Miskacım ben sana yardımcı olmaya çalışayım hazır uykum kaçmışken;benim bir akrabamın da böyle olmuştu,sevgilisi işyerindendi,adam uzun süre onunla birlikte olmamıştı,öpmüş müydü hatırlamıyorum,zaten öpmemesi çok acayip olurdu,ama 3 aya benzer bir süre sonra bir gün arabada dönerken ''böyle kız kıza çıkmaya devam mı edeceğiz'' gibi bir espri yapmış,ondan sonra başlamışlar birlikte olmaya,o da kız 26-27 yaşlarındaydı,zaman 90 lar,6 yıl çıktılar,aileler tanıştı vs. ayrıldılar,ama ayrılma sebepleri o 6 yıl boyunca adamın ciddi şekilde hayatında çok önceden bulunan yaşça oldukça olgun büyük zaten evli olan ve hiçbir aşk ilişkisi yaşamadığı bir sex arkadaşı bulunması,ondan hiç vazgeçememiş olması ve daha başkalrıyla da hep tek gecelik beraberlikler yaşadığını iş gezilerinde yanında olan iş arkadaşıyla çok yakın arkadaş olup iş gezilerinde de hiç boş durmadığını öğrenmiş olmasıydı,aynen dedi ki ''meğer o kadar uzun süre benle birlikte olmazken hiç rahatı bozulmuyormuş zaten,hiç sex problemi olmamış,benle de evlenmeyi düşünüyormuş,ciddi ilişkisiymişim,düzgün biriyim diye'' demişti o kuzenim baya kırgın bir şekilde;adam aynen çok ciddi,çok hoş,çok sosyal,çok da işinde gücünde bir adamdı,buna benzer daha başka hikayeler de duydum...
Şimdi bunu sadece örnek verdim,çok ahlaklı biridir vs. diyen insanlar senin içine su serpmiştir belki ama canım;ben biraz sorun olduğunu düşünüyorum,bana sorarsan insan sevdiği birini öpmek ister,ister ilk buluşmadan sonra,ister ikinci buluşmadan sonra insan ister sevdiği insanla öpüşmeyi,bana sorarsan aynı yatakta yatıp da hiç yaklaşmıyorsa ya senden çekiniyordur utanıyordur bir tür eksikliği olduğu için;bu benim teorim tabi,erkekleri iyi tanıyorum çünkü,sevgilim çok az oldu ama çok fazla yakın erkek arkadaşım var ve herşeyi konuşuruz,bütün hayatlarını sıkıntılarını anlatırlar,bu senin durumunun en normal açıklaması yukardaki hikaye gibi olma ihtimali de var,ama takma bu konuyu diyenleri dinleme derim ben tabi,hiçbişeyi görmedim duymadım türü yaşayan insanlardan değilsen,ki bence oldukça hoş ve çekici biri olduğun anlaşılıyor bence 3-4 ay olmuş,arkadaşlar da demişler ''bu adamı kör topal alıcan galiba sen diye'' şaka tabi ama gerçeklerle ilgilenen biriysen bunlardır söyliceklerim,sağlıcakla kal,çok öptüm
ah miskacım ah ..
bi erkekin en meraklı,en ilgili olması gereken dönemde senin soğuk nevali.
bu adamla bi ömür geçmez.
ben senin yerinde olsaydım çoktan kafasına tavayı geçirmiştim
eğer izmirde de yakınlaşma olmazsa (hem duygusal,hem fiziksel) vur tekmeyi totosuna.
izmiro şehir bile işe yaramıyosa o adam gitsin kendini eyfel kulesinden aşağı atsın
(yalnız benim dediklerimi çok dikkate alma ben sevgilisinin totosunu mıncıklayan bi hatunumyani gayriciddi bi hatun. aşk dışında herşeyi saf dışı bırakan :89:)
evet, yoktun hayatim ne zamandir, farkettim ben de olmadigini.
