ay bu adam herşeyin farkında sırf sana gıcıklık yapıyo ben söliyim
böle bi gizemli havalar cool takılmalar e bakıyo ki sende cıldırıyon
hoşuna gidiyo galiba adamın nedenir bölelerine bilmiyom
ahh miskacım ahhh ama bu adamda bi ışık görüyosan bırakma derim
ben bıgünlerde fazla duygusalım herkes mutlu olsun herkes sevsin sevilsin
rabbim bana nasip etsin tabi
Merhaba konu başlığını uzun zamandır görüyordum ama bir türlü girip okuma fırsatım olmamıştı :) neyse kısmet bugüneymiş ...
Ben bu konuda çok negatif değilim bir cinsellik sorunu gibide görünmedi ayrıca benim bu konuda bir kaç alternatif fikrimde var
* belki iyi öpüşemiyor ( daha önce biri ona hiç iyi öpüşemiysun demiş olabilir, bu da bir travma sebebi)
* ağız kokusu problemi var ( çözmek için iyi bir dişçiye gitmesi lazım )
* Dudaklarını beğenmiyor ( çok ince yada çok köfte) ve bu konuda kendini ezik hissediyor
* Hijyen manyağı mikrop kapmaktan korkuyor (bazı deliler öpüşmeyi sadece tükürük transferi olarak görebiliyor)
benim de aklımdaki bu... ayy ne kötü di mi yaa((
off miska adam bi öpse cinsel probleminin olmadığını anlıcaz diyoduk öptürdük ama hala karar veremedin canım sende yahuyani öperken çaktırmadan kontrol etsene tık var mııı yok mu diye
çok uzak duruyo, yoksa göz atıcam ama
ya miskacım bnce sen harekete geç bekleme dediği gbi biraz yokla işte püşürken fln sn biraz ileriye git bakalım n yapıcak?? ya da bi fikrim daha var hani bu çocuk tanıdık ya onn eski sevgililerini bulya da hani arkadaşının kocasının kardeşi ya arkadaşınla paylaştın mı bunu :44:
O zaman el at:82:
Yanlışlıkla oldu dersin:78:
Ben sakar olduğum için çok çarpmışlığım vardır bilerek değil
:)))) bak napıyım, buldum! bi gün dışarı çıktığımızda içireyim buna bi güzel, biraz çakırkeyf olsun, o zamanlar daha rahat oluyo. o sırada öpeyim, öpüşürken de ben sarılayım ona şöyle sıkıcaçaktırmadan anlamaya çalışıyım
bu arada izmir işi yattı, haftasonu burda olmamız gerekiyomuş, zaten kesin değildi...
:)))) bak napıyım, buldum! bi gün dışarı çıktığımızda içireyim buna bi güzel, biraz çakırkeyf olsun, o zamanlar daha rahat oluyo. o sırada öpeyim, öpüşürken de ben sarılayım ona şöyle sıkıcaçaktırmadan anlamaya çalışıyım
bu arada izmir işi yattı, haftasonu burda olmamız gerekiyomuş, zaten kesin değildi...
Benim sevgilim askerdeyken... Yani 'şap'lıykenbile ben tırsıyordum kendisinden
Askerlik bitince bir daha kendisiyle yalnız kalmadım henüzAyrı şehirlerde olduğumuzdan sorun olmuyordu bence
Kuzucum yanlışlıkla çarpmana gerek yok
ateşli bi öpüşmeden sonra gözle görünür değişiklik olur zaten.
hoş benim manyakta beni görünce bile oluyo o değişiklik :78:
gerçi limoniyiz uzak duruyoruz ama ne olur bilmem
Katılıyorum aynen öyle
Ben bi keresinde üzerine şalımı atıp bu sen de dursun burda dursun demiştim :78: Etrafta arkadaşlarım vardı napıyim :78:
Adam ateşli öpmüyo ki miskacık anlasın hal vaziyeti
minik öpücükte o adamda hareketlenme yaratmaz
malum -4645646 larda. epey bi ısıya ihtiyacı var.
benimki şu aralar uzun mont giyiyoda yırtıyo
limoniyiz ve hasta .. muhtemelen 1-2 hafta konuşmıcaz görüşmicez.
ilk buluşmada ki buluşursak kemiklerimi kırmazsa iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?