Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
az önce annemin izlediği küçük sırlar dizisine bakarken aklıma geldi. miska sen hiç bu adamı kıskandırmayı denedin mi?

yoo denemedim
işe yarar mı ki, bi de ters tepmesin :)))

Miska bence bir dene bana işe yarar gibi geliyor ama şuda bir gerçek hiçbir insan tamamen değişmez sadece bir süre farklı davranır. Biz de değiştiğini zannederiz. Yurt dışında değil mi telefonla falan görüşmüyor musunuz?

yurt dışında evet. hastayım ben bu hafta, herhalde ondan, günde 2-3 kere soruyo nasılsın, nasıl oldun diye :) hasta olmasam böyle sık arar mıydı bilmiyorum. :)

nasıl kıskandırcam ki, başka bir erkekle ya da sadece ona bunu düşündürterek kıskandırmak kendini küçük düşürmek olmaz mı, kötü bi şey..

canım bence kıskandırma felan yapma bu yolla cınsel sorunu olup olmadıgını nasıl ogrenceksın kı:26:

canım hemen kendini üzme..sıkıntılı veya kafası iş ıle ılgılı olsun ya da maddi sıkıntı olsun, bu gıbı seyler kafasını karıstırmıstır o gün.. sonucta sadece 1 kere yanyana gelmıssınız..bırkac kez daha yanyana bulundugunuzda aynı tepkısızlıkte bulunursa o zaman düşün derim:/ ama bana ilginc geldi....hemen uzme yorma kendını..2. bir fırsatı bekle derim..

az önce annemin izlediği küçük sırlar dizisine bakarken aklıma geldi. miska sen hiç bu adamı kıskandırmayı denedin mi?

yahu bu ne cahilce yorumlar...dizi izleye izleye bir hal oldunuz..biraz reel hayatınıza dönün..kıskandırmak da neymiş..ben sevgilimi kıskanırsam sogurum, baglanmam..erkekler kıskandırılmaktan hoslanmaz..onların gözünde ucuzlasmayı geçtim, ayrıca kendinize verdiginiz degeri düşürmeyin..bu yorumu kabullenemeyıroumm...Miskacım sen kendi dogrularınla yaşa hayatım..dizi izleyip kendilerini gercek hayatıyla bagdastıranlardan uzak duır..

ya cnm kıskandırmk bnce de işe yaramayabilir çnkü erkk o zmn sinir olur kızar ya da şöle düşün sen onla berabersn ama başkasıyla flörtleşiosn fln ne biçim iş bu diyip sana da kızabilir.

yorumunuz ve uyarınız için çok teşekkür ederim ama december kötü bir niyetle söylememiştir onu, başından beri sürekli bana yardım etmeye çalışıyor, kızcağız taktik geliştirmeye çalışıyor sadece, üzerine gitmeyin bu kadar :) zaten ben ona kıskandırma olayının beni küçük düşüreceğini düşündüğümü kibarca söyledim, lütfen cahil gibi kelimeler kullanmayın, kimsenin kalbi kırılmasın

bu vesileyle diğer mesajlara cevabımı da buradan yazayım: birden fazla kere yaşandı bu olay, her defasında benzer davrandı, her birini foruma anında yazdım :))) bir anlam veremiyoruz, en kötüsünü düşünmek de istemiyoruz ama çıkış bulamadık henüz.

burcu balık, yükseleni yay :)

Son düzenleme:
ya sen bu adamla böle açııık açık konuşsana

şekerim konuştum ya işte.. benim davranışlarıma, beni sevmiyorsun-istemiyorsun-özlemiyorsun gibi ekstra yorumlar yükleme, sadece ben böyleyim, başka bir sebebi yok dedi. tabi ben neden bana dokunmuyosun demedim, sürekli mesafeli olduğunu hissediyorum, sen beni hiç özlemiyo musun falan dedim. ama bi sonuç alamadım konuşmadan da...

balık mı benim burcum

balık burcu erkeği çok duygusal dokunmak sevmek ister..yükselinde soğuk bi burç değil yay aktiftir..ama ben sevgilini sevmedim bilmiyorum onda başka şeyler seziyorum

erkek öpse sapık olur
öpmese cinsel problemleri olur
yok mudur yahu bunu orta yolu!
bence muhafazakar olabilir eğer evlenmeyi düşünüyorsanız konuşabilirsiniz.dolaylı yollardan sorarsınız olur biter.

anladım cnm bna böle daral gelnce bn öle yapıorm açık açık vuruorm yüzüne rahatlıorm ondan dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…