Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vaktinizi ayirdiginiz ve ilgilendiginiz icin tesekkur ederim. keske anlamanin bir yolu olsaydi. ama ben ne telefon karistirabilirim, ne de benzer bi sey... hic kiskanc degilimdir, o yuzden sikbogaz etmem, o beni aramazsa beni onu hic aramam, o yuzden beni aldatmak cok kolay olsa gerek
ama yapim boyle, istesem de degisemem sanirim... umarim bizim dusundugumuz seyler degildir demekten kendimi alamiyorum ama hala bana en olasi gelen ihtimal cinsel bir problemi olmasi...

ahahahah ben seni yerim yaaaa :))))

evet, yoktun hayatim ne zamandir, farkettim ben de olmadigini.

benim tuhaf adamla belki bu haftasonu izmir`e gideriz birlikte, bi kac gune belli olcak, rin rin rin rin!!!!

miskacım sevindim cok umarım olur bu izmir işi
veeeeeeee mutlu son ama burdanda bişey cıkmassa su tava olayını bi düşün derim belki şok etkisi yapar bencede neolup bittiğinden emin olmadan bi karar verme gözlemleme iyiymiş ama cok da kaptırma kendini üzülmeni istemeyiz

gunescim, zaten bugune kadar hep izmirde yasamis, izmirin buyusunun damarlarina islemis olmasi gerekiyodu ama bi seyleri kacirmis benimki galiba :))))

miska;
kısaca diyorsun ki odun heryerde odundur
sen gibi hatunu ben bile alırım bu manyak neyi bekliyo
ona benim gibi psikopat lazım.
küsken bile niye aramadın diye kavga edebilecek devirde

Son düzenleyen: Moderatör:

hayatim adami taslaya taslaya bi hal oldum, artik sekiyo kafasina attigim taslar, etki etmiyo :)

heheh dun noldu, telefonda konusurken ben yine laf sokusturup duruyodum her zamanki gibi ::)) sonra da dedim ki, yaa ben aslinda cok tatli bi kizim, niye boyle yaptin beni dedim. huysuz ve tatli diyelim ona dedi :) ben de, aslinda huysuz degilim ben ama sen beni cok ofkelendiriyosun, o yuzden boyleyim dedim. belki ben seni sinirli seviyorumdur dedi :)) hosuma gidiyo boyle sinirlenmen belki dedi :) ben de sinir hastasi etme de beni dedim :))

yani o tava gerceginin farkinda ama inatla degismiyo, beni yildirmaya mi calisiyo nedir..

kendini kaptirma konusuna gelince, o kadar duygularimi öldürdü ki, su anda istesem de kaptirmam cok zor.

miska;
kısaca diyorsun ki odun heryerde odundur
sen gibi hatunu ben bile alırım bu manyak neyi bekliyo
ona benim gibi psikopat lazım.
küsken bile niye aramadın diye kavga edebilecek devirde

hahahha minik aynen oyleee :)))))

benim gibi tatli, eglenceli, sıkıntısız, mutlu bi kadini bile eli masaliya cevirdi ya, helal olsun diyorum :)
galiba su gizemli havasini cozmek icin inat etmek teorisi dogru, kim soylemisti, tanufuk mu, december miydi hatirlayamadim da, adamin derdi ne merak etmeye basliyorum gercekten :)

Tanufuk'da december'da söylemişti bence de bir dene bakalım tepkisi ne olacak...

ay bu adam herşeyin farkında sırf sana gıcıklık yapıyo ben söliyim
böle bi gizemli havalar cool takılmalar e bakıyo ki sende cıldırıyon
hoşuna gidiyo galiba adamın nedenir bölelerine bilmiyom
ahh miskacım ahhh ama bu adamda bi ışık görüyosan bırakma derim
ben bıgünlerde fazla duygusalım herkes mutlu olsun herkes sevsin sevilsin
rabbim bana nasip etsin tabi

Merhaba konu başlığını uzun zamandır görüyordum ama bir türlü girip okuma fırsatım olmamıştı :) neyse kısmet bugüneymiş ...
Ben bu konuda çok negatif değilim bir cinsellik sorunu gibide görünmedi ayrıca benim bu konuda bir kaç alternatif fikrimde var
* belki iyi öpüşemiyor ( daha önce biri ona hiç iyi öpüşemiysun demiş olabilir, bu da bir travma sebebi)
* ağız kokusu problemi var ( çözmek için iyi bir dişçiye gitmesi lazım )
* Dudaklarını beğenmiyor ( çok ince yada çok köfte) ve bu konuda kendini ezik hissediyor
* Hijyen manyağı mikrop kapmaktan korkuyor (bazı deliler öpüşmeyi sadece tükürük transferi olarak görebiliyor)

Son düzenleme:
Bu form çok güzel yaa :) en başından beri hiç sıkılmadan okudum vala tam dizi tadında bir aşk

Ayy dayanamadım ben de yorum yapıcam çok karışık bir durum, her olasılık birbiriyle çelişiyor :S

1.si çok muhafazakar olduğunu düşünmüyorum ben de öyle olsa seninle aynı yatakta yatmayı da istemezdi, hadi otel odası yalnız kalmasın ne olur ne olmaz demiş de olabilir, o durumda da var mı bilmiyorum ama odada kanepe vs gibi başka bi yerde yamayı düşünürdü.

