Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yarin sabah erkenden ucagi var, yine gidiyor. ucaga yetisicem, valiz hazirliycam potansiyel bahaneler, ben ne duyucami bildigim icin sormadim bile. bugun gorusuruz muhtemelen ama yine bi yemek, bi kahve, tipik...

Merhaba Miskacım, ara ara yorum yapıyorum konuna, ama hep takipteyim bilesin herkes gibi bu kişiyi bende çözemedim, pekde normal olduğunu söylenemez. Gerçi normal kişi kaldımı artık bilinmez ama hani demişsin ya akşam devamlı seni aramış, hal hatrını sormuş.Bir nevi suçluluk psikolojisi bu. Yani seni üzdüğünü biliyor, senide kaybetmek istemiyor, o yüzden devamlı aramış, ilgilenmiş.
Sen sonuna kadar haklısın, insan sevdiğini öpmeyince, dokunmayınca ben ne anlarım o sevgiden
Bu kişinin yakında kokusu çıkacak gibi, hadi hayırlısı bakalım:97:

yarin sabah erkenden ucagi var, yine gidiyor. ucaga yetisicem, valiz hazirliycam potansiyel bahaneler, ben ne duyucami bildigim icin sormadim bile. bugun gorusuruz muhtemelen ama yine bi yemek, bi kahve, tipik...

walla bende bazen okuyorum konunu yorumuma kizma ama herhalde kiz kiza gibi geziyorsunuzdur:)) bari goturde beraber alisveris yapin eglenin :)) sana yeni bi arkadas olur:)) kuafore felan gidin sac bas yapin suslenin beraber:))

konuyu en başından beri zaman buldukça takip ettim.

öncelikle miska'cım ben erkek arkadaşının gay olduğunu hiç sanmıyorum. hiç duydunuz mu bilmiyorum ama testesteron eksikliği diye bir hastalık var ve erkeklerin cinsel dürtülerini sona erdiren bir durum.. konuyu okudukça aklıma bu geldi.. yani herkesin başına gelebilir, onun da başına gelmiş olabilir. böyle bir durum varsa adamın aklına sevişmenin, oynaşmanın değil öpüşmenin "ö" sü bile gelmez..

bir seçenek daha var ki, o da sana aşık değil. yani seviyor, seninle keyifle vakit geçiriyor ama aşk olmadan heyecan olmaz, heyecan olmadan da tutku olmaz. görüyoruz ki sizin ilişkinizde tutku yok..

her iki seçenekte de sen kendini yıpratmaktan başka birşey yapmıyorsun ne yazık ki.. bence senin ona karşı çok büyük bir aşk ve sevgin yoksa, bu duruma artık bir son ver miskacım..

demekki çoçuk çok iyi aile terbıyesı almış :)) kasma daha 3 ay olmuş bekle bıraz zaman geçsin yanı illa ki öper

demekki çoçuk çok iyi aile terbıyesı almış :)) kasma daha 3 ay olmuş bekle bıraz zaman geçsin yanı illa ki öper

biraz aile terbiyesi fazla kacmis bu cocugun:) normalde kizlar kacar ama bunda cocuk kaciyor roller degismis:))

ya bnm aklıma şimdi geldi belkı namaz falan kılıodur yaa gızlı olamaz mı =))

ne alakasi var namaz kilanlar yanasmiyormu sevgililerine bi opmeyle namazi bozulacak deil yasimdi konuyu dine baglamayalim yoksa kapatilir konu...

ya bunu baska bir arkadasa da yazmıstım ama fikir olabilecegini düsünüyorumm.. arkadasım benden 1 ay önce evlendi. su anda 8 aylık evli. gecen aya kadar durumu belli etmedi ama en son izmire geldiginde patladı kızcagız. 1 yıl kadar cıktılar. el ele tutusmaktan baska hiçbirsey olmamıs. kendi evine bile gittiklerini biliyorum. soruncada '' ya ayrılırsak sen olcaksın ben seni düsünüyorum'' demiş. evlendikten sonra gecer die düsünmüs. 15 günde 1 zorla ilişkiye giriyoruz. o da olmuo yani dio. aralarında 10 yas var. karısı olmayı gectim herhangi bir kadın olsam yine olmalı gencecik kızım dedi. ama adamın sertlesme problemi varmıs. kendimi manidar gibi hissediyorum pekmezim pekmezim die yapıstım adama ne yeni gelinligimi anladım ne baska birseyi ddedi. sen eksiksin demiş kıza önce. ama anlattıgına göre bir erkege yapabilecegi ne varsa yapmıs. sonra söylemiş 5 yıldır böyle die. 27 yasında basladı die. bence o da yalan. kızcagız gözümün içine baka baka ben birsey olmadıgını görmeyeyim diye beni öpmek vs istemedi dedi. resmen kandırmıs oldu kızı.. simdi ayrılıgı düsünüo ama cok zor yasananlar.. yani onunda böyle bir problemi olabilir. fikir olarak söylüyorumm. belkide psikolojik bişi. umarım asarsınız cnm. konusmaktan baska care yok.. bolsans

