi bir iliski gibi basladigi icin, hemen ilk problemde kacip giden olmak istemedim. istedim ki once cozmeyi deneyim.. ama olmuyo galiba, yoruluyorum ama yorulduguma degdigine dair bir isik goremiyorum.
yaa valla ne yazacağımı şaşırdım kuşum..taa ne zamandır girmiyorum diye son bir saattir geçmişi okuyorum.. tam sana şey diycektim..sinemada öpüştüyseniz artık sorunu oldugundan o kadar da şüphe etmeyelim..sende biraz oluruna bırak ilişkinin...sonuçtaa sevdiğini belli etmiyor diyorsun ama seninle hep ilgileniyor..sen kendine onun seni sevdiğini kanıtlayacak deliller yakalasan rahat bırakacaksın aslında ama bir geliyor bir kaçıyor seninde asabın bozuluyor haliyle..oluruna gıdısine bırak sonucta evlenebilecek dürüst biri diyorsun diycektimkiii
asansör olayından sonra koptum..ama yinede adamın dopruyu söyleme ihtimalini de düşünmeden edemiyorum..olamazmı utanmıs cekınmiş olamazmı? bence olabilir..
ama anladımki bu cinsellik bi kenara..siz tarz olarak uyup uymadıgınıza bakmalısın artık..
o kendine hayat arkadaşı secmeye calısıyor..yanında gezdırebılecek,namuslu,sevimli asil bir bayan..
sen ise sevgi dolu sevkatli heycanlı tutlu dolu bir erkekle saadet...o biraz sen sen biraz o olabilirsenizz bu ilişkiden harikalar doğar diyorum ben!
nasıl bitecek derken,nasıl sonuçlanacak manasında demiş bence canım.
onu da düşündüm, cesaret vermeye çalıştım kendimce, sarılmalar, yanağından öpmeler, sürekli yakın durmalar falan. ama napıyım başka adamın dudağına mı yapışıyım di mi
hee bak hakkını yemeyim, bi kere arabadan inerken muck diye kısacık öpmüştü
erkek dediğin sarsın sarmalasın yaaa bu ne böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?