Miska şekerim...
sanırım sevgilin gay
baksana sürekli yurtdışına gitmeler..senden uzak durmalar..
acaba eşcinsel olabilirmi ?
öyle bir eğilim sergiledimi hiç..
yakaldınmı öyle bişey...
ay inanamıyorum..
burda bukadar kadın kafa patlattık..
adam bide eşcinsel çıkarmış
afedersin miska.seni kırmak değil niyetim..
ama iyiden iyiye merak sardı hepimizi...
allah sana sabır versin...
yada çöz yularını gitsin herif :76:
miska sabır taşı bile çatlaşmıştı şimdiye
seni çok iyi anlıyorum miska...
neden hala ayrılmadığını bu adamdan...
şimdi sen hırs yaptın...hepimiz sinir olduk resmen...
deli gibi sebebini merak ediyorsun...
adam okadar gizemli ki, ilgini çekiyor azda olsa...
olursa eğer birgün ( bu gidişle zoor bacım ) aranızda yakınlaşma, nasıl davranacağını merak ediyorsun..
belkide en önemlisi sen bu adamı seviyosun -musun ?
ayy deliricemmm deliricemmm deliricemmm!!!!!!!!!!
yemin ediyorum sinirden elim ayağım titredi yaa... gelmiyo beyefendi!! sağlık problemleri olan bi ablası var da, yine ona bi haller olmuş, yanına gitmesi gerekiyomuş. tamam, sağlık her şeyin önünde ve kızcağız da iyi değil biliyorum ama nedense doğruyu söylediğine inanmıyorum. bu adam ayın yarısında burda değil, günlerce, haftalarca yurtdışında oluyo, şunun şurasında 5-6 ay öncesine kadar burda bile yaşamıyodu! o zamanlar bu kıza bi şey olunca ne yapıyolar acaba? tesadüfe bakın ki tam da bende kalacağı gün rahatsızlanıyor! yalan söylüyor bu bana ya-lan söy-lü-yor!!!!
Bu adam diyorum bu kadar bir haltı beceremezken hakikaten gay mi yaw diyorum...ama bi yandan da şunu düşünüyorum...gay ise ve kimseye söylemiyorsa bunu kapatmak amacıyla kamufile olsun diye bula bula en yakın erkek ardaşının karısının en yakın arkadasına mı bulur...bu cok tehlikelii..sen bişeylerden şüphelendıgınde ortak arkadasının olarak kesınlıkle kıza analatacaksın..kızda kocasınaa kesin ötecek..eee cok daha kotu degılmı bu durum...sanmıyorum yaa..olsa olsa biseksüeldir bence...yoksa burdan degıl ordan yada hıc tanınmayan bırıyle bırlıkte olurdu gıbıme gelıyor..bu durum cok sansasyonel olur cunku...
Eee pelkii tamam gay değilse bu adam neden böyle yapıyor dedimde bir iki ihtimal geliyor aklıma..
Ya arada ortak arkadaslar var ve senınde evlenıcek bır kız olarak bılıyor bu nedenle cınsel yakınlıgın evlılıge gıdecegını dusundugunden kendını hazır hıssetmıyor...ama bu cok dusuk bır ıhtımal tabikii..
tamam canımm anladık ama adam gıbı op sarıl yakınlass barı!!
diğer ihtimallee...varikosel..ereksiyon problemi..boyut sorunu..yada erken boşalma sorunu..bulaşıcı cinsel hastalık...
bu ıhtımaller cok daha fazla bence..ilişkinizi iyice sağlamlastırmadan senı kendıne baglayarak durumuna zemin hazırlıyor olabilir....
bu kadar yurt dışı gormus bırının aksam evine davet eden kız arkadasına karsı bu kadar kayıtsız kalması kesinliklee efendilikten olamazz...
efendilk dediğin aynı odada kaldıgınızda rahatsız olursan ayrı yatalım...seni asla zormalamam sen ne zaman olur dersen...sen sınırın benım de sınırımdır...sen uzen benı de uzer şeklidir.ama bu durum göster ama elletme..yada GÖRÜNTÜ VAR SES YOK ..ŞEKLİNDE:)
inanmıyorum ya gelmemişşş yok miskacım artık bende iyimser olamıcam galiba
bırak gitsinde diyemiyorum ama çünkü adam kendine müthiş merak uyandıran bi perde örttü
bu perdeyi aralamadan ardını görmeden gidersen hep soru işaretleri olacak kafanda biraz daha sabretsemiydim diye ama bu durumun sana da zarar vermesine lütfen izin verme
ya sanırım gercekten bi cinsel problemi var buy adamın ve seninle yalnız kalınca ortaya cıkmaından korkuyo belkide yurt dısında tedavi falan görüyodur farklı yerlere gidiyo sürekli diyosun ama belkide oralrdan geçiş yapıyodur asıl gidecegi yere de işlerini halledip bi ihtimal buda
bence artık kafanda bi sınır belirle ve ozamana kadar bekle baktın hala bişey yok al karsına acık acık konuş aklından gecenleri bu şekilde hissetmeme neden oluyosun de belki cok farklı bi açıklaması olur
belki seni açıkca konuşman onuda cesaretlendirir ters de tepebilir tabi ama bu şekilde daha nekadar devam edebilirsin bilmiyorum:26:
burdakiler bile seni sadece yazılarınla bukadar sevdiyse o adam sana nasıl dayanıyo çözemedimmmmmmm
yaa canımmm, ne kadar tatlisin yaa, cok tesekkur ederimm
hep dedigim gibi, bu adamin bana yaptigi en buyuk guzellik, sizlerle tanismama vesile olmus olmasi
icimi curuttu bu adam.. dun kardesimle konusuyoduk, dedim ki bizi de hep tuhaflari buluyo. o da hakkaten yaa dedi, bi tane bile normal adam bulmadi bizi... ama dedi, bir top 10 siralamasi yapsam, bu adam liste basi olur, kimselere de birakmaz yerini uzun sure, en tuhafi bu dedi :) ben de dedim ki, o zaman ayrilirken soylerim, "benim icin bir yerlerde hep en iyisi olarak kalacaksin.." deyim dedim, saatlerce gulduk
Miska heyecanla inan bu akşamı beklemiştim ama açıkcası yaptığı davranışı da çok şaşırmadım. Biz bile bu adamın hallerine alıştık. Gece nöbetim vardı bir boşluk bulsamda foruma girip gelişme var mı diye baksam diye seni düşündüm. Sen aşk böcüğü olabilirsin canım ama kusura bakma ama o da iflah olmaz bir odun bu sözüm için ne olur kızma saat geç de olsa yanına kalkıp gelmeliydi.
ay gerçekten sinir oldum miska. bu nasıl bir adam ya? hadi diyelim ki gerçekten ablasının ona ihtiyacı var ama bi şekilde telafi etmez mi insansen bunu bi doktora götür canım, hormonlarına bi baksınlar gerçekten bi anormal yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?