biraz aile terbiyesi fazla kacmis bu cocugun:) normalde kizlar kacar ama bunda cocuk kaciyor roller degismis:))

ayni yatakta yatmislar ve hic opmemis filan. terbiyeyle ilgisi yok bunun. terbiyeyi ya da dini dusunse el ele tutusmaz sarilmaz bile, sorun bu degil bence.

ya bnm aklıma şimdi geldi belkı namaz falan kılıodur yaa gızlı olamaz mı =))

Ne alaka ne saçma yorumlar yapıyorsunuz. Bir de şu mesajlarda harfleri yutmadan yazsanız daha iyi olmaz mı? Şimdi gençler kendi aralarında trend konuşma diyorlar ya bu da heralde trend mesajlaşma oluyor.

Son düzenleme:
ayni yatakta yatmislar ve hic opmemis filan. terbiyeyle ilgisi yok bunun. terbiyeyi ya da dini dusunse el ele tutusmaz sarilmaz bile, sorun bu degil bence.

ben diger arkadasa espiri mayetinde cevap verdim bi tuhaflik oldugu belli...en azindan bi opusme bisey olur hadi oda olmamis sarilmamis var bunda bir bit yenigi merakla beklioruz...dinide diger arkadas karistirdi...bence alakasi yok...

Ne alaka ne saçma yorumlar yapıyorsunuz. Bir de şu mesajlarda harfleri yutmadan yazsanız daha iyi olmaz mı? Şimdi gençler kendi aralarında trend konuşma diyorlar ya bu da heralde trend mesajlaşma oluyor.

ya ben anlamıyorum gerçekten olabılır yada olmayabılır birşey yazdım ne kadar battı mıllete yaa niye bu kadar çok üzerine gidiyorsunuz kı hem saçma bu benım düşüncem benım yazdıgım mesaj kımseyı ilgilendirmiyor konu sahıbınden başka herkes işine baksın .....

ben diger arkadasa espiri mayetinde cevap verdim bi tuhaflik oldugu belli...en azindan bi opusme bisey olur hadi oda olmamis sarilmamis var bunda bir bit yenigi merakla beklioruz...dinide diger arkadas karistirdi...bence alakasi yok...
anladim canim.

sevgilisinde sorun varsada bunu acikca soyleyemez bence en azindan belli bir surenin gecmesini ister. ayrica onu terketmenden korkuyor olabilir soylediginde (eger bir sorun varsa)

ayrica gozunde bu kadar mukemmel biri gercekte mukemmel degildir kesinlikle. illaki bir kusur vardir.
Allah yardimciniz olsun, cok zor olsa gerek.

Ben sadece Türkçe'nin böyle kullanılmasına üzülüyorum.

yani Allah aşkına, eğri oturup doğru konuşalım. yeni başlamış bir birliktelik, heyecan dorukta.. bir de kız soğuk değil aksine istekli.. bu iki insanı alıp aynı yatağa koyunca işin gideceği yer bellidir. en azından birlikte olmamak için kendilerini zor tutarlar ya da tutmazlar birlikte olurlar. bu tamamen o çiftin seçimi o da ayrı bir konu.. çünkü ten çekimi, ten uyumu diye birşey gerçekten var. belki miskanın erkek arkadaşı o uyumu yakalayamadı miskada bu da olabilir. ama böylece beklemesi, hiçbir harakete geçmemesi asla normal değil. bunun dindarlıkla falan da ilgisi yok. namaz kılanlar sevişmiyor mu, o zaman benim annemle teyzemi leylekler getirdi çünkü dedem hacı :) olur mu öyle şey, konu saptırmaktan başka bişi değil bu..

olabilir çalışıyorum hızlı yazmaya çalışmışımdır ama insanları kırmak gerekmez dimi?

Kırdıysam kusura bakma bu forumda samimi bir ortam olduğu için böyle yazıyorum. Uzun süredir dikkat ediyorum mesaj içerikleri o kadar bozuk ki. Çoğu kişiye bunu söylüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…