Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hergün merakla bakıyorum bi gelişme varmı diye
kaç sayfa oldu daha bişey yok
bence de sorunsuz bi sevgilin var tarzı farklı sadece
ve gercekten zıt karakterlersiniz
yani cekip bi kenara kardesişm derdin ne bulmuşsun gül gibi gibi kız diyesim var

şekerim bence biz bi 80 sayfa daha konuşsak çözemiycez bu adamı, kaç kadın bi adamın attığı taşı çıkaramadık kuyudan
acaba biz mi çok kompleks düşünüyoruz? muhtelemen o da, çoğu erkek gibi dümdüz mantık bi adamdır :)))

evet, her ne olursa olsun, ortada bi sorun olduğu kesin ama.şimdi karar veremediğim, şans versem mi yoksa boşuna kendimi hırpalamasam mı...

Seviyorsan onun tavırlarına alışmaya çalış ama inat edip sevmediğin bir adamla hem de bu kadar soğuk bir adamla devam etme kendi kendine edersin

Seviyorsan onun tavırlarına alışmaya çalış ama inat edip sevmediğin bir adamla hem de bu kadar soğuk bir adamla devam etme kendi kendine edersin

yaa canım haklısın.. öyle deli divane aşık değilim ama hiç bir şey hissetmiyor da değilim, işte ayrılmaya kalktığımda üzüldüm.ayy zor işler anacım zor.

konunu ara ara okuyorum miska kendini yıpratma bak eğer mutsuzsan böyle bırak gitsin daha ilişkinin başındasın alıştırma kendini seni mutlu edecek biri çıkar elbet

konunu ara ara okuyorum miska kendini yıpratma bak eğer mutsuzsan böyle bırak gitsin daha ilişkinin başındasın alıştırma kendini seni mutlu edecek biri çıkar elbet

evet, zaman geçtikçe daha çok alışmak var işin ucunda, o zaman daha zor olacak, mutsuz olsam da ayrılamıycam belki di mi :SS

evet, zaman geçtikçe daha çok alışmak var işin ucunda, o zaman daha zor olacak, mutsuz olsam da ayrılamıycam belki di mi :SS

evet aynen öyle canm iyi düşün eğer bu adam seni mutlu edemiyorsa inan değmez yol yakınken bırak gitsin

aslında negatif bir yorumda bulunmak istemezdim ama yazıcam yinede.erkek arkadaşın beraberliğinizin en güzel en heyecanlı olması gereken günlerde sana bunları yaşatıyorsa,siz evlendikten bir 5 sene sonrasını düşünemiyorum.çünkü o zaman evliliğin getirdiği sorumluluklar artacak belki çocuk olacak,bir süre sonra monotonluk başlayacak,neyse içini karartmayayım hayırlısı neyse o olsun

sanırım haklısın :44: ama ortada bi sorun olsada olmasada bu adamla bi şekilde uyuşamadıgın aşikar misakcım öncelikle ne istedigine karar vermelisin bence seviyosan orta bi yol bulaman lazım bu şekilde kabullenmek yada onun seni anlamasını sağlamak gibi (gerci bu nasıl olur bilemiyorum :26:konuşmalısın sanırım acık acık derdim şu şu neyapıcaz biz diye) yok olmayacak yapamıcam diyosanda bende tez vakitte uzaklaşmalısın gün gectikçe daha cok bağlanıp alışacaksın ve sonuc daha da zor olacak senin için bir an önce karar ver derim

zor yaa, valla benim halim zor :)
biz uyuşamıyoruz, ben seninle mutlu değilim, sen de benimle değilsin belli ki, biz ayrılmalıyız içerikli konuşmamı, son derece zekice hamlelerle karşılayıp, zaten zor bela karar vermiş benceğizi vazgeçirmişti bi hafta önce biliyosunuz..

şimdi düzeltmeye çalışıyo görüyorum, daha sık arıyo falan, ama biliyorum ki zorla yapıyo bunları ve benim sesim kesildiği anda eskiye dönecek. ben de onun eskiye dönmesini bekliyorum, o zaman söyliycek iki çift lafım olacak :)

y

ÖNEMLİ NOT: Sadece sorunun sebebiyle ve/veya çözümüyle ilgili bir fikri olan ve bunu paylaşmak isteyenler yazsın! Ahlak dersi vermeye kalkan kimseden ne fikir ne de yorum istemiyorum, lütfen topiği terketsinler.

şu uyarını beğendim. Herkes kendisinden sorumlu. Ahlak dersi verme merakından olanlar çok fazla çevrede zaten bide foruma dadanmışlar. Neyse konuya dönersek bence dokunmaması normal değil. Öyle biriyse zaten senin istediğin gibi birisi değildir belki.

muhtemelen değil.. ama işte karar vermek zor, debeleniyoruz bakalım :)

canım bence bu adamla devam edip hiç sinirlerini zorlama. neden sabredesin ki düzelcek diye. adamın karakteri bu. 30undan sonra değişmez ki. sevgiye muhtaç bir sürü insan varken, böyle adamlar da sevgili buluyor, bir de uzak davranıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…