Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hay allah oglak oldugundan o kadar emindim ki nerdeyse tum sorunu oglak olmasina baglicaktim, sasirdim :)

yani soyle dusundum, tanidigim kadariyla oglaklar iliskilerindeki sorunlarla pek yuzlesmezler, simdi bu adam kac yasinda farkinda degil midir bi seylerin miskayi rahatsiz ettiginin, farkindadir ama sanki dunyadan haberi yokmus hersey cok yolundaymis gibi davraniyo adam, bi de mesela neyi bekliyosun diye soranlar olmus, miska da duzeltmeye cabaliyo gibi bisey demis yanlis hatirlamiyosam, oglak da aynen kendiliginden bi girisim yapmaz, ona ancak acik acik rahatsizligini dile getirdiginde iyi olmaya baslayarak kendini affettirmeye calisir. amaaan ben de :) oglak bile degilmis zaten, neyse bu bahsi kapatiyim :)

ya bana hiç normal gelmedi insan sevdiğini öpmek istemez mi?
peki siz öpmeye çalıştınız reddetti mi ?
çekingen değil ise eğer başka problemleri olabilir

amannn öpüpte 2 günde terkedeceğine öpmesin:)))..zamanla her sorun yoluna girer, 3 ay uzun bir zaman değil ilişkinin ilerlemesi için vede en yakın arkadaşınızın kocasıının kardeşiş olduğundan sanırım her tavrına dikkat etmek istiyor olabilir,çünkü yapacağı bir yanlış davranış farklı sonuçlara yol açabilir..yada cinsel istek üzerine bir problemide olablir...

Ben böyleyim,değişmem diyor.İlişkiyi yöneten olmak istiyor.Bir de iyi yaşamayı seviyor vs...

iyide ben böyleyim demekle sevdiğine sevgisini göstermek farklı şeyler, elbette karşımızdaki kişiyi severken o olduğu için seviyoruz değişmesini istemek zaten saçmalık ayrıca değişmez insan 7sinde neyse 70inde o dur diye boşa dememişler iki durum birbirinden farklı adamın yapısı değişik, soğuk nevale anacım

aynen öyle, tuhaf adam

Bu adam, arada çok yakın tanıdıklar olduğu için böyle, ondan bu kadar resmi duruyor.

Şİmdi adam gelse seni öpse, sarsa sen de " destur bu ne üç yada bu böylei sapık mıdır nedir" diyecek gidecek kız arkadaşına kız arkadaşın " ayyy senin ne biçim kardeşin varmış, hemen arkadaşıma saldırmış diyecek, kocası da kardeşine yani sevgiline dalacak. ( aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa sonra hepsi uşağa gibi oldu ama neyse :))

Böyle olmayacaksa bile adam ya olursa deyip kendini çekiyor.

Çok fazla sayfa var valla erindim okumadım hepsini. Sen ben böyle dediğilim iki kişinin bildiği evet sırdır ben idip her yaşadığını kız arkadaşına cıcığına kadar anlatan, sevgilisinin dedikodusunu yapıp arada taktik kapmaya çalışan bir kızceğiz değilim, hayır yapmam böyle birşey ımajını adama veriri adama buna inandırırsan , mıncığı çıkartana kadar sarılır, her türlü dokunur yani . Bence

Son düzenleme:
heheheh o değil de, ben oğlağım :)))))))))))))

:))) yaww bu oğlakların karakteri amma sabit:))) hiç kendimle çelişmiyorum...bu forumda kimi kendime yazılarıyla yorumlarıyla yakın hissetsem hep ama hep oğlak çıkıyor:)) bir oğlak olarak bir oğlakdaşım olmana çok sevindim:))
Ya bi rahat bıraksana şu aklını daa yüreğinide ne karıştırıp karışıp duruyosun ki şekercim..Valla kimse sevmediyse sevmesin eğer cinsel anlamda cidden bir sorun olmadığı ortaya çıkarsa eğer evet biraz coolmudur kılmıdır belli değil ama nedense huzurlu bir vatandaş gibi geliyor bana..Sen acıcık daha beklee bence:)) Acaba onundamı kafası karışık?Yani ne biliyim ortada tanıdıkların olmasından dolayı cok samımı olursak iş hemen evliliğe bağlanır diye mi çekiniyor acep?

hay allah oglak oldugundan o kadar emindim ki nerdeyse tum sorunu oglak olmasina baglicaktim, sasirdim :)

Ben de buna bağlamıştım tutmadı. Doğum tarihi mi yanlış ki.

Böyle gizemli tipler daha çekici oluyor bırakamıyorsun çözmek için en azından bekliyorsun o sırada alışıyorsun tuhaf bir şekilde. Belki bunun için yapıyor tüm bunları...

Düşündüğüm bir şey daha var; miska olayı daha net analiz ediyor ama bizimle paylaşmıyor???

asıl sorun sende baksana önemli notunda ne kadar ters davranıyorsun ilk önce git kendini düzelt

asıl sorun sende baksana önemli notunda ne kadar ters davranıyorsun ilk önce git kendini düzelt

Miska o notu sonradan ekledi ilk başta öyle bir not yoktu. Ama kızın üstüne o kadar çok gidip ona azmış muamelesi yaptılar ki o notu yazmakta çok haklıydı. Hala da haklı.. Söyleyeceklerinizi söyleyemediğiniz için mi u tavrınız acaba

adam gibi konuş. sensin cahil.
herkes gibi biz de fikir üretiyoruz burda kıza yardımcı olmak için. sen bunu yazınca iqunun 300lerde olduğunu mu ispatlamış oldun? dizide bişi görüp fikir verelim dedik, kendi çapında sosyal tespit pisleyip buraları daha fazla kirletme kendini beğenmişliğinle.

ayy biosss anlamalıydım senin de oğlak olduğunuuuu kafa yapımızın çok yakın olduğunu gördüğüm için hep çok iyi anlaşırmışız gibi gelirdi bana da:)))

bak şekerim noldu.. dün akşam geldi türkiyeye. akşam 10'a geliyodu eve gittiğinde.. tabi yorgun, morgun, gelmedi beni görmeye, yarın görüşürüz hayatım diye. ben tabi bozuldum :)))) her şeyi yapmaya enerjin var, bi beni görmeye gelince yorgunluğun aklına geliyo diye bıdı bıdı konuştum güldü, tatlım bari hastayken değiş dedi. ben de, "bari ben hastayken sen değiş..." dedim. bozuk bozuk kapattım teli. neyse bugün geldi yanıma. evde oturduk bi müddet, sadece ilk geldiğinde kapıda minicik öpüştük. sarılarak oturduk ama yine başka bi şey yok.. sonra çıktık, dolaştık, yedik içtik falan, geri eve bıraktı beni, arabadan inerken yine küçücük bi öpücük.

yani bana tuhaf geliyo işte, bi hafta görme sevgilini, sonra görünce de böyle davran... özlemişim hayatım seni diyo :) görene kadar anlamamış adam özlediğini :))) bekliyorum işte hayatım ben de, bi ışık görmek için :) zor ama, deniyorum...

ahahaha hakkaten gizem yapıyomuş bi de :))) yok be, o kadar ince hesap yapamaz erkek dediğin, onu nasıl düşünsün :)

ne olsa anlatıyorum valla burda :)) bi şey de analiz edebidiğim yok henüz, keşke edebilsem. ettiğim anda da sizinle paylaşıcam, söz :))

teşekkür ederim hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…