2.si Sana çok değer verdiği için sana dokunmak istemiyor olabileceğini ben de düşündüm, ama sonuçta bir erkek, aynı yatakta yatıp da dokunmadan öpmeden durabileceğini sanmıyorum.

3.sü seni arzulamadığını hiç sanmıyorum, erkek bu sonuçta, bulmuş yanında aynı yatakta uyuyacakları bir kız ve hiç bişi yapmıcak öyle mi, seni sevmese dahi sana dokunmak, öpmek vs isterdi mutlaka.

4.sü çoookkk utangaç olabilir gibi ikili ilişkilerde, öpmek istemiştir belki ama nasıl başlatcana karar verememiştir, başlayınca duramıcanızı düşünmüş olabilir vs.

5.si senin onu denediğini düşünüp kendini büyük bi güçle durdurmaya çalışmış da olabilir.

6.sı öpüşüp yakınlaşınca durumun ileri gideceğini bu durumda da varsa cinsel probleminin ortaya çıkacağını düşünmüş olabilir. En mantıklısı da bu gibi sanırım :S

Miska yaşadığın seni ilgilendirir... zor bir durum bu..buna benzer bir olay benim başmada gelmişti...

arkadaşlar şunu belirteyim..
evet türk toplumu olarak örf ve ananelerimize sahip çıkıp ,onları korumalıyız..
ama burda bu kızımız sadece içten duygularını paylaşmış..
sevgilisiyle uyumasını tasvip edenlerde var etmeyenlerde...derin mevzular....

benim paylaşmak istediğim şey şu.....belki bir fikir verir sana --- MİSKA--

evliyim...eşimle bir arkadaş aracılığıyla ve evlilik amaçlı tanıştık..
ben çok neşeli ,konuşkan,sıcak,hayat dolu ve çok sosyal bir insanım...
eşimse ,ağırbaşlı,fazla konuşmayı sevmeyen,
olgun,. ama zamanında çok tecrübe ve deneyimleri olmuşş kızlar üzerine..

ilk tanışmamızda negatif oldu düşüncelerim...
taban tabana zıttı kişiliklerimiz...
zamanla tanıdım ve hayata bakış açımızın aynı doğrultuda olduğunu farkettik...
neyse fazla uzatmiyim ..
nişanlandık, ve 8 ay sonra evlendik..
biz nişanlıyken eşim bana hiç yaklaşmak istemedi.elimi çok zor tuttu.nerdeyse 2 ay sürdü tutması elimi
onun dışında hiçbir yakınlık göstermiyordu...hoşumada gitti aslında başta..
ama 5 ay olmuş dile kolay...insan şüphe ediyor...çok çapkınmış zamanında..
30 yaşındaydı tanıştığımda

illa olacak yakınlaşma yada neden olmuyor demiyorum..ama insan kendinden şüphe ediyor..
bir kere evde yalnız kaldık tesadüfen...
ve ben onun tutumunu çok merak ettim...
yemek hazırladık birlikte ,mutfakta adam neredeyse kaçıyordu benden..yiycem sanki
bu beni hem üzüyor hemde sinir ediyordu..
çünkü ben kendimi çirkin ve çekici bulmadığına inandırıyordum
lütfen yanlış anlamayın...erkek düşkünü yada böyle şeylerin meraklısı biri değilim
..sınırlarım keskindi.. :78::78::78:
ama evleneceğin erkeğin seni beğenmesini ve belli etmesini istiyor insan...
biz evde yalnızdık işte..güzel bir film var izleyelim dedim...
..naptı beğenirsiniz..
kanepenin eennnnn ucuna oturdu....
ben tutup üstüme atlamasını beklemiyordum .. beni sevdiğini biliyordum..
ama en azından bir elimi tutsaydı şöyle ucundan
neyse bozuntuya vermedim izledik filmi...istifini hiç bozmadı
ben tüm cesaretimi toplayıp ve yüzümü karartarak dedimki :

biz senle 5 aydır nişanlıyız,
yanlış anlama sakın ama benim sormam gereken birşey var..

sen beni hoş buluyormusun ?

- evet ,ttabikii

peki elimi tuttuğunda ne hissediyorsun ?

