Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence kesınlıkle bu erkek arkadası bı seyler bılıyo ve galıba gercekten cınsel sorunu var boyle konustuguna gore cok ıyı bırı, kalıtelı ama sen ondan ayrılacaksın felan demesı ılgınc geldı tabı belkıde soguk yapısından dolayı boyle demıste olabılır

onun değil hayatım, benim arkadaşım çocuk.. benim kadar tanıyo yani o da.

Birincisi seni kutluyorum..burda herşeyi o kadar olduğu gibi ve objektif anlatmışsın ki..bir sanal olarak burda en son yazdığım yorumum ile sevgilini reelden tanıyan arkadaşının söyledikleri birebir tutuyor!
İkincisi eğer iki düşüncede birbirini tutuyorsa demekki doğru yoldayız..
Sen artık cinselliği değil adamın cool davranışları seni cezbedicek mi yok çıldırtacakmı ona bakmalısın artık!
Yani canım...huzur,sukünet,saygı,sevgi,mesafe,para,mevki....tutkuu olmadan aşk ile alev alev yanmadan bunlar sana evlilik için yeter mii değil mi?...
Yada senin ateşin onu da alevlendirmeye yeterli midir? Değilmidir?

evet hayatim cok cok haklisin..
gozlemlemem gereken bunlar, ve yuksek ihtimalle ne benonu degistirebilicem, ne de mutlu olabilicem.. yine de onyargi yapmadan biraz daha bekleyebilmek icin kendimi zorluyorum, ben ite kaka yapmayim, su aksin yatagini bulsun istiyorum, umarim sabredebilirim :)

arkadasının yorumu ilginç geldi bana acıkcası demekki
sorun dışada yansıyo ve anlaşılan karakter çatışması sizinki:26:
umarım orta yolu bulursunuz ve mutlu olursunuz

Miskacım içinden nasıl geliyorsa öyle davran. Bizim söylememizle sen ilişkini yönlendiremezsin. Biz sadece olayları okuyup yorum yapabiliriz. Ben nedense erkek arkadaşına kızamıyorum bana yaşadığınız ilişki çok masum geliyor.

merhaba Miska,

bende konunu başından beri takip edenlerdenim :)

açıkcası senin erkek arkadaşın gibi düşünmüyorum. bence evlilikte veya bir birliktelikte aynı karakterdeki insanların daha sık sorun yaşadığını düşünüyorum. yani biriniz neşeliyken cıvıl cıvılken diğerinin sakin veya soğuk olması dengede tutan birşey aslında ilişkiyi. her ikiside baskın bir karakter veya tam tersi iyi pasif karakterin daha zor anlaşacağını düşünüyorum. tabi şahsi fikrim.

yahu seksen iki sayfadır adamı konuşuyoruz halen çözemedik
allahım kolaylık versin miskacım sana

ay bi de adam bilse 82 sayfadır konuşup türkiyenin dört bi yanından kadınların ona kafa yorduğunu dediğiniz gbi bnce de tersi olması daha gzl bnm sevgilimle de öle dengeli ve zmnla sen ona benziosn o da sana.mesela bnm sevglm de mesafelidir soğuktur ama artık çok şükür öle değil bnde baş edemicem çekemicem diodm ama tam kıvamına geldi şu an

hayır, bi de bende tuhaf bi alışkanlık oldu adama karşı farkında mısınız, hem durmadan şikayet ediyorum, hem de basıp gidemiyorum, noliyi ki bağaaa :))))

ay inanamıyorum aynı evdesiniz tv izliyo adam ya :)

hayır, bi de bende tuhaf bi alışkanlık oldu adama karşı farkında mısınız, hem durmadan şikayet ediyorum, hem de basıp gidemiyorum, noliyi ki bağaaa :))))

Evet açıkcası son konuşmanızda ayrılacağını düşünmüştüm ama tam tersi oldu. Bu adamın tüm olumsuzluklarına rağmen bırakamıyorsun çünkü ona aşıksın.

Evet açıkcası son konuşmanızda ayrılacağını düşünmüştüm ama tam tersi oldu. Bu adamın tüm olumsuzluklarına rağmen bırakamıyorsun çünkü ona aşıksın.

yok be hayatım, gerçekten değilim. sadece inat ettim sanırım :))
ama yürümeyecek, bitecek, biliyorum...

yok be hayatım, gerçekten değilim. sadece inat ettim sanırım :))
ama yürümeyecek, bitecek, biliyorum...

işine karışmak istemem ama bitecekse biter zaten bitecek biliyorum dersen kendini şartlandırsan bitmemesi gereken bir ilişkiyi bile bitirirsin..bence bırak biraz kendi haline su akar yolunu bulur nasıl olsa.... ben bu ilişkide umut buluyorum!

evet sen iyimsersin bios, umarim dedigin gibi olur. alti ciziliye de ayrica katiliyorum ama neden kendime soz dinletemiyorum bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…