Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızma hayatım, boşver, ben zaten uyardım kendisini, biz hepimiz senin iyi niyetini de, akllı bi kadın olduğunu da biliyoruz, sen de biliyosun. durma üstünde

hahhaa herrrr şeyi denedim canım, yok, yok, ışık yok adamda :))

BUNU mu dert ediyosun ne güzel işte demekki manevi yönü gelişmiş

Ben de oğlakım

ya miska o kadar doğalsın o kadar şekersin ki şu yazıdaki yorumlarına,üslubuna bayıldım.yani normalde ciddi ciddi okumam gerekirken ben tebessümle okuyorum.bizde alıştık galiba senin adama. ilk okuduğum zamanki gibi şaşırmıyorum artık:)

canım valla biz senin bu adama alıştık demiş arkadaş bizi bırak da sende alışmışsın gibi geldi sanki bana ?

oğlak burcu gruplaşması yapmayalım ayıptır yahu
miska;
adam iyice kabullenmeye başladın. vazgeçemicen sonunda. kör,topal kabul etcen he

asıl sorun sende baksana önemli notunda ne kadar ters davranıyorsun ilk önce git kendini düzelt

o notu ne için yazdıgını cok ıyı anlıyorum.burda ınsanlar dertlerını anlatıyorlar ve bazı kısıler gercektende cıkıp aaa!!! ne kadar ayıpp!! seklınde ahlak dersı vermeye calısıyorlar :)

Miskacım ben sana yardımcı olmaya çalışayım hazır uykum kaçmışken;benim bir akrabamın da böyle olmuştu,sevgilisi işyerindendi,adam uzun süre onunla birlikte olmamıştı,öpmüş müydü hatırlamıyorum,zaten öpmemesi çok acayip olurdu,ama 3 aya benzer bir süre sonra bir gün arabada dönerken ''böyle kız kıza çıkmaya devam mı edeceğiz'' gibi bir espri yapmış,ondan sonra başlamışlar birlikte olmaya,o da kız 26-27 yaşlarındaydı,zaman 90 lar,6 yıl çıktılar,aileler tanıştı vs. ayrıldılar,ama ayrılma sebepleri o 6 yıl boyunca adamın ciddi şekilde hayatında çok önceden bulunan yaşça oldukça olgun büyük zaten evli olan ve hiçbir aşk ilişkisi yaşamadığı bir sex arkadaşı bulunması,ondan hiç vazgeçememiş olması ve daha başkalrıyla da hep tek gecelik beraberlikler yaşadığını iş gezilerinde yanında olan iş arkadaşıyla çok yakın arkadaş olup iş gezilerinde de hiç boş durmadığını öğrenmiş olmasıydı,aynen dedi ki ''meğer o kadar uzun süre benle birlikte olmazken hiç rahatı bozulmuyormuş zaten,hiç sex problemi olmamış,benle de evlenmeyi düşünüyormuş,ciddi ilişkisiymişim,düzgün biriyim diye'' demişti o kuzenim baya kırgın bir şekilde;adam aynen çok ciddi,çok hoş,çok sosyal,çok da işinde gücünde bir adamdı,buna benzer daha başka hikayeler de duydum...
Şimdi bunu sadece örnek verdim,çok ahlaklı biridir vs. diyen insanlar senin içine su serpmiştir belki ama canım;ben biraz sorun olduğunu düşünüyorum,bana sorarsan insan sevdiği birini öpmek ister,ister ilk buluşmadan sonra,ister ikinci buluşmadan sonra insan ister sevdiği insanla öpüşmeyi,bana sorarsan aynı yatakta yatıp da hiç yaklaşmıyorsa ya senden çekiniyordur utanıyordur bir tür eksikliği olduğu için;bu benim teorim tabi,erkekleri iyi tanıyorum çünkü,sevgilim çok az oldu ama çok fazla yakın erkek arkadaşım var ve herşeyi konuşuruz,bütün hayatlarını sıkıntılarını anlatırlar,bu senin durumunun en normal açıklaması yukardaki hikaye gibi olma ihtimali de var,ama takma bu konuyu diyenleri dinleme derim ben tabi,hiçbişeyi görmedim duymadım türü yaşayan insanlardan değilsen,ki bence oldukça hoş ve çekici biri olduğun anlaşılıyor bence 3-4 ay olmuş,arkadaşlar da demişler ''bu adamı kör topal alıcan galiba sen diye'' şaka tabi ama gerçeklerle ilgilenen biriysen bunlardır söyliceklerim,sağlıcakla kal,çok öptüm

slm miskacım kısa bi seyehat dolasıyla 4 gündür yoktu gelir gelmez sana baktım hala bi gelişme yok
:26: sanırım forumcak alıştık biz bu adama nebiliyim seni olulu yönde sasırtan bi ggelişmeyle son bulur umuyorum

bu arada ben kovayım ama yükselenim oğlak

bu arda olulu değil olumlu olacak vazgecemiyorum bu yarım yazmalarımdan bundan nasıl kurtulurum diyede ben bi başlık acacam klavyeyey bi türlü ılımlı yakşalamıyorum elimde kalacak

ayyy nili, cokk tesekkur ederim, sabah sabah guzel sozler, gunesli bi bahar sabahi şöyle elinde okkali bir kahveyle, güzel bir evin verandasında oturup kuş cıvıltısı dinlemek gibi geldi

canım valla biz senin bu adama alıştık demiş arkadaş bizi bırak da sende alışmışsın gibi geldi sanki bana ?

ahahaha olur mu olur valla :)))
eskisi kadar takmiyorum kafama cunku, burda sizinle sohbet ederken, durumla dalga geerken, eglenirken, kafam dagildi gercekten. daha huzurluyum, takinti haline getirmeden gozlemleme evresine gectim, zamanla kararimi vericem :)

evet, yoktun hayatim ne zamandir, farkettim ben de olmadigini.

benim tuhaf adamla belki bu haftasonu izmir`e gideriz birlikte, bi kac gune belli olcak, rin rin rin rin!!!!

ah miskacım ah ..
bi erkekin en meraklı,en ilgili olması gereken dönemde senin soğuk nevali.
bu adamla bi ömür geçmez.
ben senin yerinde olsaydım çoktan kafasına tavayı geçirmiştim
eğer izmirde de yakınlaşma olmazsa (hem duygusal,hem fiziksel) vur tekmeyi totosuna.
izmir o şehir bile işe yaramıyosa o adam gitsin kendini eyfel kulesinden aşağı atsın
(yalnız benim dediklerimi çok dikkate alma ben sevgilisinin totosunu mıncıklayan bi hatunum yani gayriciddi bi hatun. aşk dışında herşeyi saf dışı bırakan :89:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…