bence kesınlıkle bu erkek arkadası bı seyler bılıyo ve galıba gercekten cınsel sorunu var boyle konustuguna gore cok ıyı bırı, kalıtelı ama sen ondan ayrılacaksın felan demesı ılgınc geldı tabı belkıde soguk yapısından dolayı boyle demıste olabılıryok be hayatım, tv izlerken falan öpüşme yok, sadece sarılıyoduk işte- ki o bile büyükk bi gelişme, normalde koltuğun iki ayrı ucunda oturmamız gerekirdi-
sadece ayrılırken öptü, o da öyle sevgilisini 1 hafta görmeyecek bi adamın hasret dolu öpüşü gibi düşünme, sanki görev gibi...
bugün arkadaşlarımla beraberdim, hepsi onu tanıyo ve çok seviyolar. bi arkadaşım dedi ki (erkek, ve sevgilimle süper arkadaş oldular) miska, sevgilini çok seviyorum biliyosun, süper bi adam, 10 numara, kaliteli, saygılı, bu devirde asla karşına çıkmayacak cinsten bi adam ama bence sen yürütemeyeksin, çünkü dünyanın en kaliteli ve iyi adamı da olsa, senin gibi cıvıl cıvıl bi kıza yetebilecek biri değil, fazla soğuk ve mesafeli, bu seni hep mutsuz edebilir dedi. bence sen bu adamdan ayrılıcaksın, keşke öyle olmasa, keşke ilişki yaşayış tarzlarınız örtüşse de evlenseniz, ama bence sen ona katlanamayacaksın dedi. dışardan gözlemleyebiliyo demek ki insanlar da...
yaklaşık 3 aydır biriyle birlikteyim. en yakın arkadaşımın kocasının kardeşi. çok düzgün bir insan ve ben ona gerçekten değer veriyorum. evlenmeyi düşünebileceğim bi insan. ama bi sorun var ki işin içinden çıkamıyorum. el ele tutuşuyoruz ya da sarılıyoruz ama beni hiç öpmüyor! hatta haftasonu başka bi şehre gitmek durumunda kaldık, aynı yatakta uyuduk otelde, yüzünü bile dönmedi bana, uyudu öyle!!!
ya sebebi ne olabilir, çok fena taktım bu duruma... ileri gitmeye kalksın demiyorum ama ben 26 yaşındayım, o 31, normal mi hiç öpmemesi bile? lütfen yorummm
BENCE BU DEGER VERME DEGER VERMEME MESELESI DEGIL CINSELLIK INSANLARIN DOGASINDA VARDIR BELLI YETISKINLIGE GELINDIGINDE OLMASI GEREKIR AMA DUSUNCLER DINI INANCLAR TUTUMLAR KIMI ZAMAN CINSEL DAVRANISIN ÖNÜNE GEÇER SEVIGILINIZIN MUHAFAZAKAR BIR YAPISI OLABILIR DAHA ERKEN OLDUGUNU DUSUNEBILIR SIZIN YANLIS ANLAYACAGINIZI DUSUNEBILIR AYNI YATAKTA DÖNÜP UYUMASI KENDINI TUTTTUGUNUN GOSTERGESI OLABILIR AMA BENCE SIZI SEVMEDIGINDEN YA DA CINSEL ILGISIZLIGINDEN DEGILDIR
UMARIM MUTLU OLURSUNUZ
IYI GECELER
bence kesınlıkle bu erkek arkadası bı seyler bılıyo ve galıba gercekten cınsel sorunu var boyle konustuguna gore cok ıyı bırı, kalıtelı ama sen ondan ayrılacaksın felan demesı ılgınc geldı tabı belkıde soguk yapısından dolayı boyle demıste olabılır
yok be hayatım, tv izlerken falan öpüşme yok, sadece sarılıyoduk işte- ki o bile büyükk bi gelişme, normalde koltuğun iki ayrı ucunda oturmamız gerekirdi-
sadece ayrılırken öptü, o da öyle sevgilisini 1 hafta görmeyecek bi adamın hasret dolu öpüşü gibi düşünme, sanki görev gibi...
bugün arkadaşlarımla beraberdim, hepsi onu tanıyo ve çok seviyolar. bi arkadaşım dedi ki (erkek, ve sevgilimle süper arkadaş oldular) miska, sevgilini çok seviyorum biliyosun, süper bi adam, 10 numara, kaliteli, saygılı, bu devirde asla karşına çıkmayacak cinsten bi adam ama bence sen yürütemeyeksin, çünkü dünyanın en kaliteli ve iyi adamı da olsa, senin gibi cıvıl cıvıl bi kıza yetebilecek biri değil, fazla soğuk ve mesafeli, bu seni hep mutsuz edebilir dedi. bence sen bu adamdan ayrılıcaksın, keşke öyle olmasa, keşke ilişki yaşayış tarzlarınız örtüşse de evlenseniz, ama bence sen ona katlanamayacaksın dedi. dışardan gözlemleyebiliyo demek ki insanlar da...
Birincisi seni kutluyorum..burda herşeyi o kadar olduğu gibi ve objektif anlatmışsın ki..bir sanal olarak burda en son yazdığım yorumum ile sevgilini reelden tanıyan arkadaşının söyledikleri birebir tutuyor!
İkincisi eğer iki düşüncede birbirini tutuyorsa demekki doğru yoldayız..
Sen artık cinselliği değil adamın cool davranışları seni cezbedicek mi yok çıldırtacakmı ona bakmalısın artık!
Yani canım...huzur,sukünet,saygı,sevgi,mesafe,para,mevki....tutkuu olmadan aşk ile alev alev yanmadan bunlar sana evlilik için yeter mii değil mi?...
Yada senin ateşin onu da alevlendirmeye yeterli midir? Değilmidir?
yok be hayatım, tv izlerken falan öpüşme yok, sadece sarılıyoduk işte- ki o bile büyükk bi gelişme, normalde koltuğun iki ayrı ucunda oturmamız gerekirdi-
çok uzak değildik, ama çok yakın da değildik bu akşam. eve geldi önce, bilgisayarda bi işimiz vardı, onu halletmemiz lazımdı, neyse hallettik. sonra sarmaş dolaş tv izledik biraz. kalktık sinemaya gittik. sonra eve bıraktı beni, ayrılırken (o da muhtemelen 1 haftalık bi veda olduğu için) öptü sağ olsun.
yine de sürekli sarmaş dolaştı, o da şaşırtıcı :))
ay inanamıyorum aynı evdesiniz tv izliyo adam ya :)
ben sevgilimle evde yanlızken dua ediyodum kaportayı çizdirmiyim diye:26:
hayır, bi de bende tuhaf bi alışkanlık oldu adama karşı farkında mısınız, hem durmadan şikayet ediyorum, hem de basıp gidemiyorum, noliyi ki bağaaa :))))
Evet açıkcası son konuşmanızda ayrılacağını düşünmüştüm ama tam tersi oldu. Bu adamın tüm olumsuzluklarına rağmen bırakamıyorsun çünkü ona aşıksın.
ben sevgilimle evde yanlızken dua ediyodum kaportayı çizdirmiyim diye:26:
yok be hayatım, gerçekten değilim. sadece inat ettim sanırım :))
ama yürümeyecek, bitecek, biliyorum...
işine karışmak istemem ama bitecekse biter zaten bitecek biliyorum dersen kendini şartlandırsan bitmemesi gereken bir ilişkiyi bile bitirirsin..bence bırak biraz kendi haline su akar yolunu bulur nasıl olsa.... ben bu ilişkide umut buluyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?