benim tuhaf adamla belki bu haftasonu izmir`e gideriz birlikte, bi kac gune belli olcak, rin rin rin rin!!!!
izmirin büyüsü senin adamı da yola getirecek bence
gunescim, zaten bugune kadar hep izmirde yasamis, izmirin buyusunun damarlarina islemis olmasi gerekiyodu ama bi seyleri kacirmis benimki galiba :))))
miskacım sevindim cok umarım olur bu izmir işi
veeeeeeee mutlu son ama burdanda bişey cıkmassa su tava olayını bi düşün derim belki şok etkisi yaparbencede neolup bittiğinden emin olmadan bi karar verme gözlemleme iyiymiş ama cok da kaptırma kendini üzülmeni istemeyiz
miska;
kısaca diyorsun ki odun heryerde odundur
sen gibi hatunu ben bile alırım bu manyak neyi bekliyo
ona benim gibi psikopat lazım.
küsken bile niye aramadın diye kavga edebilecek devirde
hahahha minik aynen oyleee :)))))
benim gibi tatli, eglenceli, sıkıntısız, mutlu bi kadini bile eli masaliya cevirdi ya, helal olsun diyorum :)
galiba su gizemli havasini cozmek icin inat etmek teorisi dogru, kim soylemisti, tanufuk mu, december miydi hatirlayamadim da, adamin derdi ne merak etmeye basliyorum gercekten :)
hahahha minik aynen oyleee :)))))
benim gibi tatli, eglenceli, sıkıntısız, mutlu bi kadini bile eli masaliya cevirdi ya, helal olsun diyorum :)
galiba su gizemli havasini cozmek icin inat etmek teorisi dogru, kim soylemisti, tanufuk mu, december miydi hatirlayamadim da, adamin derdi ne merak etmeye basliyorum gercekten :)
Miska yaşadığın seni ilgilendirir... zor bir durum bu..buna benzer bir olay benim başmada gelmişti...
arkadaşlar şunu belirteyim..
evet türk toplumu olarak örf ve ananelerimize sahip çıkıp ,onları korumalıyız..
ama burda bu kızımız sadece içten duygularını paylaşmış..
sevgilisiyle uyumasını tasvip edenlerde var etmeyenlerde...derin mevzular....
benim paylaşmak istediğim şey şu.....belki bir fikir verir sana --- MİSKA--
evliyim...eşimle bir arkadaş aracılığıyla ve evlilik amaçlı tanıştık..
ben çok neşeli ,konuşkan,sıcak,hayat dolu ve çok sosyal bir insanım...
eşimse ,ağırbaşlı,fazla konuşmayı sevmeyen,
olgun,. ama zamanında çok tecrübe ve deneyimleri olmuşş kızlar üzerine..
ilk tanışmamızda negatif oldu düşüncelerim...
taban tabana zıttı kişiliklerimiz...
zamanla tanıdım ve hayata bakış açımızın aynı doğrultuda olduğunu farkettik...
neyse fazla uzatmiyim ..
nişanlandık, ve 8 ay sonra evlendik..
biz nişanlıyken eşim bana hiç yaklaşmak istemedi.elimi çok zor tuttu.nerdeyse 2 ay sürdü tutması elimi
onun dışında hiçbir yakınlık göstermiyordu...hoşumada gitti aslında başta..
ama 5 ay olmuş dile kolay...insan şüphe ediyor...çok çapkınmış zamanında..
30 yaşındaydı tanıştığımda
illa olacak yakınlaşma yada neden olmuyor demiyorum..ama insan kendinden şüphe ediyor..
bir kere evde yalnız kaldık tesadüfen...
ve ben onun tutumunu çok merak ettim...
yemek hazırladık birlikte ,mutfakta adam neredeyse kaçıyordu benden..yiycem sanki
bu beni hem üzüyor hemde sinir ediyordu..
