Şimdi biz de bunun için mi dertlensek aynen bizde limoniyiz haftaya yanıma gelebilir o zaman vay anam vay
çok alemsin cnm ya bi o sapık değilim bnde sapığım flnCanım benim yeterince deneyim sahibi :) yaşlarımızda ufak değil. ayırt edebilecek yaştayım :) Her gördüğünde olmuyor zaten araya özlem girdiğinde oluyor
çok alemsin cnm ya bi o sapık değilim bnde sapığım flnşmdi basbaya çok özlediniz görüştünz sni gördüğünde direk hareketlenme mi oluor :44: bnde sevglmle sık görüşemiorm ayrı şehirde oldğumuz için ayda 1 görüşüorz hani biz ateşli öpüşünce fln oluo hiissediorm ama görünce olmuo bak şmdi bnde özendim size ama
aman başkalarına olmasın birbirnize olsnçok özlediğimizde oluyo vallahani büyük bi kavga ve sonrası barışma veya uzun süre temazsızlık :78: onu hareketlendiren temas değil yakınında olmam temas etme ihtimali beyin hızlı çalışıyor
normalde böyle değildim ama bu ilişkim onun kadar düşkünüm bende. sapıklığımız birbirimize
hoş şimdi ben kötü kadın ilan edebilirler :76:
aman başkalarına olmasın birbirnize olsnwalla dediğinz gbi miska sabırlı azimle beklior bnde olsam çatlardm adamın başının etni yerdm nie bölesin die ki yedim de
ayyy izmir işide yatmış :95: umut bağlamıştım bu geziye ben
nese su sarhos etme fikri güzel bencede güzel bakarsın ne var ne yok sökülür
soracaklarını da sorarsın belki bi işe yarar ama dikkatli ol bak
içinde tuttuklarını dısarı cıkarmasın sonra birden
ahahha kafasina vururum cok ileri giderse :))
bu aksam bende kalcak kizlar, size garantisini veriyorum ki film izleyip, vurup kafayi uyuycaz, bak demedi demeyin :))
yok, öpüştük sonradan :)) konu ilerlerken :) gayet de öpüşüyor valla, bi problemi yok, sadece öpmüyor gıcık
ahahha kafasina vururum cok ileri giderse :))
bu aksam bende kalcak kizlar, size garantisini veriyorum ki film izleyip, vurup kafayi uyuycaz, bak demedi demeyin :))
ayy deliricemmm deliricemmm deliricemmm!!!!!!!!!!
yemin ediyorum sinirden elim ayağım titredi yaa... gelmiyo beyefendi!! sağlık problemleri olan bi ablası var da, yine ona bi haller olmuş, yanına gitmesi gerekiyomuş. tamam, sağlık her şeyin önünde ve kızcağız da iyi değil biliyorum ama nedense doğruyu söylediğine inanmıyorum. bu adam ayın yarısında burda değil, günlerce, haftalarca yurtdışında oluyo, şunun şurasında 5-6 ay öncesine kadar burda bile yaşamıyodu! o zamanlar bu kıza bi şey olunca ne yapıyolar acaba? tesadüfe bakın ki tam da bende kalacağı gün rahatsızlanıyor! yalan söylüyor bu bana ya-lan söy-lü-yor!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?