hay allah oglak oldugundan o kadar emindim ki nerdeyse tum sorunu oglak olmasina baglicaktim, sasirdim :)
ya bana hiç normal gelmedi insan sevdiğini öpmek istemez mi?
peki siz öpmeye çalıştınız reddetti mi ?
çekingen değil ise eğer başka problemleri olabilir
ay aslanlar tutkulu olur niye öyle dediniz kii kızlar
Ben böyleyim,değişmem diyor.İlişkiyi yöneten olmak istiyor.Bir de iyi yaşamayı seviyor vs...
hay allah oglak oldugundan o kadar emindim ki nerdeyse tum sorunu oglak olmasina baglicaktim, sasirdim :)
iyide ben böyleyim demekle sevdiğine sevgisini göstermek farklı şeyler, elbette karşımızdaki kişiyi severken o olduğu için seviyoruz değişmesini istemek zaten saçmalık ayrıca değişmez insan 7sinde neyse 70inde o dur diye boşa dememişler iki durum birbirinden farklı adamın yapısı değişik, soğuk nevale anacım
heheheh o değil de, ben oğlağım :)))))))))))))
yaklaşık 3 aydır biriyle birlikteyim. en yakın arkadaşımın kocasının kardeşi. çok düzgün bir insan ve ben ona gerçekten değer veriyorum. evlenmeyi düşünebileceğim bi insan. ama bi sorun var ki işin içinden çıkamıyorum. el ele tutuşuyoruz ya da sarılıyoruz ama beni hiç öpmüyor! hatta haftasonu başka bi şehre gitmek durumunda kaldık, aynı yatakta uyuduk otelde, yüzünü bile dönmedi bana, uyudu öyle!!!
ya sebebi ne olabilir, çok fena taktım bu duruma... ileri gitmeye kalksın demiyorum ama ben 26 yaşındayım, o 31, normal mi hiç öpmemesi bile? lütfen yorummm
ÖNEMLİ NOT: Sadece sorunun sebebiyle ve/veya çözümüyle ilgili bir fikri olan ve bunu paylaşmak isteyenler yazsın! Ahlak dersi vermeye kalkan kimseden ne fikir ne de yorum istemiyorum, lütfen topiği terketsinler.
asıl sorun sende baksana önemli notunda ne kadar ters davranıyorsun ilk önce git kendini düzelt
yahu bu ne cahilce yorumlar...dizi izleye izleye bir hal oldunuz..biraz reel hayatınıza dönün..kıskandırmak da neymiş..ben sevgilimi kıskanırsam sogurum, baglanmam..erkekler kıskandırılmaktan hoslanmaz..onların gözünde ucuzlasmayı geçtim, ayrıca kendinize verdiginiz degeri düşürmeyin..bu yorumu kabullenemeyıroumm...Miskacım sen kendi dogrularınla yaşa hayatım..dizi izleyip kendilerini gercek hayatıyla bagdastıranlardan uzak duır..
:))) yaww bu oğlakların karakteri amma sabit:))) hiç kendimle çelişmiyorum...bu forumda kimi kendime yazılarıyla yorumlarıyla yakın hissetsem hep ama hep oğlak çıkıyor:)) bir oğlak olarak bir oğlakdaşım olmana çok sevindim:))
Ya bi rahat bıraksana şu aklını daa yüreğinide ne karıştırıp karışıp duruyosun ki şekercim..Valla kimse sevmediyse sevmesin eğer cinsel anlamda cidden bir sorun olmadığı ortaya çıkarsa eğer evet biraz coolmudur kılmıdır belli değil ama nedense huzurlu bir vatandaş gibi geliyor bana..Sen acıcık daha beklee bence:)) Acaba onundamı kafası karışık?Yani ne biliyim ortada tanıdıkların olmasından dolayı cok samımı olursak iş hemen evliliğe bağlanır diye mi çekiniyor acep?
Ben de buna bağlamıştım tutmadı. Doğum tarihi mi yanlış ki.
Böyle gizemli tipler daha çekici oluyor bırakamıyorsun çözmek için en azından bekliyorsun o sırada alışıyorsun tuhaf bir şekilde. Belki bunun için yapıyor tüm bunları...
Düşündüğüm bir şey daha var; miska olayı daha net analiz ediyor ama bizimle paylaşmıyor???
Miska o notu sonradan ekledi ilk başta öyle bir not yoktu. Ama kızın üstüne o kadar çok gidip ona azmış muamelesi yaptılar ki o notu yazmakta çok haklıydı. Hala da haklı.. Söyleyeceklerinizi söyleyemediğiniz için mi u tavrınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?