Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

işte birazcık ilerleme var ben takıntı yaptım bu konuyu, belki de 3 ay onun için erken, ben hep aşık olup yaşadım ilişkilerimi, o yüzden hep sıcacık mutlu ilişkilerim oldu, şimdi bu görücü usulu durumu da tabi aynı olmuyor, sıkıntı o büyük ihtimalle.

durum ne oldu kimse bişey yazmamış miskacım nerelerdesin

tatlım işte dün akşam yazdıklarımdan başka bi şey olmadı henüz, bugün görüşücez, hatta yolda şimdi beni almaya geliyo, yine gelirim dediği saatten 2 saat geç, böyle geçiyo günler işte..
yarın gidiyo, bi hafta daha yok.

bence sen onu bı guzel arastır neler yapıyo neler edıyo dıe kusura bakma karısıyorum ama bence bısı vardır

ayscgr, karışmak ne demek, elbette fikrinizi söyleyeceksiniz, memnun olurum :)

beni aldattığını düşünmüyorum, böyle şeyleri insan hissediyo.
eşcinsel ya da aseksüel olduğunu düşünmüştüm, ama bu da değil sanırım.
cinsel bir problemi olması ihtimali aralarında en yüksek ihtimal gibi görünüyor.

davranışlarındaki tuhaflıklar da sanırım sadece karakteri, benimle ilgisi yok.

tahminlerde geldiğim en son nokta budur şimdilik

of of bu kadınların derdı hıc bıtmıyo ask gıbı en guzel duyguyu bıle sıkıntılarla yasıyoruz

Benim de bi sevgilim vardı aynı durum söz konusuydu. 4-5 ay çıktık. Evlenelim diye tutturmuştu ilk haftadan.Ama soğuktu ve yobaz falan değildi. Sonra ayrıldık. Ben şimdi gay olabileceğini düşünüyorum.Çok da kibardı. Dış görünüşüne özellikle kilosuna takıntılıydı.Tabii ki bunlar sebep olamaz ama bir kitapta okudum Bir kadın sevgilisinin gay olduğunu anlıyor. Ona dokunmuyor öpmüyor öpse de kardeş gibi. Sorgusuz sualsiz evlenemeye kalkıyor. Kadın annesiyle tanışmaya gittiğinde aslında adamın annesini taklit ettiğini görüyor ve gay olduğunu anlıyor. Ben kendi şüphelerimi söylüyorum ama ihtimal dahilindedir. Aklında bulunsun.

çok uzak değildik, ama çok yakın da değildik bu akşam. eve geldi önce, bilgisayarda bi işimiz vardı, onu halletmemiz lazımdı, neyse hallettik. sonra sarmaş dolaş tv izledik biraz. kalktık sinemaya gittik. sonra eve bıraktı beni, ayrılırken (o da muhtemelen 1 haftalık bi veda olduğu için) öptü sağ olsun.

yine de sürekli sarmaş dolaştı, o da şaşırtıcı :))

ee yani artik biraz ilerleme olsun dimi...
belki seni kaybedecegini düsündügü icin harekete gecmistir...

sarmaş dolaşken öptümü miska tv izlerken felan :26: eğer öptüyse bu çocukta sorun yok bence

ama sadece ayrılırken öptü ise :26:

senin adına çok sevindim.ilerleme var ne güzel.inşallah daha çok ilerleme olurda buraya sevgilim bana dokunuyor yazarsın.

belkide yorgundur. yada aklında başka bişiler vardır. hem sen neden ilk adımı atmayı düşünmüyorsun?

sarmaş dolaşken öptümü miska tv izlerken felan :26: eğer öptüyse bu çocukta sorun yok bence

ama sadece ayrılırken öptü ise :26:

yok be hayatım, tv izlerken falan öpüşme yok, sadece sarılıyoduk işte- ki o bile büyükk bi gelişme, normalde koltuğun iki ayrı ucunda oturmamız gerekirdi-

sadece ayrılırken öptü, o da öyle sevgilisini 1 hafta görmeyecek bi adamın hasret dolu öpüşü gibi düşünme, sanki görev gibi...

bugün arkadaşlarımla beraberdim, hepsi onu tanıyo ve çok seviyolar. bi arkadaşım dedi ki (erkek, ve sevgilimle süper arkadaş oldular) miska, sevgilini çok seviyorum biliyosun, süper bi adam, 10 numara, kaliteli, saygılı, bu devirde asla karşına çıkmayacak cinsten bi adam ama bence sen yürütemeyeksin, çünkü dünyanın en kaliteli ve iyi adamı da olsa, senin gibi cıvıl cıvıl bi kıza yetebilecek biri değil, fazla soğuk ve mesafeli, bu seni hep mutsuz edebilir dedi. bence sen bu adamdan ayrılıcaksın, keşke öyle olmasa, keşke ilişki yaşayış tarzlarınız örtüşse de evlenseniz, ama bence sen ona katlanamayacaksın dedi. dışardan gözlemleyebiliyo demek ki insanlar da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…