az önce annemin izlediği küçük sırlar dizisine bakarken aklıma geldi. miska sen hiç bu adamı kıskandırmayı denedin mi?
yoo denemedim
işe yarar mı ki, bi de ters tepmesin :)))
Miska bence bir dene bana işe yarar gibi geliyor ama şuda bir gerçek hiçbir insan tamamen değişmez sadece bir süre farklı davranır. Biz de değiştiğini zannederiz. Yurt dışında değil mi telefonla falan görüşmüyor musunuz?
yurt dışında evet. hastayım ben bu hafta, herhalde ondan, günde 2-3 kere soruyo nasılsın, nasıl oldun diye :) hasta olmasam böyle sık arar mıydı bilmiyorum. :)
nasıl kıskandırcam ki, başka bir erkekle ya da sadece ona bunu düşündürterek kıskandırmak kendini küçük düşürmek olmaz mı, kötü bi şey..
canım bence kıskandırma felan yapma bu yolla cınsel sorunu olup olmadıgını nasıl ogrenceksın kı:26:
canım bence kıskandırma felan yapma bu yolla cınsel sorunu olup olmadıgını nasıl ogrenceksın kı:26:
az önce annemin izlediği küçük sırlar dizisine bakarken aklıma geldi. miska sen hiç bu adamı kıskandırmayı denedin mi?
yahu bu ne cahilce yorumlar...dizi izleye izleye bir hal oldunuz..biraz reel hayatınıza dönün..kıskandırmak da neymiş..ben sevgilimi kıskanırsam sogurum, baglanmam..erkekler kıskandırılmaktan hoslanmaz..onların gözünde ucuzlasmayı geçtim, ayrıca kendinize verdiginiz degeri düşürmeyin..bu yorumu kabullenemeyıroumm...Miskacım sen kendi dogrularınla yaşa hayatım..dizi izleyip kendilerini gercek hayatıyla bagdastıranlardan uzak duır..
ya sen bu adamla böle açııık açık konuşsana
şekerim konuştum ya işte.. benim davranışlarıma, beni sevmiyorsun-istemiyorsun-özlemiyorsun gibi ekstra yorumlar yükleme, sadece ben böyleyim, başka bir sebebi yok dedi. tabi ben neden bana dokunmuyosun demedim, sürekli mesafeli olduğunu hissediyorum, sen beni hiç özlemiyo musun falan dedim. ama bi sonuç alamadım konuşmadan da...
Aslanlar çok tutkulu olur bu adamın tutkusunu almışlarBalık mııı ???
Hiç balık gibi değil,daha çok Aslan sanki.
Aslanlar çok tutkulu olur bu adamın tutkusunu almışlar
Biriniz bir paket tutku alıp yollasında rahatlayalım yaw:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?