- noldu, yemekmi dokundu canım sana !?

yok gayeeet iyiyim ve bu konuşmayı burda şimdi yapmazsak birdaha açamam mevzuyu ...
sence ben bir ömür aynı hayatı ve yastığı paylaşacağın ve hiç sıkılmayacağın o kadınmıyım ?
eğer öyleysem ..neden benden kaçtığını ve uzak durmak için çaba harcadığını zannediyorum ??
herşeyin bir zamanı var biliyorum ama en azından yanağımdan öp be adam
hiçmi içinden gelmiyor ??
bunca zaman elimi bile zor tuttun..sana cazip gelmeyen yaklaşmak istemediğin bir kadınla
evlenme bence dedim...ama çok utanarak söyledim bunu..neredeyse evleneceğiz ama o beni
istemiyor diye düşünüyordum

Bana cevabı ise şu oldu....

Ben bu güne kadar okadar çok kadınla zaman geçirdimki...bilmemen senin için daha iyi....
seni tanıyıp evlenmeye karar verdiğimiz anda,içimde seni bambaşka bir yere koydum...
sana baktığımda,ömür boyu yanımda yürüyecek güçlü bir kadın görüyorum...gurur duyuyorum
bugün burda yalnız kalmayı hiç istemedim...çünkü artık kendime hakim olamamktan koktum..
eğer seninle yakınlaşırsak, bazı şeyler için düğünümüzü bekleyemem...bundan emin ol...
seni sevmediğimi , çekici bulmadığımı sakın düşünme ..
öyle olsa seninle burda bu aptal filmi izlemezdim ..yanında olmazdım inan..
herşeye kendi pencerenden bakma...bir erkek olarak benide düşün...
sana değer veriyorum ve eğer allah korusun bana bişey olsa yada olurya evlenmedik ayrıldık..
çok ileriye gitmesek bile bu benim vicdanıma sığmaz....seni gözümde düşüremem.
bize yakıştıramam..
bak birtanem..3 ay 16 saat kaldı.....sabrediyorum......sen ozaman görürsün...hatırlatırım bu
sözlerini ozaman
Dedi..........

bense kendimden utandım, onu birkez daha sevdim......bir dahada o 3 ay boyunca yanına bile
yaklaşmadım

diyceğim oki miska..eğer o kişiyle konuşacak kadar yakınlaştıysanız..ve ufukta evlililk
görünüyorsa.....gururunu yere sermeden tereddütlerini dile getir bence...sorun varsa anlarsın
yüzünden...böyle için içini yierken ilişkiniz sağlıklı olamaz..

offfff......çok uzun olmuş kusura bakmayın nolur kızlar :26::26::26::26:

PENLOYA arkadaşım çok güzel özetlemişsin bende aynen eşinizin size söylediklerine katılıyorum yani miska aynen böyle düşünceleri vardır sevgilininde sabret derim umarım çok mutlu olursun

teşekkür ederim.. vaktiniz, emeğiniz ve bana yardımcı olmaya çalışmanız için
bizim evlilik gibi bir durumumuz olmadığı için bu şekilde soramam. o yüzden anlamaya çalışıyorum. siz iyi yürekliliğinizden kusuru kendinizde aramışsınız, bense hemen adama yüklendim kendi kendime, bi problemi var diye :)

belki de tuhaf bir şekilde değer verdiğini gösterme biçimi budur. bana hiç mantıklı gelmiyor ama zaten onun yaptığı hiç bir şey bana mantıklı gelmiyor ki :) ama şu da var, ben aramızdaki mesafeden rahatsız olduğumu, bundan hiç hoşlanmadığımı ima ederek, laf sokarak sürekli söylüyorum. o da anlıyor biliyorum. böyle bir şey olsa, alır beni karşısına der ki, ben sana çok değer verdiğim için böyle... anlatır bana sebebini, haksız mıyım? o ise sürekli kaçıyor, konuyu değiştiriyor. konuşmak istemiyor yani. bu da bana, bana açıklayamayacağı bir sebebi olduğunu düşündürüyor, mesela bir cinsel problem gibi. bu ilişki ciddi bir ilişki, o yüzden problemlerle dolu bir evlilik yapmak istemiyorum. evlenmeyeceğimi bildiğim bir adamla vakit kaybetmek de istemiyorum, yaş oldu 26 :)

bu yüzden iyice gözlemleyip analiz etmem lazım, hata yapma lüksüm yok :)

keşke beni rahatlatacak bir şeyler söylese...

Bu form çok güzel yaa :) en başından beri hiç sıkılmadan okudum vala tam dizi tadında bir aşk

hahah valla sorma, ben de binbir sıkıntı ve üzüntüyle açmıştım bı konuyu ama kızlar sağolsunlar, güle oynaya konuşup fikir paylaşır hale getirdiler beni, balpeteklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…