adam gibi konuş. sensin cahil.
herkes gibi biz de fikir üretiyoruz burda kıza yardımcı olmak için. sen bunu yazınca iqunun 300lerde olduğunu mu ispatlamış oldun? dizide bişi görüp fikir verelim dedik, kendi çapında sosyal tespit pisleyip buraları daha fazla kirletme kendini beğenmişliğinle.
Bu adam, arada çok yakın tanıdıklar olduğu için böyle, ondan bu kadar resmi duruyor.
Şİmdi adam gelse seni öpse, sarsa sen de " destur bu ne üç yada bu böylei sapık mıdır nedir" diyecek gidecek kız arkadaşına kız arkadaşın " ayyy senin ne biçim kardeşin varmış, hemen arkadaşıma saldırmış diyecek, kocası da kardeşine yani sevgiline dalacak. ( aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa sonra hepsi uşağa gibi oldu ama neyse :))
Böyle olmayacaksa bile adam ya olursa deyip kendini çekiyor.
Çok fazla sayfa var valla erindim okumadım hepsini. Sen ben böyle dediğilim iki kişinin bildiği evet sırdır ben idip her yaşadığını kız arkadaşına cıcığına kadar anlatan, sevgilisinin dedikodusunu yapıp arada taktik kapmaya çalışan bir kızceğiz değilim, hayır yapmam böyle birşey ımajını adama veriri adama buna inandırırsan , mıncığı çıkartana kadar sarılır, her türlü dokunur yani . Bence
ayy biosss anlamalıydım senin de oğlak olduğunuuuukafa yapımızın çok yakın olduğunu gördüğüm için hep çok iyi anlaşırmışız gibi gelirdi bana da:)))
bak şekerim noldu.. dün akşam geldi türkiyeye. akşam 10'a geliyodu eve gittiğinde.. tabi yorgun, morgun, gelmedi beni görmeye, yarın görüşürüz hayatım diye. ben tabi bozuldum :)))) her şeyi yapmaya enerjin var, bi beni görmeye gelince yorgunluğun aklına geliyo diye bıdı bıdı konuştumgüldü, tatlım bari hastayken değiş dedi. ben de, "bari ben hastayken sen değiş..." dedim. bozuk bozuk kapattım teli. neyse bugün geldi yanıma. evde oturduk bi müddet, sadece ilk geldiğinde kapıda minicik öpüştük. sarılarak oturduk ama yine başka bi şey yok.. sonra çıktık, dolaştık, yedik içtik falan, geri eve bıraktı beni, arabadan inerken yine küçücük bi öpücük.
yani bana tuhaf geliyo işte, bi hafta görme sevgilini, sonra görünce de böyle davran... özlemişim hayatım seni diyo :) görene kadar anlamamış adam özlediğini :))) bekliyorum işte hayatım ben de, bi ışık görmek için :) zor ama, deniyorum...
Ben de oğlakım
ayy biosss anlamalıydım senin de oğlak olduğunuuuukafa yapımızın çok yakın olduğunu gördüğüm için hep çok iyi anlaşırmışız gibi gelirdi bana da:)))
bak şekerim noldu.. dün akşam geldi türkiyeye. akşam 10'a geliyodu eve gittiğinde.. tabi yorgun, morgun, gelmedi beni görmeye, yarın görüşürüz hayatım diye. ben tabi bozuldum :)))) her şeyi yapmaya enerjin var, bi beni görmeye gelince yorgunluğun aklına geliyo diye bıdı bıdı konuştumgüldü, tatlım bari hastayken değiş dedi. ben de, "bari ben hastayken sen değiş..." dedim. bozuk bozuk kapattım teli. neyse bugün geldi yanıma. evde oturduk bi müddet, sadece ilk geldiğinde kapıda minicik öpüştük. sarılarak oturduk ama yine başka bi şey yok.. sonra çıktık, dolaştık, yedik içtik falan, geri eve bıraktı beni, arabadan inerken yine küçücük bi öpücük.
yani bana tuhaf geliyo işte, bi hafta görme sevgilini, sonra görünce de böyle davran... özlemişim hayatım seni diyo :) görene kadar anlamamış adam özlediğini :))) bekliyorum işte hayatım ben de, bi ışık görmek için :) zor ama, deniyorum...
valla aynı yatakta bile yatıp kızı bir kere bile öpmemişse şüphe duyarım bu erkekten benim kociş beni bırak yatağı bir keresinde pastanede yapacaktı beni nerdeyse
bncede miska ne kdr bağlanma dediysek boşoğlak burcu gruplaşması yapmayalım ayıptır yahu
miska;
adam iyice kabullenmeye başladın. vazgeçemicen sonunda. kör,topal kabul etcen he
asıl sorun sende baksana önemli notunda ne kadar ters davranıyorsun ilk önce git kendini düzelt
ya miska o kadar doğalsın o kadar şekersin ki şu yazıdaki yorumlarına,üslubuna bayıldım.yani normalde ciddi ciddi okumam gerekirken ben tebessümle okuyorum.bizde alıştık galiba senin adama. ilk okuduğum zamanki gibi şaşırmıyorum artık:)
canım valla biz senin bu adama alıştık demiş arkadaş bizi bırak da sende alışmışsın gibi geldi sanki bana ?
oğlak burcu gruplaşması yapmayalım ayıptır yahu
miska;
adam iyice kabullenmeye başladın. vazgeçemicen sonunda. kör,topal kabul etcen he
bncede miska ne kdr bağlanma dediysek boş
slm miskacım kısa bi seyehat dolasıyla 4 gündür yoktu gelir gelmez sana baktım hala bi gelişme yok
:26: sanırım forumcak alıştık biz bu adama nebiliyim seni olulu yönde sasırtan bi ggelişmeyle son bulur umuyorum
bu arada ben kovayım ama yükselenim oğlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?