çok saol canım benim
aslında yılmasanda bu akşam için gel desen ihtiyacım var sana desen seninle ilgilenmek zorunda bıraksan onu bi dene bu akşamıda atltırsa ozaman sansı bitmiş olur sanırım hadi akşam işi cıktı bugün ne dicek
yarin sabah erkenden ucagi var, yine gidiyor. ucaga yetisicem, valiz hazirliycam potansiyel bahaneler, ben ne duyucami bildigim icin sormadim bile. bugun gorusuruz muhtemelen ama yine bi yemek, bi kahve, tipik...
demekki çoçuk çok iyi aile terbıyesı almış :)) kasma daha 3 ay olmuş bekle bıraz zaman geçsin yanı illa ki öper
biraz aile terbiyesi fazla kacmis bu cocugun:) normalde kizlar kacar ama bunda cocuk kaciyor roller degismis:))
ya bnm aklıma şimdi geldi belkı namaz falan kılıodur yaa gızlı olamaz mı =))
yaklaşık 3 aydır biriyle birlikteyim. en yakın arkadaşımın kocasının kardeşi. çok düzgün bir insan ve ben ona gerçekten değer veriyorum. evlenmeyi düşünebileceğim bi insan. ama bi sorun var ki işin içinden çıkamıyorum. el ele tutuşuyoruz ya da sarılıyoruz ama beni hiç öpmüyor! hatta haftasonu başka bi şehre gitmek durumunda kaldık, aynı yatakta uyuduk otelde, yüzünü bile dönmedi bana, uyudu öyle!!!
ya sebebi ne olabilir, çok fena taktım bu duruma... ileri gitmeye kalksın demiyorum ama ben 26 yaşındayım, o 31, normal mi hiç öpmemesi bile? lütfen yorummm
ÖNEMLİ NOT: Sadece sorunun sebebiyle ve/veya çözümüyle ilgili bir fikri olan ve bunu paylaşmak isteyenler yazsın! Ahlak dersi vermeye kalkan kimseden ne fikir ne de yorum istemiyorum, lütfen topiği terketsinler.
biraz aile terbiyesi fazla kacmis bu cocugun:) normalde kizlar kacar ama bunda cocuk kaciyor roller degismis:))
aynen ya ne alaka dimi? gorende arkadasi yatakta degil askeriyede sanacakheheheheh
ne alaka :)
ayni yatakta yatmislar ve hic opmemis filan. terbiyeyle ilgisi yok bunun. terbiyeyi ya da dini dusunse el ele tutusmaz sarilmaz bile, sorun bu degil bence.
Ne alaka ne saçma yorumlar yapıyorsunuz. Bir de şu mesajlarda harfleri yutmadan yazsanız daha iyi olmaz mı? Şimdi gençler kendi aralarında trend konuşma diyorlar ya bu da heralde trend mesajlaşma oluyor.
anladim canim.ben diger arkadasa espiri mayetinde cevap verdim bi tuhaflik oldugu belli...en azindan bi opusme bisey olur hadi oda olmamis sarilmamis var bunda bir bit yenigi merakla beklioruz...dinide diger arkadas karistirdi...bence alakasi yok...
ya ben anlamıyorum gerçekten olabılır yada olmayabılırbirşey yazdım ne kadar battı mıllete yaa niye bu kadar çok üzerine gidiyorsunuz kı hem saçma bu benım düşüncem benım yazdıgım mesaj kımseyı ilgilendirmiyor konu sahıbınden başka herkes işine baksın .....
Ben sadece Türkçe'nin böyle kullanılmasına üzülüyorum.
olabilir çalışıyorum hızlı yazmaya çalışmışımdır ama insanları kırmak gerekmez dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?