Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sen hep iyimsersin şekerparemm :)) en iyilerine layıksın, inşallah aşkların enn güzeli bulur seni

yok, öpüştük sonradan :)) konu ilerlerken :) gayet de öpüşüyor valla, bi problemi yok, sadece öpmüyor gıcık

off miska adam bi öpse cinsel probleminin olmadığını anlıcaz diyoduk öptürdük ama hala karar veremedin canım sende yahu yani öperken çaktırmadan kontrol etsene tık var mııı yok mu diye

ya miskacım bnce sen harekete geç bekleme dediği gbi biraz yokla işte püşürken fln sn biraz ileriye git bakalım n yapıcak?? ya da bi fikrim daha var hani bu çocuk tanıdık ya onn eski sevgililerini bul ya da hani arkadaşının kocasının kardeşi ya arkadaşınla paylaştın mı bunu :44:

off miska adam bi öpse cinsel probleminin olmadığını anlıcaz diyoduk öptürdük ama hala karar veremedin canım sende yahu yani öperken çaktırmadan kontrol etsene tık var mııı yok mu diye

çok uzak duruyo, yoksa göz atıcam ama

hahah ayy yok valla yapamam o kadarını bee, adam benden 3 metre ötede durarak öpüşürken ben napıyım hayatım :78:

arkadaşıma anlattım ama o da bilmiyo ki eski sevgililerini falan, çünkü bu hep izmirde yaşamış, daha 5-6 ay oldu istanbula geleli. o yüzden arkadaşım da bilmiyo önceki hayatını.

Ben sakar olduğum için çok çarpmışlığım vardır bilerek değil

:)))) bak napıyım, buldum! bi gün dışarı çıktığımızda içireyim buna bi güzel, biraz çakırkeyf olsun, o zamanlar daha rahat oluyo. o sırada öpeyim, öpüşürken de ben sarılayım ona şöyle sıkıca çaktırmadan anlamaya çalışıyım

bu arada izmir işi yattı, haftasonu burda olmamız gerekiyomuş, zaten kesin değildi...

Eh bu da iyi bir fikir
Ama sen benim dediğimi de bir düşün

hadi bakalım iyi şanslar ama çokta içirme başına bela olur bide

Benim sevgilim askerdeyken... Yani 'şap'lıyken bile ben tırsıyordum kendisinden
Askerlik bitince bir daha kendisiyle yalnız kalmadım henüz Ayrı şehirlerde olduğumuzdan sorun olmuyordu bence

Benim sevgilim askerdeyken... Yani 'şap'lıyken bile ben tırsıyordum kendisinden
Askerlik bitince bir daha kendisiyle yalnız kalmadım henüz Ayrı şehirlerde olduğumuzdan sorun olmuyordu bence

normal bi adammış seninki işte, iyi mi kötü mü bilmiyorum henüz ama bendeki standartların dışında :))

Kuzucum yanlışlıkla çarpmana gerek yok
ateşli bi öpüşmeden sonra gözle görünür değişiklik olur zaten.
hoş benim manyakta beni görünce bile oluyo o değişiklik :78:
gerçi limoniyiz uzak duruyoruz ama ne olur bilmem

Katılıyorum aynen öyle
Ben bi keresinde üzerine şalımı atıp bu sen de dursun burda dursun demiştim :78: Etrafta arkadaşlarım vardı napıyim :78:
Adam ateşli öpmüyo ki miskacık anlasın hal vaziyeti

Son düzenleme:

minik öpücükte o adamda hareketlenme yaratmaz
malum -4645646 larda. epey bi ısıya ihtiyacı var.
benimki şu aralar uzun mont giyiyoda yırtıyo
limoniyiz ve hasta .. muhtemelen 1-2 hafta konuşmıcaz görüşmicez.
ilk buluşmada ki buluşursak kemiklerimi kırmazsa iyidir

Şimdi biz de bunun için mi dertlensek aynen bizde limoniyiz haftaya yanıma gelebilir o zaman vay anam vay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…