Miska arkadasinizdan daha onceki iliskilerini ogrenseniz
Belki ipucu yakalayabilirsiniz
Bu adam bu yasina kadar baska flortler yasamistir herhalde
Biraz agiz arasaniz
bu arada bu konu bana ders oldu. çok yakının olan insanların tanıştırdıklarıyla görüşme işi sakat biraz. yabancı olsa tamamen ağzına geleni söylersin ya da istediğini yaparsın kavga edersin ne bileyim. ama arada tanıdıklar olunca dişini sıkıyosun bazı şeylere, yanılıyomuyum miska? ayrılmak istesen ondan bekliyosun, benden olmasın arkadaşlarıma ayıp olmasın diye. şu sıra benim de arkadaşımın sevgilisi bana arkadaşlarından birini yapmaya çalışıyo da. adamı zaten beğenmiyorum ayrı mevzu, beğensem de bu sorunlar var zaten. miska yine sakin ya, başkası olsa bu kadar zıt karakterli bi adamı parçalamıştı. ben mesela, parçalarım. sonra adam gitsin arkadaşımın sevgilisine anlatsın, diz boyu rezillik
canım hep başka bir şehirde yaşamış, daha 5-6 aydır istanbulda, arkadaşım da bilmiyor o yüzden, sordum yoksa...
bu arada saatlerdir telefonda kavga ediyoruz, of yorgun düştüm.
sürekli bana kızıyosun, beni yargılıyosun, şikayet ediyosun vs vs vs patladı, ben de ona patladım, ayrılmak istedim. o zaman da gerçekten ayrılmak istiyorsan saygı duyarım, ama neden ağlıyorsun o zaman, bu seni neden üzüyor dedi. lütfen bi anlık sinirle karar verme, ben sana çok değer veriyorum, asla gönül eğlendirmiyorum daha önceleri yaptığım gibi dedi. (ipucu var burda)
neyse uzatmayım, yarın yüz yüze konuşalım, telefonda hiç olmuyor kanısına vardık. kapatırken "meleğim seni çok seviyorum, lütfen davranışlarımın altında bir şeyler aramayı bi kenara bırak, sadece böyle bi insan olduğum için böyleyim, lütfen başka anlamlar yükleme" dedi.
çok yorgun ve üzgünüm, size yarın olanları yazarım.
öpüyorum hepinizi.
Miskacım bak mesaj saatim 06.50 sabahın köründe foruma senin için girdim. Eşim görmesin diye bilgisayarla tuvaletteyim.Merakla sonucu bekliyorum.
Miskacım bak mesaj saatim 06.50 sabahın köründe foruma senin için girdim. Eşim görmesin diye bilgisayarla tuvaletteyim.Merakla sonucu bekliyorum.
neden eşin kızıyormu?
Valla kızıyor bilmediğin insanlarla ne yazışıyorsun diye söyleniyor. Akşam kızımı uyutunca ilk işim foruma girmek oluyor ama maalesef akşamları pek yorum yazamıyorum eşim klavye sesi duyduğunda ne yazıyorsun diye soruyor.
benimkisi de oyle, cok meraklidir :86:
hatta esim yanima yaklasinca sayfayi kucultuyorum yine orda burda takilma ders calis demesin diye, tam sayfayi tiklayip asagi indiricem elleme elleme bakicam ne yaziyosun diyo
Yemin ediyorum aynı bizimki de öyle ben şimdi evdeyken bilgisayarda iki pencere açıyorum bir taraftan hürriyet sayfasını açıyorum bir taraftan forumu açıyorum bana doğru gelecek gibi olursa hemen forumu kapatıyorum. Nickimi görsün istemiyorum çünkü olur ya yarın bir gün bir konu açarım allah korusun valla sırf beni takip etmek için siteye üye bile olur.
ben sana çok değer veriyorum, asla gönül eğlendirmiyorum daha önceleri yaptığım gibi
kızzzz miska uzun zmndır girmiyordum buraya 77 sayfa olmş geçmişi oku oku bitiremedim. gelişme var öpüşmüşsünüz gözünaydın peki sn ne düşünüyorsun yani onu seviyorsun belli ama onla devam etmeye uğraşmaya gücün var mı yola getircek msn onu
ayyyyhh içim şişti oku oku hala çözülmedi mi miska bu adamın tavırları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?