çünkü ben kendimi çirkin ve çekici bulmadığına inandırıyordum
lütfen yanlış anlamayın...erkek düşkünü yada böyle şeylerin meraklısı biri değilim
..sınırlarım keskindi.. :78::78::78:
ama evleneceğin erkeğin seni beğenmesini ve belli etmesini istiyor insan...
biz evde yalnızdık işte..güzel bir film var izleyelim dedim...
..naptı beğenirsiniz..
kanepenin eennnnn ucuna oturdu....
ben tutup üstüme atlamasını beklemiyordum .. beni sevdiğini biliyordum..
ama en azından bir elimi tutsaydı şöyle ucundan
neyse bozuntuya vermedim izledik filmi...istifini hiç bozmadı
ben tüm cesaretimi toplayıp ve yüzümü karartarak dedimki :
biz senle 5 aydır nişanlıyız,
yanlış anlama sakın ama benim sormam gereken birşey var..
sen beni hoş buluyormusun ?
- evet ,ttabikii
peki elimi tuttuğunda ne hissediyorsun ?
- noldu, yemekmi dokundu canım sana !?
yok gayeeet iyiyim ve bu konuşmayı burda şimdi yapmazsak birdaha açamam mevzuyu ...
sence ben bir ömür aynı hayatı ve yastığı paylaşacağın ve hiç sıkılmayacağın o kadınmıyım ?
eğer öyleysem ..neden benden kaçtığını ve uzak durmak için çaba harcadığını zannediyorum ??
herşeyin bir zamanı var biliyorum ama en azından yanağımdan öp be adam
hiçmi içinden gelmiyor ??
bunca zaman elimi bile zor tuttun..sana cazip gelmeyen yaklaşmak istemediğin bir kadınla
evlenme bence dedim...ama çok utanarak söyledim bunu..neredeyse evleneceğiz ama o beni
istemiyor diye düşünüyordum
Bana cevabı ise şu oldu....
Ben bu güne kadar okadar çok kadınla zaman geçirdimki...bilmemen senin için daha iyi....
seni tanıyıp evlenmeye karar verdiğimiz anda,içimde seni bambaşka bir yere koydum...
sana baktığımda,ömür boyu yanımda yürüyecek güçlü bir kadın görüyorum...gurur duyuyorum
bugün burda yalnız kalmayı hiç istemedim...çünkü artık kendime hakim olamamktan koktum..
eğer seninle yakınlaşırsak, bazı şeyler için düğünümüzü bekleyemem...bundan emin ol...
seni sevmediğimi , çekici bulmadığımı sakın düşünme ..
öyle olsa seninle burda bu aptal filmi izlemezdim ..yanında olmazdım inan..
herşeye kendi pencerenden bakma...bir erkek olarak benide düşün...
sana değer veriyorum ve eğer allah korusun bana bişey olsa yada olurya evlenmedik ayrıldık..
çok ileriye gitmesek bile bu benim vicdanıma sığmaz....seni gözümde düşüremem.
bize yakıştıramam..
bak birtanem..3 ay 16 saat kaldı.....sabrediyorum......sen ozaman görürsün...hatırlatırım bu
sözlerini ozaman
Dedi..........
bense kendimden utandım, onu birkez daha sevdim......bir dahada o 3 ay boyunca yanına bile
yaklaşmadım
diyceğim oki miska..eğer o kişiyle konuşacak kadar yakınlaştıysanız..ve ufukta evlililk
görünüyorsa.....gururunu yere sermeden tereddütlerini dile getir bence...sorun varsa anlarsın
yüzünden...böyle için içini yierken ilişkiniz sağlıklı olamaz..
offfff......çok uzun olmuş kusura bakmayın nolur kızlar :26::26::26::26:
Bu form çok güzel yaa :) en başından beri hiç sıkılmadan okudum valatam dizi tadında bir aşk
5.si senin onu denediğini düşünüp kendini büyük bi güçle durdurmaya çalışmış da olabilir.
Tanufuk'da december'da söylemişti bence de bir dene bakalım tepkisi ne olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?