Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Şimdi biz de bunun için mi dertlensek aynen bizde limoniyiz haftaya yanıma gelebilir o zaman vay anam vay

dertlenmiyorumda ,tırsıyorum güzelim.
3 haftalık bi ayrılık yaşamıştık. buluştuk. bi sarıldı elinden zor kurtuldum ya kemiklerim kırılacaktı.
böle şiddetle sarılmaz insan evladı ya.
adam diyo içime sokasım var seni. gözlerine bakıyorum elinde imkanı olsa valla yapıcak.
ama bizde tek sapık sevgilim değil bende öyleyim

Bu başlık güncelliğini koruduğuna göre, hala bi ilerleme olmamış anlaşılan..

minikdepresifle duygusuzum, sevgililerinizin sizi görünce ya da milletin içinde "harekete geçiyor" olmaları normal değil ve bu durum sizi çok istediklerini değil, daha önce deneyim yaşamamış olduklarını gösteriyor.

Bunu örnek olarak vermeyin bence, hem üzücü olabilir miska için. :)

miska bu adam seni öperken nasıl üç metre uzağında duruyor cidden bir sorun var hem de çok büyük. Dışarıda öpüşürken sevişmeye başlıyacak haliniz olmadığına göre neden kaçıyor eğer sevişmekten korkuyorsa?

Ayrıca çok özel olabilir ama net ortamı rahat konuşmak daha kolay, ileri gitmek istese seninle beraber olabilecek mi bu adam? Buna izin verecek misin yani? Eğer izin vermeyeceğini düşünüyorsa başlamanın bir anlamı yok diyordur, çünkü ergen gibi öpüşüp koklaşmanın da bir anlamı yok. Ya sevişirsin ya sevişmezsin.

Çok soru sordum ama aklıma onlarca olasılık geliyor elimde olmadan :), şunu da merak ediyorum maddi durumu çok iyi olabilir ve senin ona yakın davranman bu anlamda itici ve düşündürücü olabilir onun açısından?

Ama her neyse durum, çok ilginç ve merak etmemek mümkün değil.

Canım benim yeterince deneyim sahibi :) yaşlarımızda ufak değil. ayırt edebilecek yaştayım :) Her gördüğünde olmuyor zaten araya özlem girdiğinde oluyor

Canım benim yeterince deneyim sahibi :) yaşlarımızda ufak değil. ayırt edebilecek yaştayım :) Her gördüğünde olmuyor zaten araya özlem girdiğinde oluyor
çok alemsin cnm ya bi o sapık değilim bnde sapığım fln şmdi basbaya çok özlediniz görüştünz sni gördüğünde direk hareketlenme mi oluor :44: bnde sevglmle sık görüşemiorm ayrı şehirde oldğumuz için ayda 1 görüşüorz hani biz ateşli öpüşünce fln oluo hiissediorm ama görünce olmuo bak şmdi bnde özendim size ama

çok özlediğimizde oluyo valla hani büyük bi kavga ve sonrası barışma veya uzun süre temazsızlık :78: onu hareketlendiren temas değil yakınında olmam temas etme ihtimali beyin hızlı çalışıyor
normalde böyle değildim ama bu ilişkim onun kadar düşkünüm bende. sapıklığımız birbirimize
hoş şimdi ben kötü kadın ilan edebilirler :76:

miska izmire gidememiş.sevgiliside her zamanki gibi.96 sayfadır merakla bekliyorum.ama sevgili değişmedi.valla çok sabırlı.sanırım ben bir şekilde sorardım.zamana bırakıp takip edemezdim.senin derdin ne.bana neden dokunmaya korkuyorsun derdim.korkarım miskamızı ve bizleri çatlatacak.miska inşallah bir dahaki sefere güzel haberler verirsin.bizde sende mutlu olursun.

aman başkalarına olmasın birbirnize olsn walla dediğinz gbi miska sabırlı azimle beklior bnde olsam çatlardm adamın başının etni yerdm nie bölesin die ki yedim de

aman başkalarına olmasın birbirnize olsn walla dediğinz gbi miska sabırlı azimle beklior bnde olsam çatlardm adamın başının etni yerdm nie bölesin die ki yedim de

amin inşllah :)
Allah başka ten tanıtmasın
miska kesinlikle çok sabırlı. İnşallah sabrettiğine deyer.

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyy izmir işide yatmış :95: umut bağlamıştım bu geziye ben
nese su sarhos etme fikri güzel bencede güzel bakarsın ne var ne yok sökülür
soracaklarını da sorarsın belki bi işe yarar ama dikkatli ol bak
içinde tuttuklarını dısarı cıkarmasın sonra birden

ahahha kafasina vururum cok ileri giderse :))
bu aksam bende kalcak kizlar, size garantisini veriyorum ki film izleyip, vurup kafayi uyuycaz, bak demedi demeyin :))

bu aksam bende kalcak kizlar, size garantisini veriyorum ki film izleyip, vurup kafayi uyuycaz, bak demedi demeyin :))

super sende kalacak harikaa ayy catlıycam bu akşam ben şimdi
neti iptal ettim evde cok kaptırıyorum die yine bağlatıcam galiba

dua ediccem bu akşam sana herşey yoluna girsin die

yok, öpüştük sonradan :)) konu ilerlerken :) gayet de öpüşüyor valla, bi problemi yok, sadece öpmüyor gıcık

bu durumda cidden gıcıkmış !!! ... Dünyanın en güzel şeylerinden birinden hem seni hem kendini nasıl mahrum eder ... Akıl fikir diliyorum kendisine ...

miskacım bu sefer film izlemeyin.canım istemiyor de.bilgisayarı, tv kapatın.ne yapacak bakalım.romantik bir ortam hazırla.eğer birşey olmazsa içkisine ilaç at.konuştur başka yol kalmadı.tanısam sevgilini direk soracam.miskayı incitmek mi istemiyorsun yoksa cinsel problemlerin mi var dicem ya.
daha olmadı tüm kadınlar kulübü dövelim sevgilini.

dur cnm ne yaptın içkisine ilaç at fln ya miskacım bak bu akşam snden biraz etkinlik bekliorz bişiler yap bi sefer de ondan bekleme git gidebildiğin kdr

sana güveniyoruz miska, başaracaksın bu adamı yola getireceksin canım, bol şans

sende kalacakmış wayy:)hade bakalım yola getir gece biara gir nete o uyuyunnca bize anlat kk meraktan ölürüz :)

ayy deliricemmm deliricemmm deliricemmm!!!!!!!!!!
yemin ediyorum sinirden elim ayağım titredi yaa... gelmiyo beyefendi!! sağlık problemleri olan bi ablası var da, yine ona bi haller olmuş, yanına gitmesi gerekiyomuş. tamam, sağlık her şeyin önünde ve kızcağız da iyi değil biliyorum ama nedense doğruyu söylediğine inanmıyorum. bu adam ayın yarısında burda değil, günlerce, haftalarca yurtdışında oluyo, şunun şurasında 5-6 ay öncesine kadar burda bile yaşamıyodu! o zamanlar bu kıza bi şey olunca ne yapıyolar acaba? tesadüfe bakın ki tam da bende kalacağı gün rahatsızlanıyor! yalan söylüyor bu bana ya-lan söy-lü-yor!!!!

Son düzenleme:

Miska bence daha fazla üzerine gitme.Bu ilişki için çabalayan tek taraf sensin kendi haline bırak eğer gerçekten seviyorsa o senin için mücadele etsin ne bu böyle
Ya da açık açık sor başka türlü kaçak dövüşten başka birşey değil bu aşk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…