Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Miska arkadasinizdan daha onceki iliskilerini ogrenseniz
Belki ipucu yakalayabilirsiniz
Bu adam bu yasina kadar baska flortler yasamistir herhalde
Biraz agiz arasaniz

Miska arkadasinizdan daha onceki iliskilerini ogrenseniz
Belki ipucu yakalayabilirsiniz
Bu adam bu yasina kadar baska flortler yasamistir herhalde
Biraz agiz arasaniz

canım hep başka bir şehirde yaşamış, daha 5-6 aydır istanbulda, arkadaşım da bilmiyor o yüzden, sordum yoksa...

bu arada saatlerdir telefonda kavga ediyoruz, of yorgun düştüm.
sürekli bana kızıyosun, beni yargılıyosun, şikayet ediyosun vs vs vs patladı, ben de ona patladım, ayrılmak istedim. o zaman da gerçekten ayrılmak istiyorsan saygı duyarım, ama neden ağlıyorsun o zaman, bu seni neden üzüyor dedi. lütfen bi anlık sinirle karar verme, ben sana çok değer veriyorum, asla gönül eğlendirmiyorum daha önceleri yaptığım gibi dedi. (ipucu var burda)

neyse uzatmayım, yarın yüz yüze konuşalım, telefonda hiç olmuyor kanısına vardık. kapatırken "meleğim seni çok seviyorum, lütfen davranışlarımın altında bir şeyler aramayı bi kenara bırak, sadece böyle bi insan olduğum için böyleyim, lütfen başka anlamlar yükleme" dedi.

çok yorgun ve üzgünüm, size yarın olanları yazarım.

öpüyorum hepinizi.

aman ha amannnn decemberimm, sakın bi şey hissetmeden, beğenmeden beraber olma! baksana durum budur.

Miskacım bak mesaj saatim 06.50 sabahın köründe foruma senin için girdim. Eşim görmesin diye bilgisayarla tuvaletteyim. Merakla sonucu bekliyorum.

Miskacım bak mesaj saatim 06.50 sabahın köründe foruma senin için girdim. Eşim görmesin diye bilgisayarla tuvaletteyim. Merakla sonucu bekliyorum.

cok tatlisin
ben de giriyorum ara sira ne var ne yok diye, hadi bakalim neler olacak gorelim

Son düzenleme:
neden eşin kızıyormu?

Valla kızıyor bilmediğin insanlarla ne yazışıyorsun diye söyleniyor. Akşam kızımı uyutunca ilk işim foruma girmek oluyor ama maalesef akşamları pek yorum yazamıyorum eşim klavye sesi duyduğunda ne yazıyorsun diye soruyor.

benimkisi de oyle, cok meraklidir :86:
hatta esim yanima yaklasinca sayfayi kucultuyorum yine orda burda takilma ders calis demesin diye, tam sayfayi tiklayip asagi indiricem elleme elleme bakicam ne yaziyosun diyo

Son düzenleme:
benimkisi de oyle, cok meraklidir :86:
hatta esim yanima yaklasinca sayfayi kucultuyorum yine orda burda takilma ders calis demesin diye, tam sayfayi tiklayip asagi indiricem elleme elleme bakicam ne yaziyosun diyo

Yemin ediyorum aynı bizimki de öyle ben şimdi evdeyken bilgisayarda iki pencere açıyorum bir taraftan hürriyet sayfasını açıyorum bir taraftan forumu açıyorum bana doğru gelecek gibi olursa hemen forumu kapatıyorum. Nickimi görsün istemiyorum çünkü olur ya yarın bir gün bir konu açarım allah korusun valla sırf beni takip etmek için siteye üye bile olur.

ben de haber sayfasi acayim bari, iyi taktik sagol canim

Dranas sabah sabah çok güldüm. Senin sayende güne gülümseyerek başladım. Miskacım senin için dua edeceğim. Hastanede olduğum zamanlar boş vaktim olursa cepten foruma bağlanıyorum. Seninle ilgili bir gelişme var mı diye.

ben sana çok değer veriyorum, asla gönül eğlendirmiyorum daha önceleri yaptığım gibi

Bastan beridir erkek arkadasini savunanlardan biriydim ama bu cümle iyi niyetimin ne kadar yersiz oldugunu gösterdi bana.Ne demek daha önceki gibi gönül eglendirmiyorum,magrifetmi simdi bu?Özrü kabahatinden büyük beyfendinin...baskalariyla kendi tabiriyle "gönül eglendirecek" kadar karaktersiz olan bir insanin sözlerine inanma canim....kusura bakma biraz agir konustum ama bence bu adam sana layik degil.Hayirlisi olsun....

Son düzenleme:
canım görüştünüzmü yüz yüze haberleri bekliyorum

dranas, tanufuk ve tüm güzel dostlar, hepinize teşekkür ederim, desteğiniz ve ilginiz için çok teşekkür ederim, hepinizi öpüyorum

şimdi geldim eve, iş çıkışı buluştuk. sanırım ilişkimizin başından beri geçirdiğimiz en güzel zamandı. ben en azından bu akşam, davranışlarına, mesafesine takılmamaya kararlı gitmiştim zaten, hava çok güzeldi, güneşli cıvıl cıvıl, gün içinde keyifliydim zaten, akşam da keyifli gittim yanına.. zavallı şaşırdı beni öyle keyifli ve güleryüzlü görünce, son zamanlarda öyle uzaktım ki ben de. o da öyle soğuk nevale davranmadı, sıcak ve yakındı, neşelendi o da. velhasıl keyfimiz yerindeydi, ben de konuyu açmadım, içimden de gelmedi, yorgundum çünkü, bütün haftam üzgün geçti biliyosunuz

zaten pazar günü gidiyo yine, 1 hafta yok. yarın görüşcez işte. bakalım..

kızzzz miska uzun zmndır girmiyordum buraya 77 sayfa olmş geçmişi oku oku bitiremedim. gelişme var öpüşmüşsünüz gözünaydın peki sn ne düşünüyorsun yani onu seviyorsun belli ama onla devam etmeye uğraşmaya gücün var mı yola getircek msn onu

ayyyyhh içim şişti oku oku hala çözülmedi mi miska bu adamın tavırları

valla hayatım ya o yola gelecek, ya ben kabul edicem, ya da bitecek. şimdilik bekliyorum, biraz akışına bırakabilmeyi deniyorum, çok üzerine gittim çünkü, hem kendimi yıpratıyorum hem onu..

ya sorunu çözmek için konuşsan uğraşsan üzerine gider bunaltırsın rahat bıraksan uçar gider bn anlamıorm bu olayları bu konuda hiç açık açık konuştn mu sana geçmişte göremedim ben hani bn rahatsızım bu soğukluğundan diye ne cvp verdi sana baksana öpüyormuş seni soğuk değil o kdr da sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…